הבלוג של דלית לאופר

Soul Food

אני עושה רק מה שאני אוהבת ואוהבת ונהנית ממה שאני עושה. בחיי יש אוכל ונשמה ואוכל לנשמה. יש חיבורים, מנהיגות, שינוי, העזה, תנועה, אנרגיה, לימוד, שמחה, צבעוניות וכייף. מוזמנים להצטרף למפגשים https://www.facebook.com/Laufer.Dalit

עדכונים:

פוסטים: 9

החל מאוגוסט 2015

ברכות לשנה טובה ממני ומתכון של מעדן מדהים שאני מכינה בכייף ובקלילות טראפלס תמרים טבעוני או “כדורי השוקולד הבריאים של הטבעוניים”

10/09/2015

האמת היא שאני לא כל כך אוהבת מתוק, או לייתר דיוק תמיד מעדיפה מלוח וחריף, יודעת שזה לא ממש עדיף לי הרי אני אש וסערה גם בלי עוד פלפל חריף, אבל ככה זה בחיים אנחנו נמשכות תמיד לדומה, למוכר. אפילו שלמדנו, ששמענו, שאמרו לנו ואפילו שאנחנו יודעות אנחנו בוחרות בדומה. בחיים נדמה לי שהשכלתי לעשות, בחרתי בזוגיות בשונה, כן זה לפעמים מאתגר, הרי הייתי רוצה שיחשוב כמוני, שיפעל כמוני, שיהיה כמוני. אבל יודעת ומבינה שדווקא מההבדלים באה ההתפתחות, ובכלל מה זה כמוני, הר גם אני משתנה כל הזמן. הרי מה שהייתי אתמול לא דומה למה שאני היום וכנראה גל לא למה שאהיה מחר, אז מה זה כמוני?
העיקרון המנחה אותי היום הוא לקבל את האחר והשונה. היתה לי הזכות ללמוד את זה וידע שימושי נוסף על החיים ממורה גדול Sri Sri Ravi Shankar, החל מ 2007 למדתי ותרגלתי את טכניקות הנשימה המדהימות שהוא פיתח שנקראות Sudarshan Krya והתנדבתי בפרוייקטים לאומיים ובינלאומיים גדולים של Art of Living. הדרך שעשיתי עזרה לי לקבל בהירות על עצמי ועל העולם.

עכשיו שאני כותבת וחושבת על מתוק בהקשר הזה, חושבת על המתוק הכי טעים שאכלתי, זה המתוק שמקבלים מ Sri Sri Rvi Shankar או כמו שאני קוראת לו גורוג’י (המורה שלי)ץ כשבאים לדבר איתו תמיד הוא מכבד במשו מתוק נותן ביד משהו, זה לא רק מתוק זה מרגיש מבורך (באמונה שלי זה אכן ברכה).

ברכות לשנה טובה גם ממני אליכן ומתכון של מעדן מדהים שאני מכינה בכייף ובקלילות טראפלס תמרים טבעוני או “כדורי השוקולד  הבריאים של הטבעוניים”

צילום מעיין דיסקין

צילום מעיין דיסקין

חומרים:
1 כוס קואקר
1 חבילה תמרים מגולענים
½ כוס טחינה גולמית
מעט מים
חופן אגוזי מלך / שקדים
מעט גרידת תפוז / לימון
קינמון / קקאו/ קוקוס

מכניסים את הקואקר למעבד מזון, טוחנים דק ואז מוסיפים את שאר החומרים למעט האגוזים, טוחנים אפשר להוסיף מעט מים, לקראת הסוף מוסיפים את האגוזים. מעבירים לקערה, יוצרים עיגולים קטנים מגלגלים אותם באבקת קינמון / קקאו / קוקוס.

פשוט יוצא מושלם שנה טובה!

טרפאלס

עוד מהבלוג של דלית לאופר

תצוגה מקדימה

כשג'ינג'ר ו SoulFood נפגשים

לפני כחודש הקפצתי את איתמר למודיעין לקורס נהיגה מונעת, ממש מוקדם בבוקר. מכיוון שאורית חברתי (היכרנו בכיתה ז' ומאז לא נפרדנו) גרה ממש ליד, החלטתי בספונטניות לנסות לתפוס איתה קפה של בוקר. הצליח לי, הקפה במטבח של אורית, הוליד...

תצוגה מקדימה

לחם לנשמה

פתחתי בלוג חדש, כי אני רוצה לשתף אתכן ורוצה להזמין אתכן לבוא אלי למטבח. לקח לי כל היום להחליט אם אספר בביוגרפיה עלי על מה שהייתי, על מה שאני היום או מה שאהיה. והחלטתי לוותר על כל המילים שמספרות מי הייתי ולוותר על כל ההגדרות...

תצוגה מקדימה

טרי, צבעוני וטעים

אני יודעת שיש קשר בין איך שהדברים נראים לטעם שלהם, זה כמו שתקחו סתם ככה עגבניה מלפפון ופלפל ותחתכו סלט. סלט גדול וסלט קטן זה ממש לא אותו הטעם. לכן ממש ממש כדאי להתייחס לכל מרכיב באוכל. קודם כל המוצרים, אני ממש אוהבת לקנות את...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה