הבלוג של leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה

הבית הזוהר של לאהל'ה

כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים... +עוד

כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.

עדכונים:

פוסטים: 551

החל ממאי 2014

תפריט

הוזמנתי בבוקרו של יום האתמול לחגוג יחד עם אנשי תקשורת נבחרים והנהלת קפה ג’ו לחגוג את השקת

התפריט הבריא והחדש של הרשת .

כבר בקבלת הפנים הבנתי שהנושא חשוב להנהלה והצרכן הישראלי שנעור ודורש מזון איכותי ,אורגני ,

צמחוני וטבעוני וכן ללא גלוטן יקבל את השרות הטוב ביותר שניתן .

התמונה של ‏לאה זוהר‏.

הרשת מרעננת את כל תפריטיה, אך החדשנות המסקרנת ביותר ממתינה בסיום הארוחה. תפריט המנות האחרונות החדש שלה נבנה בשיתוף פעולה עם השף-קונדיטור אלון שבו, שהרכיב סדרת קינוחים קלאסיים ואהובים כמו עוגת שוקולד ברוטב טופי, עוגת גבינה וקרם לימון, מילפיי, טארט לימון ועוגת בננות ושוקולד (39 ¤), תוך התחשבות בקהל הטבעוני והנמנעים מגלוטן.

הכריכים בתחנות הרשת יהיו טריים מגוונים ותואמים לתאריכים שהוכנו לשמירה על בריאות הציבור .

כמו כן יהיו עמדות חטיפים בריאים  שכל אחד יוכל להנות -יהיו בהן פירות יבשים ללא סוכר ,חטיפי בריאות ואנריה ,פריכיות ועוד .

בעמדות נוספות יהיו עוגות בריאות שכולן פרווה .

 

התמונה של ‏לאה זוהר‏.

כל המנות כשרות .

התפריט החדש והבריא יכלול מנות גדולות יפות וטעימות של מגוון סלטי בריאות,קטניות,מוצרי חלב טריים כמו מוצרלה איכותית ולאבנה ברוטב איכותי של שמן זית,מיץ לימון טרי וירק .

עמי שם טוב, מנכ”ל חברת קפה ג’ו שישב לשולחננו צנוע וסיפר על יום הולדתה ה-20 של הרשת שהוא ממקימיה ושהצליחה לשמור על מעמדה בזכות ההקשבה ,החדשנות ואיכות המזון בה.

חדשנות נוספת ברשת היא פתיחת חנויות בוטיק של קפסולות הקפה שלנו, שהחלו להיפתח בסניפים השונים אמר עמי .

הוא הזמין את כולם לטעום מהתפריט החדש ובין לבין חולקו מנות יוגורט קפואות ומתוקות לרענון החיך .

ראשונה הגיעה מנת פוקאצ’ה עדינה  עטויה לבאנה איכותית וסלט טאבולה מלא ירק טרי.המנה קושטה בזרעי עגבניות והיתה חמימה וטעימה .

התמונה של ‏לאה זוהר‏.ססלט העגבניות הצבעוניות ,בצל סגול ומוצרלה טריה שנקרעה ידנית והונחה מעל היה טעים בפשטותו וטריותו וניכר שנחתך לפני דקה והוגש בתיבול שמן זית ולימון לשולחן .

התמונה של ‏לאה זוהר‏.

אאת מנת הקובה הצמחונית שמולאה בסויה והוגשה ברוטב לבאנה וטאבולה חרפרפה לא יכולתי להפסיק לנשנש ואין ספק שהיא היתה המנה הכי הכי שיש ושאותה אזמין תמיד בבואי לקפה ג’ו .

יש לקחת בחשבון שאני קרניבורית ואת המנה הזו אהבתי .

התיבול והטעם עשו זאת .

התמונה של ‏לאה זוהר‏.

מנת הלחמה בעג’ין הצבעונית תובלה בתיבול מזרחי מובהק והוגשה חמה לשולחן .

התמונה של ‏לאה זוהר‏.

בין לבין הוגשו סלטים מקטניות כמו קינואה וירק ועגבניות עם גבינה בולגרית .

אבל אז החלו לזרום הקינוחים המטריפים של אלון שבו שהושיבו אותנו לשולחן נפעמים מהטעם הטוב .

טארט לימון שבסיסו פריך המלית הקטיפתית והמרנג האפוי התחבב עלי והוא מומלץ.

התמונה של ‏לאה זוהר‏.

מנת המיל פיי המיוחדת והעדינה בעלת הקרם הטעים והבצק הדקיק והפריך שהתפצפץ בפה לא איחרה להגיע .

התמונה של ‏לאה זוהר‏.

שיא הטעם והעדינות של קינוח איכותי ונפלא הגיעה -עוגת גבינה צחורה וטעימה להפליא מלווה בגלידה עדינה ולימונית

מנה משובחת ומומלצת שלא כדאי לפספס .

התמונה של ‏לאה זוהר‏.

מנה אחרונה נוספת שהוגשה היתה מנת עוגת בננה וטופי עם גלידת שוקולד .

מנה שאהבתי מאוד .

התמונה של ‏לאה זוהר‏.

הקינוחים הנפלאים הביאו אותנו לשיחה עם יוצרם השף-קונדיטור, אלון שבו שסיפר נרגש-

: “אני מתרגש לקראת שיתוף הפעולה עם הרשת. לאחר תהליך הפיתוח, שנמשך חצי שנה, הצלחנו ליצור ולהנגיש קינוחים ברמה הגבוהה ביותר, כך שיצליחו לתת מענה לקשת הטעמים המבוקשים של הלקוחות”.

התמונה של ‏לאה זוהר‏.

לסיכום אומר שהיתה זו חוויה נעימה ומומלצת לכל בית .

על הטעם אין מה לדבר והמחיר הנוח והנגיש מדבר גם הוא .

שמחתי להיות חלק מיום ההולדת ה-20 של הרשת ואחזור להתארח בה תמיד.

עוד מהבלוג של leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה

תצוגה מקדימה

קוזונק - לחמניות מתוקות בולגריות

קוזונק. איך למדתי את רזי הקוזונק (לחמניות שמרים מתוקות בולגריות ) אפור  בחוץ, חורף,גשם, אני ותלתלי יושבים לחלון מול הים. פני אדומות ובוהקות מחום,חולה וכואבות לי אזני...

תגובות

פורסם לפני 6 years
תצוגה מקדימה

לחמניות קוטג רכות שאפשריות עם כל מיני תוספות

  לחמניות קוטג' קלות ,לערבב ולאפות- חצי קילו קמח תופח, 3 גביעי קוטג' 100 גרם חמאה  וכוס חד פעמית שמן , כף מלח , 2 ביצים גדולות , חפן ענק מלא בבצל מיובש שתמיד יש בכל...

תגובות

פורסם לפני 6 years
תצוגה מקדימה

מגולגלות מטריפות לפסח

    לפסח צריכים יצירתיות כי לא כל מאפה שאופים בימי חול יוצא אותו טעם אבל סקרנות ואני חברים ונסיונות בחומרים שקיימים אהובים עלי ואחד מהם... הנה לכם בלי מילים...

תגובות

פורסם לפני 5 years

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה