הבלוג של leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה

הבית הזוהר של לאהל'ה

כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים... +עוד

כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.

עדכונים:

פוסטים: 482

עוקבים: 55

החל ממאי 2014

פול ברוסטר

נתבקשתי לבדוק מוצר חדש מ Dream Chefסירים ומחבתות פרימיום מסדרת Averest

הסדרה מיציקת אלומיניום וציפוי NON STICK, דמוי אבן שיש, התחתית עבה במיוחד 4 מ”מ למניעת שריפתה, כל הידיות מבודדות עם ציפוי סיליקון מובנה, עמיד בפני שריטות ועמידה בחום גבוה. היתרון הכי גדול של הסדרה מתבטא בפיזור שווה של חום בזכות המבנה שלו בעל הדפנות הישרות שגם מאפשרות יותר שטח בישול, בישול בריא, יעיל, איכותי ומצריך מעט מאוד שמן אם בכלל. גם אם תשאירי את כלי הבישול של דרים שף, ללא שמן לפרק זמן, הציפוי הפנימי לא ישחיר ולא יתקלף.

המכסים של הסירים מותאמים גם למחבתות, כל אחד לפי הגודל על מנת לאפשר לאנשים בבית להתמודד עם בעיית האכסון ולסדר את הסדרה באופן מותאם, סיר בתוך סיר, מחבת בתוך מחבת ובלי מכסים כפולים ומיותרים בסביבה.

אני בחרתי בכלי הכי מיוחד של הסדרה .

הרוסטר המופלא .

נפח: 5.3 ליטר

  • טכנולוגיה חדשה לפיזור החום באופן שווה לכל הדפנות.
  • ידיות סופטאצ’ מבודדות חום.
  • מתאים לבישול בתנור עד 220 מעלות.
  • מתאים לכל סוגי הכיריים כולל אינדוקציה.
  • http://dreamchef.co.il/product/%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%98%d7%a8-%d7%99%d7%a6%d7%99%d7%a7%d7%aa-%d7%a9%d7%99%d7%a9-%d7%a1%d7%93%d7%a8%d7%aa-averest/

מיד כשהגיע הרוסטר כבר חשבתי מה להכין איתו .

ניתן לבשל הע הכיריים וגם בתנור אבל תכנית בישול שצפיתי בה הביאה איתה את בשורת הפול .

פול ירוק .כזה קפוא שיש בסופר והוא איכותי או טרי בעונה .

פתחתי את אריזת הרוסטר וראה זה פלא הוא קל ,נעים לעבוד איתו והכי כיף שהמכסה שקוף ורואים לו…

ניתן גם לאפות במכסה כתבנית אז מה צריך עוד .

בואו לבשל איתי

צריך -

שקית פול קפוא מופשר

בצל גדול קצוץ

כמה שיני שום

חצי חבילת כוסברה קצוצה טריה או קוביה קפואה של דורות

כף גדושה אבקת מרק עוף טובה

כפית פלפל שחור גרוס גס

כף סוכר חום

ליטר מי ברז

לקציצות -

חצי קילו בשר בקר שמן מעט

2 פרוסות חלה מתוקה או לחמניה מתוקה או כוס חד פעמית פרורי לחם טובים

1 בצל גדול מגורר בפומפיה עבה כולל נוזליו להניח על פירורי הלחם שיספגו אותם

1 ביצה גדולה

כפית פלפל שחור גרוס

חצי כפית פלפל לבן

חצי כפית כמון

חצי כפית גבישי שום

2 שקיקי אבקת אפיה

 מעט שמן לטיגון .

לשים את החומרים היטב ויוצרים קציצות בינוניות בידיים רטובות .

במחבת עם מעט שמן סוגרים אותן .מניחים ברוסטר שלנו .

בשמן שנותר במחבת מטגנים את הבצל לרוטב הפול עד להזהבה קלה ומכניסים  לרוסטר .

מוסיפים את שאר החומרים ומביאים לרתיחה על אש שלא תעבור את גודל הסיר.

מנמיכים אותה ומכסים את הרוסטר במכסה שלו .

משלים כשעה עד שהכל רך והרוטב יצטמצם לנו.

מגישים עם אורז לבן,חצאי לימון ומתענגים.

לאתר כנסו והזמינו לכם רוסטר כזה עוד היום .

http://dreamchef.co.il/

https://www.facebook.com/100001636943394/videos/vb.100001636943394/1598749013522981/?type=3&theater

התמונה של ‏לאה זוהר‏.

עוד מהבלוג של leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה

תצוגה מקדימה

קוזונק - לחמניות מתוקות בולגריות

קוזונק. איך למדתי את רזי הקוזונק (לחמניות שמרים מתוקות בולגריות ) אפור  בחוץ, חורף,גשם, אני ותלתלי יושבים לחלון מול הים. פני אדומות ובוהקות מחום,חולה וכואבות לי אזני...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

לחמניות קוטג רכות שאפשריות עם כל מיני תוספות

  לחמניות קוטג' קלות ,לערבב ולאפות- חצי קילו קמח תופח, 3 גביעי קוטג' 100 גרם חמאה  וכוס חד פעמית שמן , כף מלח , 2 ביצים גדולות , חפן ענק מלא בבצל מיובש שתמיד יש בכל...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

מגולגלות מטריפות לפסח

    לפסח צריכים יצירתיות כי לא כל מאפה שאופים בימי חול יוצא אותו טעם אבל סקרנות ואני חברים ונסיונות בחומרים שקיימים אהובים עלי ואחד מהם... הנה לכם בלי מילים...

תגובות

פורסם לפני 3 years

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה