הבלוג של קרן ברוגרדי (קרן קייטרינג לאירועים)

לבשל ולאפות עם קרן

שמי קרן ברוגרדי, בעלת טור בעיתון "לבשל ולאפות עם קרן" ובעלת קייטרינג חלבי, האהבה הכי גדולה שלי אחרי המשפחה שלי היא המטבח, אוהבת לאפות, לבשל, ללמוד דברים חדשים ולחלק באהבה את הידע שצברתי, אשמח אם תצטרפו אליי :)

עדכונים:

פוסטים: 34

עוקבים: 16

החל מאוגוסט 2016

רוגלך מאפה שמרים פופולרי מאד בישראל ומילוי השכיח הוא שוקולד.

אפשר להכין אותו פרווה או חלבי, במילוי שוקולד, קינמון, אוכמניות, וניל וכו’.

בימינו הכל כל כך פשוט וזמין, אצלי במקפיא תמיד אפשר למצוא בצק עלים שמרים מוכן כך שאם מתחשק משהו מתוק לצד הקפה, או שפתאום מפתיעים אורחים, אני תמיד מוכנה.

רוגלך מהירים שאף אחד לא יאמין שלא השקעתם שעות להכין אותם והריח שמתפשט בבית … שכרון חושים.

רוגלך עם חתימה

רוגלך מהירים:

מצרכים:

בצק שמרים עלים מוכן

למילוי :

חבילת אינסטנט פודינג שוקולד

כוס שמן

2 כפות סוכר

כף שוקולית

סירופ :

כוס סוכר

כוס מים

2-3 טיפות מי ורדים

אופן ההכנה:

פותחים את הבצק שמרים עלים, מרדדים מעט.

מחלקים את הבצק לריבועים .

מערבבים את מצרכי המילוי עד לקבלת תערובת אחידה במרקם של ממרח.

מורחים מהתערובת על ריבוע שחתכנו וסוגרים את הריבוע עם ריבוע בצק ללא ממרח, כך שיווצרו 2 שכבות של בצק שבניהם ממרח מתערובת השוקולד שהכנו.

גוזרים את הריבועים למשולשים ומגלגלים מהחלק הרחב של המשולש לחלק הצר.

מסדרים את הרוגלך על נייר אפייה ומכנסים לאפייה לחום של 180 למשך 20 דקות.

בנתיים מכינים את הסירופ : מרתיחים בסיר את הסוכר, המים והמי ורדים ומבשלים על אש קטנה במשך כ 20 דקות.

כשהרוגלך יוצאים מהתנור מרטיבים אותם בעזרת הסירופ .

 

                                                בתאבון! 

למתכונים נוספים, מוזמנים באהבה לעקוב אחריי גם באינסגרם keren_brogardi  בפייסבוק קרן ברוגרדי (קרן קייטרינג לאירועים) , באתר שלי  קרן קייטרינג לאירועים או לסמן עקוב אחריי בראש העמוד ולעקוב אחרי  הפרסומים שלי בבלוג :)

עוד מהבלוג של קרן ברוגרדי (קרן קייטרינג לאירועים)

תצוגה מקדימה

עוגת וניל ומשמשים

משמשים מסמלים עבורי את הקיץ במלוא הדרו. ומה יותר טעים מעוגת וניל, נימוכה, רטובה ובתוכה מוחבאים משמשים . עוגה קלילה וטעימה שניתן להכין ב 2 וריאציות , אחת יבשה יותר והאחרת...

תצוגה מקדימה

גונדי

בכל מקום אליו אני הולכת שואלים אותי מה מקור שם המשפחה שלי - ברוגרדי. אז היום אני אספר לכם שבעלי הוא ממוצא פרסי, מקור השם ברוגרדי הוא מפרס. ומה יותר פרסי ממאכל הגונדי המפורסם? הגונדי הוא קציצה העשויה מעוף טחון וקמח חומוס...

תגובות

פורסם לפני 1 year
תצוגה מקדימה

שפטה

שפטה, ה-קבב של העדה העירקית. קציצות בשר נימוחות ברוטב אדום עם תפוחי אדמה ואפונה. תבשיל טעים במיוחד עם לחם או מעל אורז לבן, במיוחד בימים קרירים. בתאבון. ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה