הבלוג של קרן ברוגרדי (קרן קייטרינג לאירועים)

לבשל ולאפות עם קרן

שמי קרן ברוגרדי, בעלת טור בעיתון "לבשל ולאפות עם קרן" ובעלת קייטרינג חלבי, האהבה הכי גדולה שלי אחרי המשפחה שלי היא המטבח, אוהבת לאפות, לבשל, ללמוד דברים חדשים ולחלק באהבה את הידע שצברתי, אשמח אם תצטרפו אליי :)

עדכונים:

פוסטים: 26

עוקבים: 16

החל מאוגוסט 2016

תמונה1

עוגת ביסקוויטים, עוגה קלאסית שמזכירה ילדות, אין אחד שלא אוהב אותה, עוגה שמכינים ב 10 דקות ואין צורך בתנור. מתאימה לקיץ כעוגה קפואה ולחורף כעוגה מפנקת ליד הקפה, הילדים אוהבים אותה והגדולים…. הם אף פעם “לא אוכלים” ממנה, הם רק מיישרים אותה.

עוגת ביסקוויטים פרווה :

מצרכים:

500 גרם ביסקוויטים

חצי כוס מים או ליקר או חלב סויה

לקרם וניל:

שמנת צמחית

אינסטנט פודינג וניל

כף סוכר

כף גדושה קרם קוקוס

לקרם שוקולד :

שמנת צמחית

אינסטנט פודינג בטעם שוקולד (מומלץ להשתמש בטעם שוקולד מריר)

כף סוכר

כף גדושה קרם קוקוס

אופן ההכנה:

מכינים תחילה את קרם הוניל וקרם השוקולד :

קערה 1 : קרם הוניל: מקציפים בקערה שמנת צמחית, סוכר ואינסטנט פודינג וניל לקצפת יציבה. מוסיפים את קרם הקוקוס ומקפלים אותו בעדינות לתערובת השמנת.

קערה 2 :קרם השוקולד : מקציפים בקערה שמנת צמחית,סוכר ואינסטנט פודינג שוקולד לקצפת יציבה. מוסיפים את קרם הקוקוס ומקפלים אותו בעדינות לתערובת השמנת.

טובלים את הביסקוויטים במים או ליקר או חלב סויה ומסדרים שכבה ראשונה בתבנית.

מעל הביסקוויטים מורחים שכבה אחידה מקרם הוניל  ומעליה סוגרים עם ביסקוויטים טבולים .

שכבה הבאה מורחים שכבה אחידה מקרם השוקולד ומעליה שוב שכבת ביסקוויטים טבולים.

שכבה מעליה מורחים את יתרת קרם הוניל ומעליה ביסקוויטים טבולים.

שכבה אחרונה מורחים את יתרת קרם השוקולד .

מכניסים למקפיא לשעה.

המלצה : לאחר שהעוגה יצאה מהמקפיא אפשר לגרד מעליה שוקולד פרווה או סירופ שוקולד.

לאוהבים שכבת שוקולד אפשר להמיס 100 גרם שוקולד מריר וחצי כוס שמנת צמחית ולצפות את העוגה כולה בציפוי שוקולד.

בתאבון!

מוזמנים באהבה לעקוב אחריי גם באינסגרם keren_brogardi  בפייסבוק keren brogardi    בדף שלי בפייסבוק “לבשל ולאפות עם קרן” או לסמן עקוב אחריי בראש העמוד ולעקוב אחרי הפרסומים שלי בבלוג :)

עוד מהבלוג של קרן ברוגרדי (קרן קייטרינג לאירועים)

תצוגה מקדימה

גונדי

בכל מקום אליו אני הולכת שואלים אותי מה מקור שם המשפחה שלי - ברוגרדי. אז היום אני אספר לכם שבעלי הוא ממוצא פרסי, מקור השם ברוגרדי הוא מפרס. ומה יותר פרסי ממאכל הגונדי המפורסם? הגונדי הוא קציצה העשויה מעוף טחון וקמח חומוס...

תגובות

פורסם לפני 9 months
תצוגה מקדימה

קציצות בולט

קציצות בולט : בכל בית תוניסאי מסורתי אפשר למצוא בימי שישי בצהריים את קציצות הבולט לצד קוסקוס , אני קוראת להם "המפרום של התוניסאים".  בקציצות המקוריות משתמשים בחזה עוף...

תגובות

פורסם לפני 9 months
תצוגה מקדימה

גביניות

גביניות ביתיות או מאפה גבינה מתוקה        מכירים את זה שאתם עוברים ליד מאפייה והריח המשכר קורא לכם להכנס פנימה? אז זהו! מהיום תוכלו להביא את הריח המשכר של...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר