הבלוג של leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה

הבית הזוהר של לאהל'ה

כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים... +עוד

כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.

עדכונים:

פוסטים: 551

החל ממאי 2014

בטטה
קצת קריר ובכל רשתות הטלביזיה החדשות יש תחרות ומשחררים תכניות חדשות לבקרים .
אז יושבים עם המשפחה ,צופים ופתאום …יש חטיפים ? כולם שואלים בעני עגל.
אני ידועה כאחת שאוהבת חטיפים בריאים וללא תוספים מיותרים .
אז מי בא לעזרתי?
חברת מיה כמובן עם צ’יפס בטטה בשלושה טעמים חדשים מיקס בטטות שעשוי מ-3 זנים מיוחדים וצבעוניים שכשפתחתי את האריזה
זה סיקרן ובנגיסה זה באמת טעים מאוד . לא מלוח וקריספי .ואם מצרפים אליו גבינה לבנה או מטבל אחר זה מעולה.
טעים ובריא
יש גם את הצ’יפס בטעם שמן זית ועשבי תיבול והטעם הנוסף מתובל בשום ורוזמרין .
 בנוסף,חובה להחזיק בבית כאלו מפני שאם מגיעים אורחים יש משהו לנשנוש עם השתיה .
החטיפים עשויים מרכיבים בריאים וטבעיים ב-100 אחוזים .ללא חומרים משמרים או מריעין בישין אחרים כמו צבעי מאכל,או שומן טראנס .
החטיף מיועד למבוגרים יותר .
אגב גם חולי סוכרת מוזמנים לטעום כי ערכה הגליקמי של בטטה טוב יותר מתפוחי אדמה ולפעמים מותר להתפנק .
החטיף אינו מכיל גלוטן ומיוצר בסביבה נקיה ממנו וכשר פרווה.
מחירו כ-10 ש”ח בכל רשתות השיווק .
 מיקי
כבר כמה שבועות רואים פרסומות של “מעדני מיקי” על סלטי יאסו המושפעים מהסלטים היוונים .
רק שכאן לקחו אותם לדרך אחרת – הדרך הטבעונית והבריאה ובמקום יוגורט שמן השתמשו בטחינה מלאה בכל טוב .
סידן,טעם מעולה וויטמינים טובים לגוף .
מעדי מיקי יצרו קבצת סלטים באריזות קטנות כמו ביוון כשמגישים צלוחיות רבות כמאזטים לשולחן .
יש לסדרה את הטחינה סלק .
יש את הפאווה-סלט אפונים צהובות מועשר בטחינה וטעים ביותר .
בנוסף יש פלפלים בכל הצבעים קלויים  על האש מתובלים בשום וממכרים -דרלינג שלי אכל עם כפית והתענג לו .
יש גם טחינה עם פלפלים -ממרח משגע שממנו אכלתי בלי הכרה .
טחינה פטרוזיליה ריחנית והשוס  ממרח אג’דה – ממרח בלקני העשוי מתפוחי אדמה ושום שאותו אני מכינה תדיר אבל פשוט
אקנה מעתה את של מעדני מיקי .חוסך עבודה רבה וטעמו מעולה .
הדרה כולה טבעונית כפי שציינתי .
כשרה פרווה בהשגחת הרב לנדא .
ניתן לקנות את הסלטים במחירים שווים לכל נפש בכל רשתות השיווק .
מבטיחה לכם הנאה רבה.

עוד מהבלוג של leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה

תצוגה מקדימה

קוזונק - לחמניות מתוקות בולגריות

קוזונק. איך למדתי את רזי הקוזונק (לחמניות שמרים מתוקות בולגריות ) אפור  בחוץ, חורף,גשם, אני ותלתלי יושבים לחלון מול הים. פני אדומות ובוהקות מחום,חולה וכואבות לי אזני...

תגובות

פורסם לפני 6 years
תצוגה מקדימה

לחמניות קוטג רכות שאפשריות עם כל מיני תוספות

  לחמניות קוטג' קלות ,לערבב ולאפות- חצי קילו קמח תופח, 3 גביעי קוטג' 100 גרם חמאה  וכוס חד פעמית שמן , כף מלח , 2 ביצים גדולות , חפן ענק מלא בבצל מיובש שתמיד יש בכל...

תגובות

פורסם לפני 6 years
תצוגה מקדימה

מגולגלות מטריפות לפסח

    לפסח צריכים יצירתיות כי לא כל מאפה שאופים בימי חול יוצא אותו טעם אבל סקרנות ואני חברים ונסיונות בחומרים שקיימים אהובים עלי ואחד מהם... הנה לכם בלי מילים...

תגובות

פורסם לפני 5 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה