הבלוג של עדי קאופמן

kaufman-cooking

עדי קאופמן, בת 36, עיתונאית האוכל והלייף סטייל המובילה (וגם ליידי קלאסית בחייה), בעלת הטור היומי המצליח "הבלבוסטע במטבח", מפטפטת וכותבת על אוכל, אופנה, טיפוח ועיצוב בסטייל של "המחלקה הראשונה".

עדכונים:

פוסטים: 86

החל מדצמבר 2012

עדי קאופמן מכינה ארוחת צהריים לגדולים וקטנים ב- 25 דקות בלבד!

17/12/2017

אני כל כך אוהבת להכין ארוחות צהריים לחברים ולידידים המגיעים אלי עם ערימה של ילדים מורעבים.

תמיד משמח לארח קבוצה גדולה של אנשים -  אבל הדבר המבאס ביותר הוא להכין כל כך הרבה מנות וארוחות שונות – כי לא כולם אוכלים את אותו הדבר.

עד.. שפגשתי את הלגה. את הלגה כולם אוהבים (מניסיון של שנים) – סוף סוף מצאתי את דרך המלך, להכין ארוחה קלה ומהירה, מלאת טעם (ובריאות) ובעיקר משביעה מאוד-  שכולם כל כך אוהבים.

אז למה אני מפטפטת – תוך עשרים וחמש דקות גם לכם תהיה ארוחה כזו בדיוק!

מצרכים

5 הלגות מהסוג שאתם אוהבים (אני השתמשתי בפרנקפורטרס)

אופציונאלי – להוסיף בייקן (לא חובה)

6 תפוחי אדמה קלופים פרוסים לפרוסות עבות.

1 בצל גדול

מעט שמן

תבילנים – מלח, פלפל (אופציונאלי- פפריקה מתוקה).

הוראות הכנה

בסוטאז’ מקפיצים את ההלגות במעט שמן. כשההלגות מוכנות, מעבירים לכלי אטום.

את השומן במחבת משאירים ומקפיצים עליה כמה דקות את הבצל ותפוחי האדמה עם התבלינים.

מוסיפים כוס מים ומביאים לרתיחה וסוגרים את המכסה.

מבשלים כעשרים דקות עד שהנוזלים מתאדים ותפוחי האדמה מבושלים. מוסיפים את ההלגות ומבשלים עוד כמה דקות על אש נמוכה עם מכסה סגור.

מגישים – ומתענגים!

ארוחת הלגות קלה להכנה

 

שלכם, עדי קאופמן

 

גם אתם יכולים לאכול בכל יום ארוחה מזינה מבשר טרי ואיכותי – כנסו לאתר של הלגה והכירו אותה - ההלגות מגיעות בוואקום ומוקפאות מיד בהכנתן, כך שתקבלו מוצר בשר ברמת הטריות הגבוהה ביותר ובזמינות מיידית במקפיא שלכם.

הם עושים משלוחים עד הבית לאיזור המרכז – כנסו לאתר שלהם! 

עוד מהבלוג של עדי קאופמן

תצוגה מקדימה

עוגת גבינה אפויה שווה במיוחד (או: עוגת הקונצנזוס לשבת אצלנו בבית)

לפני הרבה שנם נתקלתי במתכון הזה (ואז, באותם הימים חשבתי שאני צריכה לאפות מינימום כמו פטיסרי צרפתי אותנטי), העוגה הזו נראתה לי פשוטה מידי, קלה מידי וחסרת טוויסט. עברו השנים והכנתי לגימל את  העוגה לערב שבת (לפני כשנתיים), מי...

תצוגה מקדימה

קיש פיטריות פורטובלו משגע

שלשום הודעתי לגימל (הנדהם!) שאין מצב לעוד ארוחה בשרית,פשוט אין מצב... לא שאין לי מספיק רעיונות מקוריים לעוד צלי בקר, כרעיים עוף או סתם קציצות אבל פשוט נ-מ-א-ס!!! חוץ מזה שאולי פעם אחת גם אני אהנה מארוחה שלמה מההתחלה ועד הסוף,...

תצוגה מקדימה

עוגת וופל וניל-לימון ללא אפייה שהילדים ישתגעו עליה

וופלים (או בשמם הכל כך ישראלי והשגור: בפלה) יש כמעט בכל בית ישראלי, אנחנו טובלים אותם בכוס הקפה של הבוקר, לילדים מניחים ערימה לצד השוקו (או הקקאו למהדרין) ואצלנו בבית בו גדלתי, גורבה הכלכלב המתוק חולה על בפלים והוא מקבל בפלה...

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה