קצת שינוי לא מזיק
פתיתי אורזו – פתיתים בצורת אורז
שודכו לשעועית ירוקה חתוכה
בצל ו…טריאקי לטוויסט מזרחי
והטעם …לעילא
אז ככה מכינים
שקית שעועית ירוקה חתוכה קפואה .להפשיר ולשטוף
בצל גדול בקוביות להשחים
שקית פתיתים בצורת אורז
כף גדושה אבקת מרק או ציר בשר ביתי
פלפל שחור גרוס גס
3 שיני שום פרוסות
כמה כפות טריאקי של אוסם בלבד.הוא הטעים והאיכותי ביותר בלי סוכרים ותוספות מיותרות
מים לכיסוי התבשיל
מעט שמן לטיגון הבצל
מלח לפי טעם
מטגנים הבצל להשחמה במעט השמן
מוסיפים את פרוסות השום
מוסיפים את הפתיתים ומטגנים מעט יחד
מוסיפים את המים ואבקת המרק ומביאים לרתיחה .מנמיכים אש ומבשלים 5 דקות.
מוסיפים את השעועית המסוננת ומבשלים יחד עד שהפתיתים מוכנים וכמעט לא נותר רוטב בתחתית.
מוסיפים טריאקי לפי הטעם .
אני הוספתי חצי כוס חד פעמית שזה בערך 4 כפות
מגישים חם עם גבינה מגוררת מעל…את הגבינה אני משאירה לטעמכם אני השתמשתי בקשקבל.
ניתן להכין עם בשר טחון כמו בולונז בלי העגבניות …