הבלוג של joemygod

The Bare Minimum

עדכונים:

פוסטים: 8

החל מינואר 2017

בסדר פסח מגישים כמויות אוכל לא הגיוניות, בין אם אתם אשכנזים או מזרחים תמיד השפע שעל השולחן מעורר תאבון אבל פשוט אין מספיק מקום בבטן. הצרפתים אוכלים סורבה בין מנות כדי לנקות את החך וליצור תחושה של מקום בבטן. אבל אנחנו לא צרפתים. טריק מקסיקני מעולה הוא תפוז מרענן והרבה צ’ילי טחון. זהירות, לא לבעלי חך רגיש!

פלחי תפוז עם אבקת צ’ילי בסגנון מקסיקני. צילום: ג’ו מ. גרינבאום

רכיבים:

  • תפוזים
  • צ’ילי טחון
  • שמן זית איכותי
  • חוש אסטטי

 

אופן ההכנה:

פורסים את התפוז עם הקליפה ומשולשים קטנים בגודל ביס, רצוי לעקוב אחרי הקווים הטבעיים של התפוז עצמו.

מפעילים חוש אסטטי, בוחרים כלי אהוב ומסדרים את המשולשים יפה. מזלפים מעט שמן זית ומפזרים המון אבקת צ’ילי.

רצוי להגיש בין מנות כבדות במיוחד, נגיד בין המרק לבקר…?

בתאבון

עוד מהבלוג של joemygod

תצוגה מקדימה

הבטטה של אייל שני

פשטות זה שם המשחק. אייל שני מאמין, ובצדק, שחומר גלם טוב הוא הדבר היחיד שמשנה וממש כמו בתורת העיצוב "אמת החומר" בה המעצב נשאר נאמן לחומר ונותן לו לדבר אליו, כך גם צריך להתנהל במטבח. לוקחים חומר גלם ומלטשים אותו עד שמוצאים את...

תגובות

פורסם לפני 2 years
תצוגה מקדימה

משלוח מנות לבית בסטייל

אני עדיין לא אוהב לאכול או לבשל אבל עיצוב נשאר כדבר המרכזי בחיי, אז כשביקשו ממני להכין משלוח מנות אידיאלי הכנסתי בו רק שלוש עוגיות מצופות שוקולד לבן והיתר מוצרי עיצוב שכולנו חושקים בהם.   ומה יש בו אתם שואלים? אז...

תגובות

פורסם לפני 2 years
תצוגה מקדימה

קלחי תירס חריפים וטעימים בטירוף

בים בם תירס חם, כך אומר השיר, אבל אולי בכלל החום של התירס בשיר נבע בכלל מהחריפות שלו? קלחי תירס חריפים וטעימים המתאימים לכל עונה אבל רק לאוהבי החריף. רכיבים: קלחי תירס אבקת צ'ילי גבינת פרמז'ן   הוראות...

תגובות

פורסם לפני 2 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה