הבלוג של קרן בירמן

CHAKRA * DHARMA

מעצבת תכשיטים ופריטי אופנה • בוגרת תואר שני M.A מאסטר בעיצוב יזמות וחדשנות• מאמינה שאת כל האמת וההשראה לחיים ניתן למצוא בטבע, בפרטים הקטנים…

עדכונים:

פוסטים: 18

החל ממאי 2017

כמו כל יום, אני מכינה לי פודינג צ’יה כדי להתחיל את היום כשטוב לי בבטן.

חלק גדול מהחוויה שלי כשאני אוכלת, זה באיזה כלים אני משתמשת. לי יש כמה כלים שאני יודעת שאני הולכת למלא אותם רק באוכל בריא, מזין ושמח.

למשל, לי יש פטיש מטורף למיקי מאוס ועד היום לא מצאתי משהו שתואם אותי (כי אני כבר לא ילדה קטנה =). אתמול כשעברתי בקניון, נתקלתי בספלים שעליהם כתוב “Never too old for Mickey”. ברגע זה הרגשתי שמישהו סופסוף מבין אותי!

אז החלטתי לפתוח את הבוקר עם פודינג צ’יה ואננס חתוך מלמעלה ונהנתי מכל רגע. הכלי הוא מה שמחבר אותך עוד יותר לאוכל. הוא התוסף החוויתי. אם אתם תתחברו לכלי ותרגישו שזה אתם, כך תהנו עוד יותר!

 

 

 

למרות שכבר העלתי את המתכון, מצרפת שוב -

משרים 2 כפות צ’יה, כף סירופ מייפל טבעי וכף פשתן בחלב קוקוס כעשר דק’

מדי פעם מערבבים ובודקים שלא חסרים נוזלים (צריך להיות רטוב), אם חסר תוסיפו מעט חלב קוקוס.

מפזרים מעל שקדים שלמים קלופים

חותכים את האננס או כל פרי אחר ומניחים מעל כשהפודינג די מוכן.

מעל מפזרים סובין שיבולת שועל ואפשר גם גוג’י ברי.

 

IMG_9344

 

אגב, מאז שאני כל יום אוכלת פודינג צ’יה, עור הפנים שלי השתנה ממש לטובה. עור הפנים הפך ליותר קורן, שמנוני במקום יבש והחזיר לי צבע. איזה כיף… להרגיש צעירה יותר.

 

 

עוד מהבלוג של קרן בירמן

תצוגה מקדימה

צ'אי הודי טבעוני משכר חושים

טעמים שחודרים לתוך הנשמה. כך אני מגדירה את הצ'אי הזה. התרבות ההודית היא מאוד רוחנית וגם קרובה מאוד לטבעונות ולא סתם הצ'אי הזה מעורר משהו בגוף, פותח את הצ'אקרות. אם בא לכם להתפנק אחרי יום ארוך, זה מושלם. אצלי המרכיבים האלה...

תצוגה מקדימה

סלט בריאות טבעוני בסגנון איטלקי

השילוב בין שום ועגבניה תמיד עושה את זה. גם כשהם טריים. מה שצריך לסלט הטעים הזה הוא: עגבניות שרי נבטי חמניה צרור בזיליקום חסה עדינה שקדים קלופים (כדאי להשרות...

תגובות

פורסם לפני 2 years
תצוגה מקדימה

מרק טוסקני עם עגבניות ויין (טבעוני)

אחחח... טוסקנה!!! איזה מקום!!! כמה אהבה יש לי למקום הזה. שופע מטעי זיתים, עגבניות וגפן. טבע מדהים עם כפרים חוויתיים. כשהגעתי לסייאנה SIENA, שהיא עיר קטנה ומדהימה בפני עצמה, ישבתי לאכול במסעדה משפחתית אותנטית, בה הגישו לי מרק...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה