הבלוג של קרן ברוגרדי (קרן קייטרינג לאירועים)

לבשל ולאפות עם קרן

שמי קרן ברוגרדי, בעלת טור בעיתון "לבשל ולאפות עם קרן" ובעלת קייטרינג חלבי, האהבה הכי גדולה שלי אחרי המשפחה שלי היא המטבח, אוהבת לאפות, לבשל, ללמוד דברים חדשים ולחלק באהבה את הידע שצברתי, אשמח אם תצטרפו אליי :)

עדכונים:

פוסטים: 37

עוקבים: 19

החל מאוגוסט 2016

רוגלך מאפה שמרים פופולרי מאד בישראל ומילוי השכיח הוא שוקולד.

אפשר להכין אותו פרווה או חלבי, במילוי שוקולד, קינמון, אוכמניות, וניל וכו’.

בימינו הכל כל כך פשוט וזמין, אצלי במקפיא תמיד אפשר למצוא בצק עלים שמרים מוכן כך שאם מתחשק משהו מתוק לצד הקפה, או שפתאום מפתיעים אורחים, אני תמיד מוכנה.

רוגלך מהירים שאף אחד לא יאמין שלא השקעתם שעות להכין אותם והריח שמתפשט בבית … שכרון חושים.

רוגלך עם חתימה

רוגלך מהירים:

מצרכים:

בצק שמרים עלים מוכן

למילוי :

חבילת אינסטנט פודינג שוקולד

כוס שמן

2 כפות סוכר

כף שוקולית

סירופ :

כוס סוכר

כוס מים

2-3 טיפות מי ורדים

אופן ההכנה:

פותחים את הבצק שמרים עלים, מרדדים מעט.

מחלקים את הבצק לריבועים .

מערבבים את מצרכי המילוי עד לקבלת תערובת אחידה במרקם של ממרח.

מורחים מהתערובת על ריבוע שחתכנו וסוגרים את הריבוע עם ריבוע בצק ללא ממרח, כך שיווצרו 2 שכבות של בצק שבניהם ממרח מתערובת השוקולד שהכנו.

גוזרים את הריבועים למשולשים ומגלגלים מהחלק הרחב של המשולש לחלק הצר.

מסדרים את הרוגלך על נייר אפייה ומכנסים לאפייה לחום של 180 למשך 20 דקות.

בנתיים מכינים את הסירופ : מרתיחים בסיר את הסוכר, המים והמי ורדים ומבשלים על אש קטנה במשך כ 20 דקות.

כשהרוגלך יוצאים מהתנור מרטיבים אותם בעזרת הסירופ .

 

                                                בתאבון! 

למתכונים נוספים, מוזמנים באהבה לעקוב אחריי גם באינסגרם keren_brogardi  בפייסבוק קרן ברוגרדי (קרן קייטרינג לאירועים) , באתר שלי  קרן קייטרינג לאירועים או לסמן עקוב אחריי בראש העמוד ולעקוב אחרי  הפרסומים שלי בבלוג :)

עוד מהבלוג של קרן ברוגרדי (קרן קייטרינג לאירועים)

תצוגה מקדימה

בלינצ'ס במילוי גבינה מתוקה

בלינצס גבינה של פעם , פשוט, טעים והכי ממכר שיש. אין סיכוי לפספס במתכון הזה,  קל ומהיר, כל הבלילה יחד , מטגנים וממלאים. מזהירה אותכם , הם ממכרים ונחטפים עוד לפני שתספיקו...

תצוגה מקדימה

עוגת וניל ומשמשים

משמשים מסמלים עבורי את הקיץ במלוא הדרו. ומה יותר טעים מעוגת וניל, נימוכה, רטובה ובתוכה מוחבאים משמשים . עוגה קלילה וטעימה שניתן להכין ב 2 וריאציות , אחת יבשה יותר והאחרת...

תצוגה מקדימה

חיתוכי אוראו וקרם גבינה

חיתוכי אוראו וקרם גבינה       אם יש משהו שהילדים שלי בבית לא מוותרים עליו הוא עוגיות אוראו. הם כל כך אוהבים אוראו בכל המצבים, גלידות, עוגות, עוגיות הכל...

תגובות

פורסם לפני 2 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה