הבלוג של leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה

הבית הזוהר של לאהל'ה

כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים... +עוד

כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.

עדכונים:

פוסטים: 551

החל ממאי 2014

מלח הארץ בטחינה

טחינה עם פטרוזיליה

טחינה

רק המילה וכבר אני מריירת

טחינה טובה מתובלת כראוי זה בכלל עילוי

פיתה חמה ליד ולא צריך יותר .

בבית שלנו מטורפים על טחינה בכל צורה וכשקבלתי את מלחיות “מלח הארץ” לניסוי החלטתי לשנות והמלחתי בתיבול נענע,כוסברה יבשה ומלח ים טעים.

כוס טחינה גולמית טובה שאתם אוהבים

כוס מים קרים מאוד

חצי כפית מלח לימון כן כן וזה למה? כי מיץ לימון טעמו פג אבל מלח לימון נותר וגם שומר לי על הטחינה מקלקול.(מעין חומר משמר טבעי)

לא להמליח.

פשוט לטחון פנימה את מלח התיבול של “מלח הארץ” במקום .

להקציף יחד ואם צריך מים  נוספים תוסיפו לפי טעמכם.

תקנו תיבול  פזרו פטרוזיליה קצוצה טריה והגישו לשולחן

נראה מי יעמוד בזה עם פיתה חמה .

עוד מהבלוג של leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה

תצוגה מקדימה

קוזונק - לחמניות מתוקות בולגריות

קוזונק. איך למדתי את רזי הקוזונק (לחמניות שמרים מתוקות בולגריות ) אפור  בחוץ, חורף,גשם, אני ותלתלי יושבים לחלון מול הים. פני אדומות ובוהקות מחום,חולה וכואבות לי אזני...

תגובות

פורסם לפני 6 years
תצוגה מקדימה

לחמניות קוטג רכות שאפשריות עם כל מיני תוספות

  לחמניות קוטג' קלות ,לערבב ולאפות- חצי קילו קמח תופח, 3 גביעי קוטג' 100 גרם חמאה  וכוס חד פעמית שמן , כף מלח , 2 ביצים גדולות , חפן ענק מלא בבצל מיובש שתמיד יש בכל...

תגובות

פורסם לפני 6 years
תצוגה מקדימה

מגולגלות מטריפות לפסח

    לפסח צריכים יצירתיות כי לא כל מאפה שאופים בימי חול יוצא אותו טעם אבל סקרנות ואני חברים ונסיונות בחומרים שקיימים אהובים עלי ואחד מהם... הנה לכם בלי מילים...

תגובות

פורסם לפני 5 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה