הבלוג של kerenshely

kerenshely

קרן שלי בילוי תיירות ופנאי

עדכונים:

פוסטים: 46

החל מאוקטובר 2015

image

כתבתה של קרן שלי

קרדיט צילום

פילה סלמון בעישון חם עם חציל ולבנה

שף איתן פאר, מסעדת FISH

חברת ”מעדני מיקי”, בשיתוף שף איתן פאר ממסעדת FISH, מגישים מתכון נפלא של פילה סלמון בעישון חם, על לב חציל שרוף ולבנה. שימוש בפילה סלמון בעישון חם של “מעדני מיקי”, מתאים להגשה כארוחת צהריים או כמנת פתיחה או עיקרית בסעודה חגיגית.

מצרכים (ל- 2-1 מנות):

1 פילה סלמון בעישון חם של “מעדני מיקי”

3 כפות לבנה עיזים

1 חציל בלאדי

רבע כפית מלח ים אטלנטי

רבע כפית פלפל שחור גרוס

3 כפות שמן זית משובח

רבע לימון טרי

חופן שמיר טרי ונקי

1 כף בצל סגול חתוך לאורך דק

3 עגבניות שרי מנומרות חצויות

לירקות הצלויים

2 גזרים קלופים וחתוכים לאורך

1 סלק

1 בטטה

1 שומר

1 קולרבי

1 בצל אדום

ראש שום

1/2 כפית מלח גס

1/2 כפית גרגירי פלפל אנגלי

1 כפית שמן זית

1 כפית גרידת לימון

2-3 עלי רוזמרין

אופן ההכנה:

1.

“שורפים” את החציל על אש גלויה. מקררים, מקלפים אותו, ומשאירים “לב” חציל נקי.

2.

בתבנית מסדרים את הירקות לצלייה, בוזקים מעל את המלח, הפלפל האנגלי, שמן הזית, גרידת הלימון ועלי הרוזמרין ואופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך חצי שעה.

3.

לפני הגשת המנה – מחממים בגריל את “לב” החציל, עם מעט שמן זית, מלח ופלפל.

4.

מורחים לבנה על צלחת שטוחה (לא לבנה). מעליה מניחים את “לב” חציל.

מעל החציל מניחים את נתח הסלמון.

5.

מעל הכל, סוחטים רבע לימון, בוזקים מלח ופלפל, בצל קצוץ ושמיר, ו”סוחטים” זרעים משלוש עגבניות שרי מנומרות.

6.

מגישים לצד מגוון ירקות צלויים.

image

הפקה וקריאייטיב: מעין יחבס (My social)

צילום וסטיילינג: בני גם זו לטובה

עיצוב: אסית אבנעים

להורדת ספר המתכונים החברתי של מעדני מיקי:http://shavuot.13k.me/#

עוד מהבלוג של kerenshely

תצוגה מקדימה

השקת הספר ״מעצבים חדר שינה״ מבית עמינח בשיתוף אורלי רובינזון

כתבתה של קרן שלי עמינח בשיתוף אורלי רובינזון משיקים ספר עיצוב חדש "מעצבים חדרי שינה" קולקציית חדרי שינה מעוצבי פרי עיצובם של אדריכלים ומעצבי פנים המובילים...

תגובות

פורסם לפני 5 years
תצוגה מקדימה

מסעדת סהרה (הר תבור-גליל תחתון)

כתבתה של קרן שלי מסעדת סהרה הגליל, מסעדה אותנטית ממוקמת במבנה עתיק בנוי לתלפיות עם חצר גדולה מרוצפת ובה מזרקה דמוי מעיין נובע, במרכז המסעדה ישנה מזרקה נוספת שבה רחש המים...

תגובות

פורסם לפני 5 years
תצוגה מקדימה

סמגל מטבחים - השקת אולם תצוגה

כתבתה של קרן שלי קבוצת 'סמגל', הפועלת בתחום המטבחים מאז שנת 1992 ומתמחה בתכנון והקמה של מטבחים מחדשת את מרכז התצוגה בהרצליה פיתוח תחת השם 'סמגל קונספט׳ בעלות של 2.4 מליון...

תגובות

פורסם לפני 4 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה