הבלוג של עדי קאופמן

kaufman-cooking

עדי קאופמן, בת 37, בלוגרית האוכל והלייף סטייל המובילה (וגם ליידי קלאסית בחייה), בעלת הטור היומי המצליח "הבלבוסטע במטבח", מפטפטת וכותבת על החיים (המצחיקים, לרוב) ועל אוכל, מתכונים, אופנה, טיפוח ועיצוב בסטייל.

עדכונים:

פוסטים: 94

החל מדצמבר 2012

עדי קאופמן מצאה את הבורגריה השווה ביותר במרכז (ויש גם המבורגר צמחוני בלתי רגיל!) ורצה לחבר’ה לספר…

19/04/2016

אני מתה על בורגריות בחו”ל, בעיקר באנגליה – שם בכל קרן פינה תמצאו “גורמה המבורגר”, בורגריות איכותיות במיוחד המגישות פאסט-פוד משובח.

בתור צמחונית אני מתה על ההמבורגרים הצמחוניים שלא מצאתי בארץ שכמותם, בארץ נוטים להכינם מתערובת של קיטניות או פטריות ולטגנן כקציצה לכל דבר.

אי שם באנגליה הגישו לי פטריית פורטובלו נפלאה, מצופה בגבינה איכותית (סנט-מור) בציפוי עבה וקריספי – וזה הי תענוג.

לא מצאתי את התענוג הזה בארץ עד שהגעתי ל”בלונדי”, בורגרייה שיקית ומקסימה, מקום עם הרבה מצב רוח, שיקי, צעיר ונונשלנטי. 

צילום-גל פלוטניקוב 2_resize

צילום-גל פלוטניקוב 1_resize (1)

פגשתי את יונתן, מנהל הבורגריה “בלונדי” שסיפר לי על המקום (המקום חדש, מזה חודשיים בלבד שהוא פועל  - והוא תמיד מלא!), סיפר לי על ההמבורגרים שהם מכינים  במקום, כולם קצוצים במקום מנתחים נפלאים וטריים, סיפר לי על ההמבורגר הצמחוני (הזהה במרכיביו ובטעמו המשובח להמבוגר האנגלי שאני כל כך מתגעגעת אליו) ועל הצ’יפס כמהין שהוא פשוט מושלם ונפלא! צ’יפס עשוי במקום, דק (כמו שאני אוהבת) ובעל ארומה של כמהין, משובח במיוחד וחובה לטעום (וכן, במקומות כאלה אני מוותרת על הדיאטה לשעה-שעתיים). שלא לדבר על הלחמניה הייחודית והטעימה כל כך הייחודית למקום ונאפית במיוחד עבור בלונדי וכמובן שבלי בירה קרה מסוג לף בלונד החוויה לא תהיה שלמה.

צילום-גל פלוטניקוב 9_resize

מדובר ביופי של מקום, איכותי במיוחד, נקי במיוחד (הצלם שלי בדק – נכנס למאחורי הקלעים כמו תמיד) ופתוח – 7 ימים בשבוע, ההמבורגרים לא ענקיים אבל לא קטנים ומשביעים, הלחמניות המשגעות שעוד לא טעמתי כמותן בארץ עשויות במאפייה בצמודה ג’ייקובס ומעניקות באמת טעם של חו”ל.

צילום-גל פלוטניקוב 5_resize (1) צילום-גל פלוטניקוב 6_resize

האווירה נהדרת, האוכל טעים, המחירים סבירים מאוד – מתאים לכל המשפחה, גם בימי שבת בצהריים – מומלץ בחום!

במקום גלידה אמריקאית מצויינת, כך טוענים, אבל אני הסתפקתי הפעם רק בהמבורגר, צ’יפס ובירה… שבעתי, היה טעים ואני אשמח להגיע שוב למקום הנהדר הזה!

אני אהבתי, אתם חייבים לטעום את המנה הצמחונית, אתם תודו לי!

צילום-גל פלוטניקוב 8_resize

 

בלונדי פתוח כל יום – 7 ימים בשבוע

דף הפייסבוק של בלונדי כאן

איפה? Blondie רפאל איתן 1, קריית אונו.

טלפון במקום 03-6888884

ועד לפעם הבאה, שיהיה בתאבון

עדי קאופמן – הבלבוסטע במטבח

תצטרפו לקבוצה שלי ליידי ותוכלו לשתף אותי בדברים טובים, רעיונות, מתכונים ועוד

עוד מהבלוג של עדי קאופמן

תצוגה מקדימה

עוגת גבינה אפויה שווה במיוחד (או: עוגת הקונצנזוס לשבת אצלנו בבית)

לפני הרבה שנם נתקלתי במתכון הזה (ואז, באותם הימים חשבתי שאני צריכה לאפות מינימום כמו פטיסרי צרפתי אותנטי), העוגה הזו נראתה לי פשוטה מידי, קלה מידי וחסרת טוויסט. עברו השנים והכנתי לגימל את  העוגה לערב שבת (לפני כשנתיים), מי...

תצוגה מקדימה

קיש פיטריות פורטובלו משגע

שלשום הודעתי לגימל (הנדהם!) שאין מצב לעוד ארוחה בשרית,פשוט אין מצב... לא שאין לי מספיק רעיונות מקוריים לעוד צלי בקר, כרעיים עוף או סתם קציצות אבל פשוט נ-מ-א-ס!!! חוץ מזה שאולי פעם אחת גם אני אהנה מארוחה שלמה מההתחלה ועד הסוף,...

תצוגה מקדימה

עוגת וופל וניל-לימון ללא אפייה שהילדים ישתגעו עליה

וופלים (או בשמם הכל כך ישראלי והשגור: בפלה) יש כמעט בכל בית ישראלי, אנחנו טובלים אותם בכוס הקפה של הבוקר, לילדים מניחים ערימה לצד השוקו (או הקקאו למהדרין) ואצלנו בבית בו גדלתי, גורבה הכלכלב המתוק חולה על בפלים והוא מקבל בפלה...

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה