הבלוג של leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה

הבית הזוהר של לאהל'ה

כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים... +עוד

כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.

עדכונים:

פוסטים: 536

החל ממאי 2014

24/12/2015

פנקייק

כשקטי באה  ומבקשת מתכון לפנקייק כי היא מארחת

אז היא מקבלת את המתכון הכי טעים שלי .

היא הכינה באהבה

צילמה ושלחה תמונה נפלאה .

רק מתיאור טעמם תזילו ריר

אני משתמשת בריבות ביתיות לחמודים הללו ושמנת חמוצה .

לילדים שוקולד נוטלה או אחר הם מתמכרים.

רוצו להכין -

חצי קילו קמח לבן

2  שקיקי אבקת אפיה

2 ביצים

2 כפות שמן או חמאה מומסת

כוס מים או חלב – עדיף חלב (אם צריך מוסיפים עוד) הבלילה צריכה להיות כמו מיונז סמיך

2 כפות סוכר

שקיק סוכר וניל

טורפים ביצים היטב בקערה גדולה

מוסים שאר החומרים

במחבת משומנת מטגנים פנקייק

מודדים במצקת אחת מדוייקת שיצאו שווים

מגישים חם עם ריבה, סירופים שמנת חמוצה וכו…

עוד מהבלוג של leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה

תצוגה מקדימה

קוזונק - לחמניות מתוקות בולגריות

קוזונק. איך למדתי את רזי הקוזונק (לחמניות שמרים מתוקות בולגריות ) אפור  בחוץ, חורף,גשם, אני ותלתלי יושבים לחלון מול הים. פני אדומות ובוהקות מחום,חולה וכואבות לי אזני...

תגובות

פורסם לפני 5 years
תצוגה מקדימה

לחמניות קוטג רכות שאפשריות עם כל מיני תוספות

  לחמניות קוטג' קלות ,לערבב ולאפות- חצי קילו קמח תופח, 3 גביעי קוטג' 100 גרם חמאה  וכוס חד פעמית שמן , כף מלח , 2 ביצים גדולות , חפן ענק מלא בבצל מיובש שתמיד יש בכל...

תגובות

פורסם לפני 5 years
תצוגה מקדימה

מגולגלות מטריפות לפסח

    לפסח צריכים יצירתיות כי לא כל מאפה שאופים בימי חול יוצא אותו טעם אבל סקרנות ואני חברים ונסיונות בחומרים שקיימים אהובים עלי ואחד מהם... הנה לכם בלי מילים...

תגובות

פורסם לפני 4 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה