הבלוג של עדי קאופמן

kaufman-cooking

עדי קאופמן, בת 36, עיתונאית האוכל והלייף סטייל המובילה (וגם ליידי קלאסית בחייה), בעלת הטור היומי המצליח "הבלבוסטע במטבח", מפטפטת וכותבת על אוכל, אופנה, טיפוח ועיצוב בסטייל של "המחלקה הראשונה".

עדכונים:

פוסטים: 86

החל מדצמבר 2012

רן שמואלי ועדי קאופמן התאהבו ב”הלגות” של דובי פורת – עכשיו תתאהבו גם אתם!

28/08/2017

פעם שאלו אותי אם אני אוהבת נקניקיות, אמרתי – “ברור שלא! – נקניקיות מלאות בבשר מעובד, בחלקים זולים מאוד של בשר, לרוב מדובר בשאריות,  תוספים שונים ומשונים לשימור ולצבע, זה לא בריא”.

ואז שאלו אותי אם אני מוכנה לטעום “הלגה” – שאלתי, “מה זה הלגה?” ואמרו לי שהלגה זו נקניקייה – אבל אחרת, עשויה מבשר טרי, עסיסית, שומנית ומלאת טעם – ומאז אני אוהבת, לא נקניקיות – הלגות!

כשאני מתאהבת במותג אני מאוד אוהבת להחמיא לו, בעיקר כשמדובר במותג איכותי עם תו של ייצור ישראלי.

את דובי פורת הכרתי לא מכבר ומהביס הראשון התאהבתי בהלגות שהוא מייצר, ייצור בוטיקי איכותי של נקניקיות שונות ומיוחדות ממתכונים מסורתיים מהמטבח האירופי.

ההלגות שמייצר דובי הן ייחודיות בנוף הנקניקים בישראל, הן מלאות בבשר קצוץ איכותי וטרי וללא תוספים של צבעי מאכל או חומרים משמרים, הן מתאימות לדיאטת פליאו, הן ללא גלוטן והן מגיעות באריזת ואקום קפואות. ההכנה שלהן לוקחת דקות ספורות והן פשוט נפלאות.

הלגות של דובי פורת - הלגה וורסט עדי קאופמן

“הלגה וורסט” היא מותג מוכר היום בתחום הבשר המקומי, יש לה המוני מעריצים – אחד מהם הוא הסופר-שף רן שמואלי שהתאהב בהן עד כדי כך שהזמין את דובי לתכניותו “תוצרת ישראל” על מנת לבשל לו ארוחת הלגות לתפארת!

רן שמואלי הכין ארוחה בסטייל גרמני בתכניתו הנפלאה “תוצרת ישראל” – הרי לכם הסרטון עם המתכון הנהדר – שאגב, מתאים מאוד לראש השנה!

 

embedded by Embedded Video

 

אם עוד לא טעמתם הלגה בימי חייכם, הנה ההזדמנות להכיר, לאכול טוב וטרי ובעיקר להתמכר לשפע הטעמים הבלתי רגילים שיש להלגות להציע.

רוצים הלגה משלכם? כנסו לאתר והזמינו – דובי שולח אותן עד הבית עם שליח וכל שנותר לכם הוא לבחור מתכון ולהתענג.

כנסו לאתר של הלגה וורסט.

אני התאהבתי, וממליצה בחום על חווית אכילה אחרת מכל מה שהכרתם,

ועד לפעם הבאה,

שלכם,

עדי קאופמן

רוצים לעקוב אחרי עדי קאופמן? יש לה טור בוקר פופולארי בדף הפייסבוק הבלבוסטע במבטח, שם היא כותבת טור יומי ומתכון נפלא וקליל. הצטרפו אליה!

עוד מהבלוג של עדי קאופמן

תצוגה מקדימה

עוגת גבינה אפויה שווה במיוחד (או: עוגת הקונצנזוס לשבת אצלנו בבית)

לפני הרבה שנם נתקלתי במתכון הזה (ואז, באותם הימים חשבתי שאני צריכה לאפות מינימום כמו פטיסרי צרפתי אותנטי), העוגה הזו נראתה לי פשוטה מידי, קלה מידי וחסרת טוויסט. עברו השנים והכנתי לגימל את  העוגה לערב שבת (לפני כשנתיים), מי...

תצוגה מקדימה

קיש פיטריות פורטובלו משגע

שלשום הודעתי לגימל (הנדהם!) שאין מצב לעוד ארוחה בשרית,פשוט אין מצב... לא שאין לי מספיק רעיונות מקוריים לעוד צלי בקר, כרעיים עוף או סתם קציצות אבל פשוט נ-מ-א-ס!!! חוץ מזה שאולי פעם אחת גם אני אהנה מארוחה שלמה מההתחלה ועד הסוף,...

תצוגה מקדימה

עוגת וופל וניל-לימון ללא אפייה שהילדים ישתגעו עליה

וופלים (או בשמם הכל כך ישראלי והשגור: בפלה) יש כמעט בכל בית ישראלי, אנחנו טובלים אותם בכוס הקפה של הבוקר, לילדים מניחים ערימה לצד השוקו (או הקקאו למהדרין) ואצלנו בבית בו גדלתי, גורבה הכלכלב המתוק חולה על בפלים והוא מקבל בפלה...

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה