הבלוג של עדי קאופמן

kaufman-cooking

עדי קאופמן, בת 36, עיתונאית האוכל והלייף סטייל המובילה (וגם ליידי קלאסית בחייה), בעלת הטור היומי המצליח "הבלבוסטע במטבח", מפטפטת וכותבת על אוכל, אופנה, טיפוח ועיצוב בסטייל של "המחלקה הראשונה".

עדכונים:

פוסטים: 86

החל מדצמבר 2012

עדי קאופמן מבשלת ארוחה טקסנית כפרית בפחות מחצי שעה – ארוחה שעוד לא טעמתם!

10/07/2017

את “הלגה” אני מכירה שנים ובקרוב אספר לכם עליה בהרחבה.

את נקנקיות הבוטיק המופלאות שלה אני מאוד אוהבת ולא מחליפה – אלו נקנקיות מבשר טרי ומוקפד עם תבלינים וזהו!

אין כל מיני רשומות מוזרות על האריזה שאני לא מכירה והכי כייף – אני מקבלת אותן עד הבית קפואות באריזת ואקום היישר אל המקפיא שלי!

את המנה המופלאה של דולי אהבתי במיוחד – מנה טקסנית קלה להכנה ומשמשת יופי כארוחת בוקר/ערב לכל המשפחה. והכי כייף – מכינים אותה בלי מאמץ!

את המנה המסורתית הנפלאה הזו מכינים בקלי קלות (זו מנה שהמתאימה לשני אנשים – תוסיפו כמויות כאוות נפשכם!)

קחו שתי נקניקיות דולי עסיסיות וצלו אותן קלות במחבת עבה עם מעט שמן, הוציאו אותן והשאירו את השומן במחבת, הוסיפו 3 תפוחי אדמה חתוכים, בצל קטן חתוך גס והוסיפו תבלינים – כפית פפריקה מתוקה, כפית פפריקה חריפה, כפית שטוחה מלח, חצי כפית פלפל שחור גרוס. כשתפוחי האדמה והבצל מלאים בשומן ותבלינים מוסיפים חצי כוס מים וסוגרים את המחבת עם מכסה. מבשלים כרבע שעה, פותחים ומערבבים קלות, מוסיפים פרחי ברוקולי ומבשלים עם מכסה עוד חמש דקות. מחזירים את הנקניקיות – אפשר בשלמותן או פרוסות גס ומבשלים עוד דקה, מכבים את האש ומשאירים עוד כמה דקות במכסה סגור.

הלגה נקנקיות בוטיק מנה טקסנית עדי קאופמן צילום עדי קאופמן

רוצים גם אתם להנות ממנה כזו נפלאה ומנקנקיות הבוטיק של הלגה?

הם עושים משלוחים בכל יום רביעי באיזורים נרחבים במרכז הארץ, אם תזמינו עכשיו – כבר ביום רביעי תוכלו להתפנק על הארוחה הנפלאה הזו ועל עוד כל כך הרבה מנות מופלאות.

כנסו עכשיו לאתר של הלגה והזמינו!

להלגה יש גם דף פייסובק – עם מתכונים, המלצות וכל כך הרבה דברים טובים!

ועד לפעם הבאה,

שלכם, עדי קאופמן

רוצים לעקוב אחרי עדי קאופמן? היא כותבת טור יומי מצליח ואהוב במיוחד בדף הפייסבוק שלה “הבלבוסטע במטבח” הצטרפו אליה!

 

עוד מהבלוג של עדי קאופמן

תצוגה מקדימה

עוגת גבינה אפויה שווה במיוחד (או: עוגת הקונצנזוס לשבת אצלנו בבית)

לפני הרבה שנם נתקלתי במתכון הזה (ואז, באותם הימים חשבתי שאני צריכה לאפות מינימום כמו פטיסרי צרפתי אותנטי), העוגה הזו נראתה לי פשוטה מידי, קלה מידי וחסרת טוויסט. עברו השנים והכנתי לגימל את  העוגה לערב שבת (לפני כשנתיים), מי...

תצוגה מקדימה

קיש פיטריות פורטובלו משגע

שלשום הודעתי לגימל (הנדהם!) שאין מצב לעוד ארוחה בשרית,פשוט אין מצב... לא שאין לי מספיק רעיונות מקוריים לעוד צלי בקר, כרעיים עוף או סתם קציצות אבל פשוט נ-מ-א-ס!!! חוץ מזה שאולי פעם אחת גם אני אהנה מארוחה שלמה מההתחלה ועד הסוף,...

תצוגה מקדימה

עוגת וופל וניל-לימון ללא אפייה שהילדים ישתגעו עליה

וופלים (או בשמם הכל כך ישראלי והשגור: בפלה) יש כמעט בכל בית ישראלי, אנחנו טובלים אותם בכוס הקפה של הבוקר, לילדים מניחים ערימה לצד השוקו (או הקקאו למהדרין) ואצלנו בבית בו גדלתי, גורבה הכלכלב המתוק חולה על בפלים והוא מקבל בפלה...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה