הבלוג של leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה

הבית הזוהר של לאהל'ה

כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים... +עוד

כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.

עדכונים:

פוסטים: 551

החל ממאי 2014

 

בלדי 1

התמונה של ‏לאה זוהר‏.

http://baladi.co.il/files/source/LogoBaladi.png

חברת בלדי נכנסת למטבח שלנו עם מוצרים ללא חומרים  מוספים.

אריזות של 300 גרם לארוחה משפחתית אחת .שיא התענוג שהמוצרים פרוסים דק .

הוזמנתי להשקה במסעדת גשן הכשרה בתל אביב שנרתמה למשימה ובה הגיש השף של בלדי קוקי אבוטבול (קוקי מהמילה מבשל באנגלית)

מנות קלות להכנה שכל אחד יכול בכמה דקות להכין בבית.

מסעדת גשן כמו בתורה ארץ גשן בה גדלו וגודלו כל החקלאות הכי טובה בשל אדמתה ומימיה ומשם מגיע שמה של המסעדה ומוצרי האיכות שבהם משתמשים בה.בשל איכות המוצרים של חברת בלדי אוחדו הכוחות ומנות של השף קוקי אבוטבול הוכנו בה.

בקיץ במיוחד, כשאין זמן וחם כל כך מפשירים חבילת מינוט סטייק/מינוט שניצל/מינוט פרגיות ומכינים ארוחבה קלה או כריכים חמים למשפחה .

טוב אני אחרת ולקחתי את זה כעזר במטבח שלי ויהיו מהם מנות יוקרתיות ומושקעות רק שיהיה לי נוח כי הכל פרוס ומוכן למילוא.

במסעדת גשן יצרו לנו מנות יפות מראה וטעם .

את כולן הגישו עם סלטים טריים ורטבים בלווית יין טוב החיים טובים ונעימים .

נלך לתמונות והסברים לכל מנה .אל דאגה יהיה גם מתכון אחר כך .

מנות פתיחה של לחמים חמים מסוג דמוי פוקצ’ה פציחה מבחוץ ורכה פנימה עם מטבלים שונים וסלטי ירקות.סלט ירוקים ברוטב מתקתק של חרדל ודבש.

נוסף לו סלט ירקות מתובל בלימון ושמן זית וגם אורז עם גזר לליווי .

איתם הוגשו שניצלים דקים מטוגנים בפירורי לחם ורטבים תואמים ללקק אצבעות . חזרתי לילדות כשהגענו הביתה וחיכו לנו כאלו על השולחן .

התמונה של ‏לאה זוהר‏.

התמונה של ‏לאה זוהר‏.התמונה של ‏לאה זוהר‏.

התמונה של ‏לאה זוהר‏.התמונה של ‏לאה זוהר‏.התמונה של ‏לאה זוהר‏.התמונה של ‏לאה זוהר‏.

התמונה של ‏לאה זוהר‏.

https://api-mail.walla.co.il/email/284872812/attachment/%2559F8D45905F043372BF9D55FB910B980733533DC

רק סיימנו לנגוס בהם ומיד הגיעו כריכי צ’אבטות רכים מרוחים בממרח אבוקדו של בלדי .קפוא.מוכן ללא טרחה וטעים טעים .מעליו פרוסות בצל סגול וחסה ומעל הכל חזה עוף דקיק צרוב במחבת וחם .

תארו לכם כמה כיף בבית לקבל כריך כזה …אין ילד שיאמר לא . תוסיפו קטשופ ומה שילדים אוהבים ליד והטעם פשוט טוב .

התמונה של ‏לאה זוהר‏.קוקי קוקיהתמונה של ‏לאה זוהר‏.

https://api-mail.walla.co.il/email/284872812/attachment/%25BE7DF323805042B304AAA0002A7A851F4862A7D4

קוקי אבוטבול השף החביב של בלדי שגם השתתף בפיתוח המוצרים ענה על שאלותיהם של כולם והגיש מגשים מלאי כריכים פתוחים של בריוש שנצרב ומעליו מינוט סטייק סגור לכמה שניות .הוא הוגש עם ירקות קלויים אנטיפסטי שלא יגידו שאכלנו רק בשר…למרות שאני קרניבור וכמה שיותר בשר כךטוב יותר ובמיוחד כשקל כך להכין.התמונה של ‏לאה זוהר‏.

התמונה של ‏לאה זוהר‏.התמונה של ‏לאה זוהר‏.התמונה של ‏לאה זוהר‏.

https://api-mail.walla.co.il/email/210045829/attachment/%259D4575663EDF96DEAEBE0AD5E0CBD81C458F14D3

או אז…הגיעה מנת השווארמה מפרגיות פרוסות דק .

הוי כמה קל להכין .פשוט בסכין חדה פורסים את הפרוסות הדקיקות לרוחב .מחממים מחבת עם מעט שמן מניחים את הבשר ותבלינים ותוך דקות יש מנה עם פיתות עמבה וטחינה .אין מישהו שלא יתן נפשו בעד מנה כזו בחיי.

המנה הוגשה עם סלט ירק חמוץ מתוק בנוסח טאבולה רק ללא הבורגול.

מעל השוורמה פוזרו רצועות בצל מוקפץ .טעם החיים.

התמונה של ‏לאה זוהר‏.

התמונה של ‏לאה זוהר‏.התמונה של ‏לאה זוהר‏.

https://api-mail.walla.co.il/email/284872812/attachment/%2588D5536271C5C2C8465BE22D6C141C2E603B358A

 חברת בלדי מנדבת מתכון לשווארמה שמגיעה עם תבלין הבית באהבה .

מתכון מנצח של בלדי לשווארמה פרגית

אופן ההכנה: מחממים מחבת פסים לטמפ’ גבוהה, מטפטפים שמן זית על המחבת ומתבלים את פרוסות השווארמה עם תבלין הבית המגיע באריזה. צולים את הפרוסות על המחבת למשך כ-30 שניות מכל צד ומגישים. מומלץ להגיש את השווארמה עם טחינה.

כשכבר לא היה מקום מאוכל טוב הגיעו מלצריות עם קינוח של כוסיות פונדנט שוקולד חםםם עם קצפת וסורבה תות וגם מי שרצה קבל מי נענע חמים ומתקתקים במקום הסורבה .

התמונה של ‏לאה זוהר‏.

התמונה של ‏לאה זוהר‏.

אז מי אמר שהחיים לא מתוקים ???

כשיש את בלדי ברקע החיים הופכים לפשוטים יותר ובמיוחד כשניתן להשיג את כל המוצרים בכל רשת שיווק במחיר הוגן ושווה לכל נפש לבשר איכותי טבעי וללא חומרי שימור ומריעין בישין .

מוצר סדרת ה Minuteבעלי כשרות חלק למהדרין בהשגחת רבנות עמק יזרעאל.

את המוצרים החדשים ניתן להשיג ברשתות השיווק המובחרות ובנקודות המכירה המובילות בארץ ביניהם: שופרסל, מגה, יינות ביתן, יוחננוף, ויקטורי, מחסני השוק, פרש מרקט, סופר ברקת, סופר ספיר, מרכז מזון, טיב טעם, דבאח ועוד.

עוד מהבלוג של leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה

תצוגה מקדימה

קוזונק - לחמניות מתוקות בולגריות

קוזונק. איך למדתי את רזי הקוזונק (לחמניות שמרים מתוקות בולגריות ) אפור  בחוץ, חורף,גשם, אני ותלתלי יושבים לחלון מול הים. פני אדומות ובוהקות מחום,חולה וכואבות לי אזני...

תגובות

פורסם לפני 6 years
תצוגה מקדימה

לחמניות קוטג רכות שאפשריות עם כל מיני תוספות

  לחמניות קוטג' קלות ,לערבב ולאפות- חצי קילו קמח תופח, 3 גביעי קוטג' 100 גרם חמאה  וכוס חד פעמית שמן , כף מלח , 2 ביצים גדולות , חפן ענק מלא בבצל מיובש שתמיד יש בכל...

תגובות

פורסם לפני 6 years
תצוגה מקדימה

מגולגלות מטריפות לפסח

    לפסח צריכים יצירתיות כי לא כל מאפה שאופים בימי חול יוצא אותו טעם אבל סקרנות ואני חברים ונסיונות בחומרים שקיימים אהובים עלי ואחד מהם... הנה לכם בלי מילים...

תגובות

פורסם לפני 5 years

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה