הבלוג של דלית לאופר

Soul Food

אני עושה רק מה שאני אוהבת ואוהבת ונהנית ממה שאני עושה. בחיי יש אוכל ונשמה ואוכל לנשמה. יש חיבורים, מנהיגות, שינוי, העזה, תנועה, אנרגיה, לימוד, שמחה, צבעוניות וכייף. מוזמנים להצטרף למפגשים https://www.facebook.com/Laufer.Dalit

עדכונים:

פוסטים: 9

החל מאוגוסט 2015

פלטת פרות מעגלית וצבעונית, הכי פשוט, הכי טבעי, הכי בריא, הכי צבעוני והכי טעים

11/09/2015

מעגלים וצבעוניות הם בטבע שלי.

יש משהו בתנועה המעגלית שמושך אותי כבר שנים, אני אוהבת לצייר מנדלות, אני אוהבת לרקוד במעגלים ובסיבובים, אני אוהבת להתגלגל בדשא, לשבת במעגל, שולחנות עגולים, אוהבת להגיש אוכל בצלחות וקערות גדולות ועגולות, לסדר הכל במעגלים בצבעוניות ובשמחה. אוהבת לזרום – לזרום זה רך ועגול.

IMG_6761IMG_6762

הצבעוניות שלי היא ססגונית ומיוחדת, אוהבת שילובים בלתי אפשריים, למשל ורוד וצהוב’ כתום ואדום, הכל מתאים הכל יפה ביחד, אוהבת הרבה צבעים ביחד.

והכי אוהבת מעגלים צבעוניים!
בזמן האחרון פשוט נהנית להיות במטבח, לחתוך, לקצוץ, לבשל, לאפות, להמציא את עצמי וkבשל קסמים. מתחברת לעצמי דרך הירקות הפרות והבישולים. כך מצאתי את עצמי עושה מנדלות מפרות  או פלטת פרות מפוארת.
אז מההמתכון?
לוקחים פרות, צלחת עגולה שמים מוזיקה טובה, מחייכים ומתחילים לסדר מהמרכז החוצה.

פרות 2  פרות3 3
זה רק פרות, כל אחד יכול וזה כל כך טעים ובריא. האמת שפחות בריא בתור קינוח, כי פרות הכי בריא על בטן ריקה, על הבוקר. אבל אם אין ברירה – אז אין ברירה!
שנה טובה זורמת וצבעונית.

מוזמנות להצטרף לסדנאות הבישול וההתפתחות האישית אצלי, להזמין סדנאות למנהלים בכירים עלשינויים בדפוסים באמצעות אוכל, להזמין אצלי מנות מיוחדות או לארח בביתי ארועים
דלית [email protected]

עוד מהבלוג של דלית לאופר

תצוגה מקדימה

כשג'ינג'ר ו SoulFood נפגשים

לפני כחודש הקפצתי את איתמר למודיעין לקורס נהיגה מונעת, ממש מוקדם בבוקר. מכיוון שאורית חברתי (היכרנו בכיתה ז' ומאז לא נפרדנו) גרה ממש ליד, החלטתי בספונטניות לנסות לתפוס איתה קפה של בוקר. הצליח לי, הקפה במטבח של אורית, הוליד...

תצוגה מקדימה

שנה מתוקה גם לטבעונים

האמת היא שאני לא כל כך אוהבת מתוק, או לייתר דיוק תמיד מעדיפה מלוח וחריף, יודעת שזה לא ממש עדיף לי הרי אני אש וסערה גם בלי עוד פלפל חריף, אבל ככה זה בחיים אנחנו נמשכות תמיד לדומה, למוכר. אפילו שלמדנו, ששמענו, שאמרו לנו ואפילו...

תצוגה מקדימה

לחם לנשמה

פתחתי בלוג חדש, כי אני רוצה לשתף אתכן ורוצה להזמין אתכן לבוא אלי למטבח. לקח לי כל היום להחליט אם אספר בביוגרפיה עלי על מה שהייתי, על מה שאני היום או מה שאהיה. והחלטתי לוותר על כל המילים שמספרות מי הייתי ולוותר על כל ההגדרות...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה