הבלוג של leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה

הבית הזוהר של לאהל'ה

כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים... +עוד

כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.

עדכונים:

פוסטים: 551

החל ממאי 2014

מדגל
התמונה של ‏לאה זוהר‏.
התמונה של ‏לאה זוהר‏.
כידוע אנחנו חיים בארץ חמה .
לאחרונה אנחנו חווים המון תלונות על זיהום המזון במסעדות שאנחנו אוכלים בהן ולאף אחד אין מושג ברור מהיכן מגיעים הזיהומים הללו .
חברת מדגל זיהתה את הצורך במוצר ששומר על נקיון מושלם של ידי העוסקים במלאכה .
 “מדגל” השיקה את ברז IFLOW החדשני באירוע חגיגי עם השף יונתן רושפלד, שהדגים את חוויית השימוש בברז החדש למטבח, המופעל ללא מגע!
המטבח של יונתן רושפלד פתוח לקהל ואינו מסתיר את אנשיו העוסקים בבישול  המנות לאורחים.
יונתן פתח אותו לקהל הרחב ואף הציג כל מוצר או כלי בו השתמש .
הוא סיפר איך הוא עובד במטבחו והזמין אותנו להכנס להתארח אצלו .
התמונה של ‏לאה זוהר‏.
התמונה של ‏לאה זוהר‏.
התמונה של ‏לאה זוהר‏.
התמונה של ‏לאה זוהר‏.
התמונה של ‏לאה זוהר‏.
במטבחו הותקנו ברזים מתוחכמים שפועלים ללא מגע יד אדם ושתוכננו ע”י מדגל למטרה זו.
שף ראוי לעבודתו משגיח על נקיון כמו על חייו כי זו פרנסתו ויונתן שף נערץ,מוכר ומוכשר יודע ושומר על מקומו,נקיונו ומזונם של הסועדים אצלו .
מאור אלוני מנכ”ל פלסאון וגיי’ן מטלון דריי מנהלת השיווק המדהימה,הסבירו עד הפרט הקטנטן איך מיוצר הברז ,ממה הוא מיוצר ,
אם הוא תואם לציבור החרדי .
כל שאלה ולו הקטנטנה נענתה .
התמונה של ‏לאה זוהר‏.
מאור סיפר שחלק מהברז מיוצר בחו”ל וחלקו מיוצר בארץ מה שנותן פרנסה לחלק מהתושבים.
הוא עובר בדיקות במכון התקנים לפני שהוא משווק כדי לאשר את החומרים ממנו נוצר  .
השימוש בחומרים המיוחדים רק לו מקנה לברז בטיחות ובריאותית והוא פשוט מעולה .
הברז מעוצב כך שהוא נשלף והתקנתו פשוטה ולא מתחת לכיור אלא מעל  כך שכל אחד יכול להתקינו ולהנות ממנו ללא אינסטלטור שיגבה הון על התקנת ברז כזה .בזרימתם המים מפעילים טבעת לד מאירה שמייפה את פעולתו .
יש לו 2 מצבי זרימה רגיל וספריי והוא פועל בעזרת סוללות שניתן להוציאן לקראת שבת ובכך הופך לברז רגיל .
הוא נטול עופרת והמים עוברים רק בצינורות פלסטיק .
בהמשך ראינו את רושפלד שהכין מנות נפלאות לאירוח  תוך שהוא מראה שימוש בברז המופלא .
כובדנו בתקרובת נפלאה שהכין השף ועוזריו עם הדגמה כיצד עובדים נקי עם הברז האמור.
הוגשו לנו לחמניות מטריפות לניגוב ונשנוש.
התמונה של ‏לאה זוהר‏.
התמונה של ‏לאה זוהר‏.
 נכנסתי למטבח ושם יונתן הראה לכולם רכיבי המנות שהוא מכין .
התמונה של ‏לאה זוהר‏.
להלן מגש ענק של מרווה שנוקתה היטב לשימוש
התמונה של ‏לאה זוהר‏.
ללהכנת המנה שלנו טונה אדומה צרובה שהוגשה בצורה מופלאה מעל פרוסות דקיקות של סלק ובצל בתחמיץ עדין  ויונתן הראה את רכיביה והסביר כיצד מכינים אותה בבית.
התמונה של ‏לאה זוהר‏.
התמונה של ‏לאה זוהר‏.
התמונה של ‏לאה זוהר‏.
התמונה של ‏לאה זוהר‏.
התמונה של ‏לאה זוהר‏.
המנה הנוספת היתה טרטר מופלא שהוגש עם רוטב נפלא ,קישואונים קטנים מבושלים היטב וגבינת פרמז’ן
היא החלה מהבשר האיכותי שנקצץ ידנית ולא למחית כי כך ניתן להנות ממנו יותר .
התמונה של ‏לאה זוהר‏.
התמונה של ‏לאה זוהר‏.
התמונה של ‏לאה זוהר‏.
הוגשו גם דגים טריים במרינדה נפלאה.
הדגים הוגשו לשולחן עטופים ומקושטים בפרחי מאכל .
התמונה של ‏לאה זוהר‏.
התמונה של ‏לאה זוהר‏.
לאחריהם הוגש לשולחן סטייק ברוטב פלפל ושמנת עם תפוח אדמה בטעמי צפיחת בדבש
התמונה של ‏לאה זוהר‏.ההקינוח שהיה עשוי מגבינת ריקוטה וצורף לו רוטב פירות יער היה משגע ונטרף תוך דקה .
התמונה של ‏לאה זוהר‏.
בסופו של דבר יונתן יצא והסביר כמה חשוב לו נקיון המזון וכמה הברז הזה עוזר לכך.
לסיכום נותר לאמר – מדגל יצאתם גדולים .
גם יופי וחוזק,גם מטרה וגם מוצר מצויין מחומרים מצויינים .
הפעלה ללא מגע יד אדם
מופעל עי סוללות וניתן להוציאן לשבת
ידית הפעלה
נטול עופרת רעילה
סגירה אוטומטית אחרי 3 דקות במידה ששחכתם זה הפתרון
טבעת תאורה לד המייפה את הברז נסגרת בשבת
מזלף נשלף
מצב זרימה ספריי/רגיל
חסכם – 6.62Ipm
לברז שתי אפשרויות הפעלה: הפעלה מכנית רגילה לשבת  והפעלה אלקטרונית
מחיר הברז 3,175 ש”ח



לפרטים נוספים ולשרות לקוחות הכנסו לכאן

עוד מהבלוג של leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה

תצוגה מקדימה

קוזונק - לחמניות מתוקות בולגריות

קוזונק. איך למדתי את רזי הקוזונק (לחמניות שמרים מתוקות בולגריות ) אפור  בחוץ, חורף,גשם, אני ותלתלי יושבים לחלון מול הים. פני אדומות ובוהקות מחום,חולה וכואבות לי אזני...

תגובות

פורסם לפני 6 years
תצוגה מקדימה

לחמניות קוטג רכות שאפשריות עם כל מיני תוספות

  לחמניות קוטג' קלות ,לערבב ולאפות- חצי קילו קמח תופח, 3 גביעי קוטג' 100 גרם חמאה  וכוס חד פעמית שמן , כף מלח , 2 ביצים גדולות , חפן ענק מלא בבצל מיובש שתמיד יש בכל...

תגובות

פורסם לפני 6 years
תצוגה מקדימה

מגולגלות מטריפות לפסח

    לפסח צריכים יצירתיות כי לא כל מאפה שאופים בימי חול יוצא אותו טעם אבל סקרנות ואני חברים ונסיונות בחומרים שקיימים אהובים עלי ואחד מהם... הנה לכם בלי מילים...

תגובות

פורסם לפני 5 years

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה