הבלוג של קרן בירמן

CHAKRA * DHARMA

מעצבת תכשיטים ופריטי אופנה • בוגרת תואר שני M.A מאסטר בעיצוב יזמות וחדשנות• מאמינה שאת כל האמת וההשראה לחיים ניתן למצוא בטבע, בפרטים הקטנים…

עדכונים:

פוסטים: 18

החל ממאי 2017

ערב אחד נתקלתי בתמונה של קרפ/ לחם ירוק. איך שקמתי בבוקר הייתי חייבת לעשות ניסוי. במקרה הייתה לי חבילת תרד בבית ויצא מוצלח ברמות!

מה שמרגש במנה הזו שהיא גם טעימה מאוד וגם מלאה בברזל!

6.1

1. בשביל הקרפ הירוק צריך לטחון בבלנדר:

כוס קמח
2 שיני שום
חופן תרד
כחצי כוס מים
מלח ופלפל גרוס
לצקת במחבת עם שמן זית.
2. לסלט:
*לבשל עדשים ירוקות בסיר עם הרבה מים וכפית מלח וכשמוכן לסנן (כ30-40 דקות).
* לחתוך בטטה גדולה לקוביות ולהכניס לצליה בתנור עם שמן זית ומלח גס.
* טחינה – מערבבים טחינה גולמית עם לימון, מלח ומעט מים בקערית קטנה.
* קוצצים עירית וחותכים חסה לחתיכות גסות.
על הקרפ מניחים את החסה העדינה, מעליה את העדשים, מעליהם את הבטטה ומעל את העירית והטחינה.
*ניתן לקפל את הקרפ ולאכול כסנדוויץ.
6.2

 

עוד מהבלוג של קרן בירמן

תצוגה מקדימה

צ'אי הודי טבעוני משכר חושים

טעמים שחודרים לתוך הנשמה. כך אני מגדירה את הצ'אי הזה. התרבות ההודית היא מאוד רוחנית וגם קרובה מאוד לטבעונות ולא סתם הצ'אי הזה מעורר משהו בגוף, פותח את הצ'אקרות. אם בא לכם להתפנק אחרי יום ארוך, זה מושלם. אצלי המרכיבים האלה...

תצוגה מקדימה

מוקפץ טופו וירקות בסילאן וסויה

הארוחה הזו צבעונית, בריאה וטעימה. היא מצוינת גם לאחרי אימון כשצריך מנה טובה של חלבון.   המתכון: להשרות כחצי שעה טופו חתוך לקוביות במרינדה הכוללת סילאן, שמן...

תגובות

פורסם לפני 2 years
תצוגה מקדימה

על הקשר בין אופנה, בריאות ויופי

שינוי מתחיל קודם כל בפנים! והשינוי מתחיל כשאתן מבינות כמה אתה אוהבות את עצמכן ואת הגוף שלכן! כל הרעיון בכל סוגי הטיפוח הוא החידוש. חידוש תאים בגופינו ובניה מחודשת של הגוף שלנו. הגוף הוא הבית של הנשמה שלנו ואנחנו...

תגובות

פורסם לפני 2 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה