הבלוג של קרן בירמן

CHAKRA * DHARMA

מעצבת תכשיטים ופריטי אופנה • בוגרת תואר שני M.A מאסטר בעיצוב יזמות וחדשנות• מאמינה שאת כל האמת וההשראה לחיים ניתן למצוא בטבע, בפרטים הקטנים…

עדכונים:

פוסטים: 18

עוקבים: 1

החל ממאי 2017

בכל יום לפני שאני יוצאת לעבודה, אני מכינה לי פודינג צ’יה שמח וחגיגי עם שלל פירות, בכל פעם מה שיש בעונה ועוד דברים טובים!

המתכון הזה מלא בחלבון טבעי עשוי כולו מפירות וזרעים. משאיר אותי לאורך כל הבוקר מלאה, מעורר אותי, מגביר את הריכוז ומסדר את מערכת העיכול למהלך כל היום!

4.2 6

16

מתכון -

מצרכים:

3 כפות זרעי צ’יה

כף זרעי פשתן טחונים

כפית זרעי פשתן שלמים

כף סובין שיבולת שועל/ כף שיבולת שועל מלאה

כוס חלב קוקוס (של הקרטון הירוק)

1-2 כפות סירופ מייפל טבעי

גוג’י ברי

שקדים/אגוזים

שבבי קוקוס

פירות

אופן ההכנה:

משרים את זרעי הצ’יה יחד עם חלב הקוקוס במשך כעשר דקות יחד עם המייפל (בינתיים אפשר להתארגן, זה לא מעכב את היציאה לעבודה למי שממהר..)

לאחר שהצ’יה ספג את החלב, צריך לערבב טוב טוב ואם חסרים נוזלים אפשר להוסיף מעט מים או עוד חלב אבל לא הרבה.

מעל זה לחתוך פירות. (אפשר תותים, מנגו, בננה, דובדבנים, ענבים, מלון או כל דבר אחר, למרות שלדעתי מנגו ובננה לוקחים!)

מעל הכל לפזר את השיבולת שועל, הפשתן, השקדים-אגוזים ושבבי הקוקוס. אפשר אפילו להוסיף קורט של אגוז מוסקט וקינמון למי שאוהב.

למי שמעוניין לשדרג שלב אחד יותר (המושחת – בריא) – להכין סמודי : לקחת 2 בננות אורגניות, מים וחופן קשיו לטחון במערבל מזון עד שיוצא שייק ולזלוף הכל מעל הפודינג.

 

פשוט כיף להתחיל את הבוקר!!!!

IMG_9223  15 14 2 10.2 11 7.2 12

עוד מהבלוג של קרן בירמן

תצוגה מקדימה

מעדן טפיוקה בקרם קוקוס טבעוני

את הקינוח החגיגי הזה הכנתי כמה פעמים לאירועים ויצא פשוט מוצלח. כולם חיסלו. פתיתי הטפיוקה עם המרקם המעודן והנעים נמסים בפה יחד עם קרם הקוקוס.. אי אפשר להפסיק! מתאים לכל אירוע.. והכי כיף שזה טבעוני! ...

תצוגה מקדימה

סלט עדשים ובטטה על קרפ תרד -טבעוני

ערב אחד נתקלתי בתמונה של קרפ/ לחם ירוק. איך שקמתי בבוקר הייתי חייבת לעשות ניסוי. במקרה הייתה לי חבילת תרד בבית ויצא מוצלח ברמות! מה שמרגש במנה הזו שהיא גם טעימה מאוד וגם מלאה בברזל! ...

תצוגה מקדימה

מוקפץ טופו וירקות בסילאן וסויה

הארוחה הזו צבעונית, בריאה וטעימה. היא מצוינת גם לאחרי אימון כשצריך מנה טובה של חלבון.   המתכון: להשרות כחצי שעה טופו חתוך לקוביות במרינדה הכוללת סילאן, שמן...

תגובות

פורסם לפני 2 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה