הבלוג של leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה

הבית הזוהר של לאהל'ה

כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים... +עוד

כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.

עדכונים:

פוסטים: 551

החל ממאי 2014

שניצל בצלחת עם רוטב אננס ליד

תומר צילי אננס

 ידוע  כמה אני מכורה לשניצל  וצ’יפס

אם ישאלו אותי מה תרצי לפני שתעברי לעולם הבא התשובה תהיה:

שניצל עבה,צ’יפס ולקינוח תותים ומנגו .

אני לא מוותרת לעצמי ואם בא לי גם ב-10 בלילה אכין .

לאתמול תוכנן שניצל אבל דרלינג אכל בחוץ במסיבת יומולדת,והגיע מאוחר  ואני מה? עז?

ממש לא…

אני קמה ומכינה לי ובטעות השתמשתי בקמח תופח איייי

יודעים מה? זה אחד הטעימיםםםם.

ובמיוחד ש”תומר” דאגו שיהיה לי על השולחן בקבוק רוטב צ’ילי עם אננס –כן כן אננס

כל האמהות שילדים להם בעייתיים באוכל – יש פתרון של שניצל טבול ברוטב הזה . זה מהמם ואכלתי אותו בכפית

רק לאוהבי מתוק ואני אחת מהם…

הכנתי את ערימת השניצלים ודרלינג בסקרנות הגיע לשולחן ואומר-

היי זה נראה טובבב .רוצה לטעום . אההה

טעם? ישב בתענוג וחטף אחד אחרי השני .הוסיף רוטב למכביר – זה טעים הוא אומר .נו?

לכו להכין תברכו אותי .

צריך-

קילו חזה עוף פרוס לשניצלים עבים .כן עבים לא ניירות דקיקים ללא טעם.

2 ביצים

כוס קמח תופח

פירורי לחם

תיבול שאוהבים .אצלי רק פלפל שחור בשניצל כזה עם רוטב .

שמן לטיגון .

בקערה גדולה מניחים את השניצלים ,שוברים את הביצים ומפזרים הקמח .

מעסים את השניצלים בתערובת

טובלים כל שניצל בפירורי לחם  בקערית נפרדת ולשמן החם.

הם מזהיבים כאשר הציפוי פציח וקרנצ’י ומבפנים רק ומלא טעם.

תכינו לידכם בקבוק רוטב צ’ילי עם אננס חכו איך תשארו עם בקבוק ריק.

לא צריך כלום חוץ  משתיה קרה .

צילי אננס

עוד מהבלוג של leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה

תצוגה מקדימה

קוזונק - לחמניות מתוקות בולגריות

קוזונק. איך למדתי את רזי הקוזונק (לחמניות שמרים מתוקות בולגריות ) אפור  בחוץ, חורף,גשם, אני ותלתלי יושבים לחלון מול הים. פני אדומות ובוהקות מחום,חולה וכואבות לי אזני...

תגובות

פורסם לפני 6 years
תצוגה מקדימה

לחמניות קוטג רכות שאפשריות עם כל מיני תוספות

  לחמניות קוטג' קלות ,לערבב ולאפות- חצי קילו קמח תופח, 3 גביעי קוטג' 100 גרם חמאה  וכוס חד פעמית שמן , כף מלח , 2 ביצים גדולות , חפן ענק מלא בבצל מיובש שתמיד יש בכל...

תגובות

פורסם לפני 6 years
תצוגה מקדימה

מגולגלות מטריפות לפסח

    לפסח צריכים יצירתיות כי לא כל מאפה שאופים בימי חול יוצא אותו טעם אבל סקרנות ואני חברים ונסיונות בחומרים שקיימים אהובים עלי ואחד מהם... הנה לכם בלי מילים...

תגובות

פורסם לפני 5 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה