הבלוג של עדי קאופמן

kaufman-cooking

עדי קאופמן, בת 37, בלוגרית האוכל והלייף סטייל המובילה (וגם ליידי קלאסית בחייה), בעלת הטור היומי המצליח "הבלבוסטע במטבח", מפטפטת וכותבת על החיים (המצחיקים, לרוב) ועל אוכל, מתכונים, אופנה, טיפוח ועיצוב בסטייל.

עדכונים:

פוסטים: 94

החל מדצמבר 2012

עדי קאופמן בטור אישי מיוחד ליום האהבה עם מתכון מתוק וכל כך רומנטי שאתם חייבים להכין!

13/02/2020

 אני זוכרת את הפעם הראשונה בה התאהבתי, זה היה בכיתה יא’, הוא היה בן שכבה שלי שכבר בגיל 16 בגד בי עם חברתי הטובה ביותר. מאז ועד לא מכבר הייתי זו שמתאהבת תמיד בגברים הלא נכונים.

מודה באשמה, תמיד ידעתי לאהוב וכל כך רציתי לתת ולהעניק מעצמי אבל ברוב המקרים לא ידעתי לבחור את מי לאהוב.

 לפעמים נדמה לנו שאנחנו יכולים לשנות אנשים, לפעמים אנשים רעים משתמשים ביכולת שלנו לאהוב בכדי להשיג משהו – אהבה הופכת לסוג של מלכודת כשאתם לא נמצאים בה עם אדם הנכון.

 האהבה מאפשרת לנו לקלף את קליפות אישיותינו, מאפשרת לנו להרגיש נינוחים, בטוחים, מאפשרת לנו להיות מי שאנחנו באמת כולל כל התכונות הלא מושלמות שבנו.

באהבה אנחנו חשופים וגם פגיעים מאוד – לקח לי זמן רב (כ-37 שנים) להבין שלא כל אחד מהרחוב ראוי לאהבתי.

 והנה, הוולנטיינס דיי נוחת עלי בדיוק כשאני יוצאת משפעת קשה, אחרי שדני טיפל בי בחמלה, אהבה, אכפתיות, מסירות ודאגה אינסופית – כמה סימבולי.

 בכדי לא לבזבז זמן ולהתמסר לאהבה בימים שכאלה בחרתי להכין קינוח מתוק ונדיר(!) בלי מאמץ ובדקות בודדות של עבודה והכנה בזכות בצק העלים החדש של שמרית שמגיע כשהןא מצונן ומוכן לשימוש מיידי!

 הכנתי מילפיי לבבות עם קרם וניל ותותים משגע!

חממו תנור ל-160 מעלות.

הוציאו מהמקרר את בצק העלים קרצו עם קורצן עוגיות לבבות והניחו בתבנית על נייר אפייה. הניחו על הלבבות נייר אפייה ומעליו תבנית כמשקולת (אנחנו לא רוצים שהבצק יעלה במתכון הזה) ואפו כעשר דקות, הוציאו ובדקו אפייה –שימו לב שלא ישרף לכם. צננו לטמפרטורת החדר.

 בינתיים הכינו קרם וניל קל – שקית פודינג וניל, 250 מ”ל שמנת מתוקה וחצי כוס חלב. טרפו במיקסר עד לקבלת קרם עשיר.

זלפו על עלה קרם והניחו קומה נוספת עשו זאת שוב ושוב כאוות נפשכם, פדרו באבקת סוכר ותותים והגישו כמתנה לאוהבים.

 מילפיי עדי קאופמן הבלבוסטע במטבח

מכינים את מתכון האהבה שלי? תייגו אותי באינסטגראם

חג אהבה שמח, תודה לכולכם על האהבה היום יומית ועל היותכם כאן לצידי,

שלכם באהבה, עדי קאופמן

רוציפ לעעקוב אחרי עדי קאופמן? היא כותבת בכל יום את הטור האישי שלה ומצרפת מתכונים – כנסו לבלוג שלה בפייס ועשו לייק או עקבו אחריה באינסטוש!

עוד מהבלוג של עדי קאופמן

תצוגה מקדימה

עוגת גבינה אפויה שווה במיוחד (או: עוגת הקונצנזוס לשבת אצלנו בבית)

לפני הרבה שנם נתקלתי במתכון הזה (ואז, באותם הימים חשבתי שאני צריכה לאפות מינימום כמו פטיסרי צרפתי אותנטי), העוגה הזו נראתה לי פשוטה מידי, קלה מידי וחסרת טוויסט. עברו השנים והכנתי לגימל את  העוגה לערב שבת (לפני כשנתיים), מי...

תצוגה מקדימה

קיש פיטריות פורטובלו משגע

שלשום הודעתי לגימל (הנדהם!) שאין מצב לעוד ארוחה בשרית,פשוט אין מצב... לא שאין לי מספיק רעיונות מקוריים לעוד צלי בקר, כרעיים עוף או סתם קציצות אבל פשוט נ-מ-א-ס!!! חוץ מזה שאולי פעם אחת גם אני אהנה מארוחה שלמה מההתחלה ועד הסוף,...

תצוגה מקדימה

עוגת וופל וניל-לימון ללא אפייה שהילדים ישתגעו עליה

וופלים (או בשמם הכל כך ישראלי והשגור: בפלה) יש כמעט בכל בית ישראלי, אנחנו טובלים אותם בכוס הקפה של הבוקר, לילדים מניחים ערימה לצד השוקו (או הקקאו למהדרין) ואצלנו בבית בו גדלתי, גורבה הכלכלב המתוק חולה על בפלים והוא מקבל בפלה...

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה