הבלוג של leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה

הבית הזוהר של לאהל'ה

כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים... +עוד

כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.

עדכונים:

פוסטים: 551

החל ממאי 2014

סו וייד

השבוע הוזמנתי לארוע רב גוני של אליפות ישראל לשפים 2018 ובמסגרתו הכרתי את המכשיר הפלאי הזה .

מכשיר קטן גדול שנותן לכם עוד מוצר מיוחד וטעים במטבח שלכם.

השף יאיר פינברג בעלי חברת FeinCook מציע מכשיר קומפקטי לבישול בוואקום – כעת גם אתם תוכלו לבשל בבית כמו שף !

רוצים לבשל בוואקום (סו-ויד) בבית  CIRCU  ? יעשה זאת בשבילכם בדרך הפשוטה והקלה ביותר

מציבים את CIRCU בסיר עם מים, מכוונים אותו לטמפרטורה ולזמן הרצויים

אוטמים בשקית וואקום את חומר הגלם, ומכניסים את השקית לבישול בסיר.

בסיום אתם מקבלים מנה כמעט מוכנה ונותר רק להשחים בגריל כמו נתח האווז החביב והשמנמן שהשף בישל לנו לטעימה בסדנה.

הוא הוסיף גם תפוחי אדמה לבישול והם הפכו לפירה מטריף כליווי למנ.

יוצא שקיבלתם את כל המנה למעשה בבישול אחד ללא טרחה מותרת וכלים מיותרים לשטוף…משהו פלוסי במיוחד בחגים בהם אתם עסוקים באירוח .

התמונה של ‏לאה זוהר‏.

התמונה של ‏לאה זוהר‏.

התמונה של ‏לאה זוהר‏.

התמונה של ‏לאה זוהר‏.

מהו  בישול בוואקום?

בישול בוואקום (סו-ויד) היא שיטת הבישול העושה בשנים האחרונות מהפכה אמHתית במטבח. בישול בוואקום שונה באופן משמעותי מבישול בתנור, בכיריים או בגריל ומבוסס על בישול אחיד בטמפרטורה מדויקת הניתנת לשליטה. בישול בטמפרטורה מדויקת מפיק פעם אחר פעם אוכל רך ועסיסי המבושל כולו באופן מושלם.

§         הכינו נתחי בשר, עופות, דגים, ירקות ופירות מתובלים בתיבול שאתם אוהבים .

§         קבלו תוצאות מצוינות, ללא מאמץ, פעם אחר פעם

§         שימרו על הערכים התזונתיים של האוכל תוך שימוש מועט בשמן ומלח

§         הפיקו את המיטב מחומרי הגלם ושימרו על הטעמים הטבעיים

§         בשלו מראש, שימרו במקרר עד שבוע ימים, וסיימו את ההכנות במהירות לפני הארוחה המזון נשמר היטב בגלל הואקום ולא מתחמצן ומתקלקל .

ניתן לשמרו בהקפאה זמן רב להוציא ולחמם.

למי זה מתאים?

§         לאוהבי הבשר

§         לבשלנים מנוסים שרוצים תוצאה של מסעדת יוקרה

§         לבשלנים מתחילים שרוצים להצליח בהכנת כל מנה

§         לאנשים הרוצים לאכול בריא ללא תוספי מזון  ושומן מיותר.

§         לאנשים עסוקים שרוצים שתמיד יהיה אוכל איכותי במקרררק לחמם ולהגיש.

המכשיר מכיל-

§         סירקולטור טבילה קומפקטי המתאים לבישול בוואקום במטבח הביתי

§         מצויד במשאבת סירקולציה לפיזור חום אחיד

§         מצויד בגוף חימום חדשני, חזק ויציב במיוחד המאריך את חיי המכשיר ומונע עומס יתר

§         בעל גלגלת שליטה לתפעול פשוט ונוח

§         בעל בקר חכם לחיווי מפלס המים המכבה אוטומטית את המכשיר במקרה הצורך

§         טמפרטורה מתכווננת (°C0.1 +/-) עד °C95

§         תצוגת LCD המציגה טיימר, טמפרט=E5רה נוכחית, וטמפרטורה רצויה

§         מפרט חשמלי: 1500W, 220V-240V, 50/60HZ

§         מידות:  9ס”מ קוטר/ 40 ס”מ גובה/ 1.1 ק”ג

§         מתאים לבישול בכלי עמיד בחום, בעומק 19 ס”מ לפחות

§         נפח כלי בישול מקסימלי: 10 ליטר

§         זמן בישול מקסימלי: 99 שעות ו-59 דקות

§         זמן השהייה מקסימלי: 99 שעות ו-59 דקות

§         עשוי מפוליקרבונט ופלדת אל-חלד

§         קל לניקוי

§         קומפקטי לאחסון

§         מיוצר בבלעדיות בסין עבור חברת FeinCook

§         אחריות לשנה של חברתFeinCook

CIRCU עכשיו אצלכם במטבח – להזמנות התקשרו 077-7107744, דוא”ל:[email protected]

להשלמה יש את מכשיר התרמומיקס שמי שאינו מכיר מחמם תוך כדי ערבול או הקצפה  ושחוסך זמנים במטבח וכלים רבים כי פשוט מכניסים את הקערה בסיום למדיח בא לציון גואל.

התמונה של ‏לאה זוהר‏.

מכשיר מומלץ ובישול מומלץ בו .

התקשרו ליאיר והוא ישמח להדריך ולמכור לכם איכות חיים במחיר מצויין.

עוד מהבלוג של leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה

תצוגה מקדימה

קוזונק - לחמניות מתוקות בולגריות

קוזונק. איך למדתי את רזי הקוזונק (לחמניות שמרים מתוקות בולגריות ) אפור  בחוץ, חורף,גשם, אני ותלתלי יושבים לחלון מול הים. פני אדומות ובוהקות מחום,חולה וכואבות לי אזני...

תגובות

פורסם לפני 6 years
תצוגה מקדימה

לחמניות קוטג רכות שאפשריות עם כל מיני תוספות

  לחמניות קוטג' קלות ,לערבב ולאפות- חצי קילו קמח תופח, 3 גביעי קוטג' 100 גרם חמאה  וכוס חד פעמית שמן , כף מלח , 2 ביצים גדולות , חפן ענק מלא בבצל מיובש שתמיד יש בכל...

תגובות

פורסם לפני 6 years
תצוגה מקדימה

מגולגלות מטריפות לפסח

    לפסח צריכים יצירתיות כי לא כל מאפה שאופים בימי חול יוצא אותו טעם אבל סקרנות ואני חברים ונסיונות בחומרים שקיימים אהובים עלי ואחד מהם... הנה לכם בלי מילים...

תגובות

פורסם לפני 5 years

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה