מרק מה שיש בבית בטעם איטלקי

מרק מחמם, מהיר וזמין עם מה שיש במקרר באותו רגע

מרק ירקות-מיניסטרונה

1 בצל גדול חתוך לקוביות

3 שיני שום כתוש

3 גזרים חתוכים לקוביות

1 קישוא גדול חתוך לקוביות (לא מקולף אבל שטוף היטב)

4 גבעולים של סלרי

2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות

1 קופסא של שעועית לבנה אפויה ברוטב עגבניות

חופן אורגנו מיובש (קניתי בשוק ייבשתי ופוררתי)

שמן זית

אטריות ביצים רחבות

אבקת מרק

מלח

להכנה:

לטגן בצל בשמן זית. להוסיף את השום לתת טיגון של עוד דקה. להוסיף את כל הירקות ולאדות יחד תוך כדי ערבוב 5 דקות.

להוסיף את השעועית ומים לפי כמות המרק שרוצים (לכמות הירקות אני הוספתי 2.5 ליטר) לבשל חצי שעה אחרי הרתיחה. להוסיף 2 כפות אבקת מרק וחצי כף מלח להוסיף את האורגנו ואת האטריות לערבב שלא ידבק לתחתית. לבשל עוד רבע שעה ויש מרק נפלא בטעמו.

אפשר לבזוק מעל מעט שמן זית לכל אחד בצלחת שלו ולהוסיף פרמזן.

אהבתם את המתכון? אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!