הבלוג של קובי רמות

kobyramot

עדכונים:

פוסטים: 68

החל מיולי 2014

מצרכים

  • 2/3 כוס קינואה
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל קטן
  • 2 שיני שום כתושות (אפשר להחליף בכפית אבקת שום, לטעם שום מעודן יותר)
  • 1 פלפל אדום קטן
  • עלים מגבעול רוזמרין אחד
  • 1/2 כפית מלח
  • כוס ורבע מים

אופן ההכנה

1. שוטפים את הקינואה ומניחים בצד לסינון.

2. בסיר בינוני מחממים את שמן הזית. קוצצים דק את הבצל ומטגנים בשמן עד להזהבה קלה ושקיפות. מוסיפים את הקינואה והשום ומטגנים תוך ערבוב 2-3 דקות. קוצצים דק את הפלפל, מוסיפים לסיר ומטגנים תוך ערבוב 2-3 דקות.

3. מוסיפים את עלי הרוזמרין (אפשר לקצוץ אותם קצת לפני) והמלח. מוסיפים את המים, מערבבים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לבינונית-קטנה, מכסים ומבשלים 15 דקות. כשמוכן, מורידים מהאש, מסירים מכסה, מאווררים קצת במזלג, מכסים ומשהים 10-15 דקות. מגישים חם או קר.

מקור הכתבה אינו ידוע
בתאבון!קובי רמות

עוד מהבלוג של קובי רמות

עוגיות גרוזיניות קוקוס ואגוזים/קובי רמות

חומרים  לבצק: 200 חמאה, קרה וחתוכה לקוביות 3 שקיות סוכר וניל 1 שקית אבקת אפייה 31/2 כוסות קמח (500 גרם) 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל) למלית: 1 כוס אגוזי מלך קצוצים גס 1 כוס קוקוס 1/2 כוס סוכר 1 שקית סוכר וניל 1 כף קינמון 2...

תגובות

פורסם לפני 6 years

עוגיות שוקולד מושלגות מהממות/קובי רמות

מצרכים: 100 ג` חמאה 130 ג` סוכר (חצי כוס+כף וחצי) 2 ביצים 200 ג` שוקולד מריר 2 כוסות קמח תופח אבקת סוכר אופן ההכנה: 1. להקציף / להקרים חמאה וסוכר, להוסיף ביצה, להמשיך להקציף ולהוסיף את השניה. להמיס את השוקולד בבן מארי ולהוסיף...

תגובות

פורסם לפני 6 years

שלום לכולם!

ברוכים הבאים לבלוג שלי, לאחר שנות עבודה מאומצות בתחום אחר החלטתי להוריד הילוך. בזמני הפנוי גיליתי למעשה את המטבח שתמיד היה פיזית קרוב אבל למעשה היה רחוק מאד. גיליתי עולם מופלא שנותן המון מקום לדמיון ויצירתיות וקבלת...

תגובות

פורסם לפני 6 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה