הבלוג של leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה

הבית הזוהר של לאהל'ה

כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים... +עוד

כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.

עדכונים:

פוסטים: 447

עוקבים: 56

החל ממאי 2014

 

בוייקוסססס

לחמניות קוטג’ קלות ,לערבב ולאפות-

חצי קילו קמח תופח,

3 גביעי קוטג’

100 גרם חמאה  וכוס חד פעמית שמן ,

כף מלח ,

2 ביצים גדולות ,

חפן ענק מלא בבצל מיובש שתמיד יש בכל חנות תבלינים ,

כפית פלפל שחור .

 

להניח את כל הרכיבים בקערה גדולה ולבחוש יחד היטב בכף

להרטיב ידיים וליצור לחמניות להניח ברווחים כי תופח ולפזר שומשום .

לאפות  בתנור  180 מעלות כ-20 דקות שיזהיב ולטרוף חם .

ניתן להכין ללא הבצל,ניתן להוסיף זיתים ,פטריות או כל מה שמתחשק .

עוד מהבלוג של leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה

תצוגה מקדימה

קוזונק - לחמניות מתוקות בולגריות

קוזונק. איך למדתי את רזי הקוזונק (לחמניות שמרים מתוקות בולגריות ) אפור  בחוץ, חורף,גשם, אני ותלתלי יושבים לחלון מול הים. פני אדומות ובוהקות מחום,חולה וכואבות לי אזני...

תגובות

פורסם לפני 3 years
תצוגה מקדימה

מגולגלות מטריפות לפסח

    לפסח צריכים יצירתיות כי לא כל מאפה שאופים בימי חול יוצא אותו טעם אבל סקרנות ואני חברים ונסיונות בחומרים שקיימים אהובים עלי ואחד מהם... הנה לכם בלי מילים...

תגובות

פורסם לפני 3 years
תצוגה מקדימה

אשורה - מעדן חיטה משגע

    למעדן הזה התמכרתי בטיול לבולגריה שם במקום קטן הבעלים הכינו כל יום טרי כי התחסל באותו יום... וכך היה הסיפור הגענו לפלובדיב לאחר נסיעה ארוכה כשבטננו מקרקרת...

תגובות

פורסם לפני 3 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה