הבלוג של קרן בירמן

CHAKRA * DHARMA

מעצבת תכשיטים ופריטי אופנה • בוגרת תואר שני M.A מאסטר בעיצוב יזמות וחדשנות• מאמינה שאת כל האמת וההשראה לחיים ניתן למצוא בטבע, בפרטים הקטנים…

עדכונים:

פוסטים: 18

החל ממאי 2017

את הקינוח החגיגי הזה הכנתי כמה פעמים לאירועים ויצא פשוט מוצלח. כולם חיסלו. פתיתי הטפיוקה עם המרקם המעודן והנעים נמסים בפה יחד עם קרם הקוקוס.. אי אפשר להפסיק! מתאים לכל אירוע.. והכי כיף שזה טבעוני!

8.2

 

מצרכים:

כוס פנינה טפיוקה

פחית קרם קוקוס 400 מיל

כוס חלב קוקוס

שליש כוס סוכר

מקל וניל

פירות (רצוי רכים כמו בננה, תות, אננס, מנגו..)

אופן ההכנה:
בסיר קטן מבשלים את הפניני טפיוקה עם הקרם וחלב הקוקוס.
לאחר כעשר דקות ניתן להוסיף את מקל הוניל ואת הסוכר.
לערבב ללא הפסקה , אחרי הרתחה להוריד לאש נמוכה. סה”כ כחצי שעה בישול עד שהפנינים מתרככות ונהפכות לשקופות.
למזוג לכוסיות
לקשט בשבבי קוקוס, פירות
לשים במקרר כשעתיים להתייצבות (בקירור זה הופך ליותר מוצק, לא לדאוג אם זה נוזלי)
יאמי!!!
8.1 8.3

עוד מהבלוג של קרן בירמן

תצוגה מקדימה

סלט עדשים ובטטה על קרפ תרד -טבעוני

ערב אחד נתקלתי בתמונה של קרפ/ לחם ירוק. איך שקמתי בבוקר הייתי חייבת לעשות ניסוי. במקרה הייתה לי חבילת תרד בבית ויצא מוצלח ברמות! מה שמרגש במנה הזו שהיא גם טעימה מאוד וגם מלאה בברזל! ...

תצוגה מקדימה

מוקפץ טופו וירקות בסילאן וסויה

הארוחה הזו צבעונית, בריאה וטעימה. היא מצוינת גם לאחרי אימון כשצריך מנה טובה של חלבון.   המתכון: להשרות כחצי שעה טופו חתוך לקוביות במרינדה הכוללת סילאן, שמן...

תגובות

פורסם לפני 2 years
תצוגה מקדימה

על הקשר בין אופנה, בריאות ויופי

שינוי מתחיל קודם כל בפנים! והשינוי מתחיל כשאתן מבינות כמה אתה אוהבות את עצמכן ואת הגוף שלכן! כל הרעיון בכל סוגי הטיפוח הוא החידוש. חידוש תאים בגופינו ובניה מחודשת של הגוף שלנו. הגוף הוא הבית של הנשמה שלנו ואנחנו...

תגובות

פורסם לפני 2 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה