הבלוג של חוה ברק

ברקים

עיתונאית, עוסקת בתקשורת כתובה ואלקטרונית,בעבר בהווה, ומקווה גם אינשללה בעתיד

עדכונים:

פוסטים: 250

החל מפברואר 2013

יצרנית כלי הבישול המובילה בישראל “סולתם” תמיד תהיה הראשונה להציג את החידושים לקראת חג הפסח,טוב גם בפורים אפשר להתחדש. ולכן היא משווקת בימים אלו סדרת כלי בישול מיני מנירוסטה איכותית, קבלו את “גסטרו” הסדרה החדשה.

07/03/2019

סדרת סירי גסטרו של סולתם. צילום יחסי ציבור (1)

סדרת סירים מיני של סולתם . 

סולתם מציגה את סדרת הסירים החדשה לפסח: גסטרו!

אם שמעתם את השם “גסטרו”, זה בגלל הבאזז שעשתה  יצרנית כלי הבישול המובילה בישראל סולתם,

קבלו את  סדרת כלי בישול מיני מנירוסטה איכותית, (18/10), עשויים בטכנולוגיה המתקדמת בעולם IMPACT BONDING המקנה חוזק, עמידות ופיזור חום אחיד בכל שטח תחתית הסיר.

סדרת הכלים גסטרו ,מגיעה בגדלים מיוחדים המתאימים לשימוש אישי וזוגי,שזה הופך  את ההגשה לקלה יותר וישירה אל מרכז שולחן.

ומי גילה התלהבות?  

כולם ,שזה זוגות, רווקים ומשפחות כולם נכבשו בטרנד ה”מיני” החדש – הרי מי מאתנו לא רוצה לעתים להכין ארוחה קטנה ללא שימוש בסירים עצומים?

שלא לדבר על המקום בארון שאין כבר. וכאן אפשר בהחלט ליהנות מאחסון נוח ואסתטי של כל הסירים? סירים המגיעים במידה הנכונה ישר אל השולחן?

   סדרת כלי בישול  כוללת סיר ומחבתות בגדלים מיני – ומאפשרת ליהנות מאותה האיכות גם בבישולים קטנים ועם יתרון ענק של אחסון קומפקטי בכל ארון. הכלים מתאימים להגשה למרכז שולחן, מתאימים לשימוש בכל סוגי הכיריים כולל אינדוקציה לשימוש בתנור.

להשיג ברשת סולתם ברחבי הארץ ובאתר https://soltam.co.il/

 רוצים טיפ? קבלו:

סדרת סירי גסטרו  . צילום יחסי ציבור (5)

אם אתם מהאנשים שהשכילו לרכוש לעצמם כלי מטבח איכותיים מנירוסטה (פלדת אל חלד) – כאלה שילוו אתכם למשך כל חייכם – כדאי שתשמרו עליהם בהתאם ותטפלו בהם כמו שצריך. כדי להגן על הכלים  מנזקים, הנה כמה טיפים לשמירה, ניקוי ואחסון של כלי מטבח ובישול.

נירוסטה הוא אחד מהחומרים החזקים ביותר עבור מגוון רחב של שימושים ביתיים ותעשייתיים. הרכב הכרום שבו אחראי על עמידותו בפני חלודה וכתמים, ועם טיפול נאות, הוא יכול להישמר ולהישאר מוגן במשך שנים רבות. עם זאת, כלי מטבח מנירוסטה יכולים להישחק מלכלוך ומזהמים אחרים ומומלץ לנקות אותם באופן קבוע כדי לשמור על זוהרם.

כלי בישול מנירוסטה עוזרים לשפר את תוצאות הבישול בכך שמפזרים ומוליכים את החום בצורה שווה, אחידה ומהירה. כדאי לזכור שגם במהלך הבישול יש כמה טיפים שיעזרו לכם לשמור על כלי הבישול כחדשים:

  • המליחו את המים רק לאחר הרתיחה – כאשר ממליחים את המים בסיר לפני הרתיחה, המלח יכול לגרום לקורוזיה (איכול המתכת), אשר משאיר סימנים זעירים אבל בלתי הפיכים בתחתית הסיר.
  • חממו את המחבת לפני שאתם מוסיפים את השמן – הוספת שמן למחבת חמה גורמת לפלדה להיות סטטית והמשטח הופך להיות נון-סטיק. לכן, מומלץ קודם לחמם את המחבת, להוסיף את השמן ורק לאחר מכן את האוכל.
  • הימנעו ממגע עם מזונות קרים – הנחת מזון קר על מחבת חמה עלול לגרום להידבקות ולכלוך, מכיוון שהפלדה מתכווצת במגע עם טמפרטורה קרירה. אז אם אתם מתכננים לבשל מאכלים כמו בשר, עוף או דגים ישר מהמקרר, תנו להם לשבת בטמפרטורת החדר למשך 10-15 דקות. לפני הבישול, טפחו קלות עם מטלית או מגבת נייר כדי להסיר לחות עודפת.
  • כדי לקבוע אם המחבת חמה מספיק לשמן, בצעו בדיקת מים פשוטה: טפטפו כמות קטנה של מים במחבת. כאשר המים נוגעים במחבת, הם אמורים לתסוס ולרקוד על פני השטח – אז אפשר להוסיף את השמן! שימו לב שהמים לא אמורים לשבת על פני השטח בכלל.
  • אין להאיץ את תהליך החימום מראש באמצעות חום גבוה. מאחר שנירוסטה באיכות גבוהה יעילה בהחזקת והולכת החום, חימום על אש גבוהה עלול להוביל לחימום יתר של המחבת ושריפת המזון שלכם.
  • אפשרו למחבת להתקרר לחלוטין לפני שתשטפו אותה. הטבעה או השריית מחבת נירוסטה חמה במים קרים עלולה לגרום לעיקום בלתי הפיך.

עם הזמן, כלי הנירוסטה שלכם עלולים להתלכלך ולאבד את הברק והמראה הנקי שלהם. אם השטיפה השגרתית במדיח הכלים לא מספיקה כדי להוריד כתמים עיקשים שהצטברו, קיימות כמה שיטות ידניות לניקוי – עם קצת מאמץ אתם יכולים להחזיר את הברק לכלים שלכם ולגרום להם להיראות כמו חדשים:

  • נקו את הכלים לפני הכנסתם למדיח – לזרוק את כלי הנירוסטה ישר לתוך המדיח יכול לגרום להצטברות של חתיכות מזון ולכלוך. כדי למנוע זאת, מומלץ לשטוף קלות את הכלים לפני שמכניסים אותם למדיח. גם מגבת רטובה ומעט סבון כלים יעבדו טוב לניקוי הראשוני של הכלים.
  • בחרו טוב את חומרי הברקה ייעודי לנירוסטה – השתמשו בחומרי ניקוי שאינם משאירים שריטות ואינם שוחקים את הברק של הסיר (מברשת רכה, כרית קרצוף) ושפשפו בעדינות רבה.
  • ייבשו את הכלים מיד לאחר השטיפה – כדי למנוע כתמי מים ומראה עכור של הנירוסטה, יש לייבש את הכלים באופן מידי.
  • לטשו את הכלים כדי להחזיר להם את הברק – ניתן ללטש נירוסטה עם חומרים כמו מנקה זכוכיות, שמן זית, לימון, אבקת כביסה וכו’. יש להרטיב סמרטוט או מטלית עם מעט מחומר הליטוש שבחרתם ולנגב את הכלים. כדי למנוע שריטות של הנירוסטה, עקבו אחר סימני הכרום.

אחסון זהיר ונכון של הכלים חשוב לתוחלת החיים והביצועים שלהם. הכי מומלץ לאחסן את כלי הבישול על מדף תלייה עם שפע של מקום בין פריט לפריט. אם אין לכם מדף תלייה, אחסנו את כלי הבישול בארון והניחו ביניהם בד רך או מגבת מטבח כדי להימנע משריטות או פגיעות של המשטח.

סדרת סירי גסטרו של סולתם. צילום יחסי ציבור (1)צילום:יח”צ.

עוד מהבלוג של חוה ברק

תצוגה מקדימה

גיבור ענק!!

 עו"ד ד"ר יריב וינצר עם מיכל כל הזמן אשתו  עם קבוצה של סמנכ"לים ממשרד החינוך   עם האלוף קובי ברק ראש אטל. ע יודע לנאום...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

תיקשור זה הסיפור!

חנה גל היא תושבת רעננה. ב', תושבת המרכז, מספרת לי עליה בהערצה. אני בסיפורים כאלה לוקחת צעד אחד, אפילו שניים, אחורה. אבל היא כל כך מבקשת ממני לראות, שאני נגררת לא ברצון. טוב...

תגובות

תגיות:

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

אורית פוגל -שפרן אשה עם הרבה קצב !! אחת על אחת עם חוה ברק !!

    רגע או יותר ,אחרי שאנחנו נפרדות, אני בעצם חושבת שיש לי  עוד המון שאלות אליה,ולא הספקתי לשאול אותה עוד שאלות שרציתי ,כי צריך להבין שאורית פוגל -שפרן מי שאוחזת בתפקיד...

תגובות

פורסם לפני 4 years

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה