הבלוג של עדי קאופמן

kaufman-cooking

עדי קאופמן, בת 36, עיתונאית האוכל והלייף סטייל המובילה (וגם ליידי קלאסית בחייה), בעלת הטור היומי המצליח "הבלבוסטע במטבח", מפטפטת וכותבת על אוכל, אופנה, טיפוח ועיצוב בסטייל של "המחלקה הראשונה".

עדכונים:

פוסטים: 86

החל מדצמבר 2012

עדי קאופמן מכינה ארוחת צהריים בסטייל ספרדי-פרואני בכמה דקות ויוצאת לסייסטה מהמטבח

02/07/2017

אם אני אוהבת אוכל אתם שואלים? בוודאי!

לאוכל טוב ואיכותי תמיד יש לי מקום בקיבה, אני מאוד אוהבת להכיר מוצרים חדשים ולהתנסות במטבחים שונים שהמרחק בינם לבין המקום ממנו אני מגיעה הוא מקרי בהחלט.

לכל אחד יש את סוד קסמו המרתק והמסעיר – כן גבירותיי ורבותיי, אוכל זה דבר מסעיר. כי אם לא היה כזה היינו חיים מלחם, בשר ומים.

אבל אנחנו אוהבים את התיבולים המיוחדים, את צורות ההכנה המגוונות ובעיקר את השילובים המעניינים.

לא פחות חשוב – אנחנו כולנו אוכלים עם העיניים, האוכל שלנו חייב להיות אסתטתי ומצד שני הוא צריך להיות מהיר, כי אין לי זמן לבזבז במטבח.

שלא תטעו, אני אוהבת את המטבח אבל אני מאוד אוהבת לנוח, אולי בגלל זה אני אוהבת את העולם הלטיני – אני אישה של סייסטה, אני תמיד כותבת לכל הקוראים הקבועים שלי – לאכול טוב זה נפלא אבל אם אתם צריכים לעבוד קשה מידי … זו כבר עבודת פרך… לא הסטייל שלי. אין לי בעיה עם מי שאוהב לעמול שעות, הוא מוזמן להמשיך לעשות את זה ולהזמין אותי להנות ממטעמיו – אשמח להגיע.

אני אכלנית ידועה כמו שאתם כבר מכירים אותי מהדף היומי של בפייס הבלבוסטע במטבח בו כל יום אני מעלה לפחות מתכון אחד וטוב במיוחד.

בשישי האחרון התארחתי בהשקה של מותג חדש המיובא לארץ בשם TUMI, ניתן להשיג את המעדנים הייחודיים שלהם ברשת “טיב טעם”, מדובר במותג פרואני מאוד ייחודי עם טעמים של ארצות רחוקות ומסעירות והכי חשוב – המוצרים ללא חומרים משמרים. הם מגיעים בצנצנות או קופסאות שימורים והחגיגה היא גדולה.

קיבלתי להתנסות פלפל קלוי משגע, מתקתק וחמצמץ בדיוק במידה הראויה, לבבות דקלים שכמותם לא אכלתי בארצנו הקטנה. וחשבתי מה אני עושה איתם?

יש לי בבית ערימות של ספרי בישול בשלל רב של שפות, חלקן שפות שאני מכירה (אנגלית, ספרדית, גרמנית, יידיש ועברית) וגם כאלה שאני אפילו לא יכולה לקרוא, אבל יש תמונות ויש לנו מילונים ממוחשבים.

ספרי הבישול הספרדיים היו מקור אדיר לארוחה הזו. פשוט לקחתי צלחת פרסתי לי את הפלפל הקלוי, את לבבות הדקלים פרסתי יפה ואז הבנתי מה חסר לי – נקנקיות שומניות, מלאות בטעם ועסיסיות.

את הנקנקיות שלי אני קונה אונליין ב”הלגה וורטס” , זהו מקום טוב ואמין במיוחד, הבשר איכותי, אין חומרים נוספים שאנחנו לא מכירים ובעיקר יש להן טעם כמו של נקניקיות בחו”ל – הן עבות, ארוכות ובכל ביס מרגישים טעם משגע והכי כייף – אני מקבלת אותם עם שליח עד הבית!

את הנקנקיות אני מטגנת 3 דקות על מחבת עם מעט שמן… זה הכל!

צלחת כזו עושה חשק למסיבה ספרדית אמיתית, היא ממלאה, טעימה ובעיקר – טובה לנו. כל החומרים טבעיים, אין תוספות של חומרים משמרים ואין צבעי מאכל שונים ומשונים.

לאכול צהריים זה קל, טעים, בריא וגם יפה לעיניים.

עדי קאופמן ארוחת צהריים סטייל פרו

איפה משיגים?

את המותג הלגה וורטס קונים אונליין כאן.

את המוצרים הפרואנים של TUMI משיגים ברשת המרכולים של “טיב טעם”.

אני יוצאת לסייסטה טובה,

שלכם, עדי קאופמן

רוצים לקרוא את טור הבוקר היומי של עדי קאופמן? כנסו לכאן ותתעדכנו בכל בוקר בסיפור קצר ויופי של מתכון.

עוד מהבלוג של עדי קאופמן

תצוגה מקדימה

עוגת גבינה אפויה שווה במיוחד (או: עוגת הקונצנזוס לשבת אצלנו בבית)

לפני הרבה שנם נתקלתי במתכון הזה (ואז, באותם הימים חשבתי שאני צריכה לאפות מינימום כמו פטיסרי צרפתי אותנטי), העוגה הזו נראתה לי פשוטה מידי, קלה מידי וחסרת טוויסט. עברו השנים והכנתי לגימל את  העוגה לערב שבת (לפני כשנתיים), מי...

תצוגה מקדימה

קיש פיטריות פורטובלו משגע

שלשום הודעתי לגימל (הנדהם!) שאין מצב לעוד ארוחה בשרית,פשוט אין מצב... לא שאין לי מספיק רעיונות מקוריים לעוד צלי בקר, כרעיים עוף או סתם קציצות אבל פשוט נ-מ-א-ס!!! חוץ מזה שאולי פעם אחת גם אני אהנה מארוחה שלמה מההתחלה ועד הסוף,...

תצוגה מקדימה

עוגת וופל וניל-לימון ללא אפייה שהילדים ישתגעו עליה

וופלים (או בשמם הכל כך ישראלי והשגור: בפלה) יש כמעט בכל בית ישראלי, אנחנו טובלים אותם בכוס הקפה של הבוקר, לילדים מניחים ערימה לצד השוקו (או הקקאו למהדרין) ואצלנו בבית בו גדלתי, גורבה הכלכלב המתוק חולה על בפלים והוא מקבל בפלה...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה