הבלוג של joemygod

The Bare Minimum

עדכונים:

פוסטים: 8

החל מינואר 2017

בים בם תירס חם, כך אומר השיר, אבל אולי בכלל החום של התירס בשיר נבע בכלל מהחריפות שלו? קלחי תירס חריפים וטעימים המתאימים לכל עונה אבל רק לאוהבי החריף.

תירס

תוספת מופלאה לכל ארוחה. צילום: ג’ו מ. גרינבאום

רכיבים:

  • קלחי תירס
  • אבקת צ’ילי
  • גבינת פרמז’ן

 

הוראות הכנה:

  1. ממלאים סיר גדול במים ומביאים לרתיחה, לאחר הרתיחה מוסיפים את קלחי התירס ומבשלים במשך כ-10 דקות עד שהתירס מתרככך.
  2. מעבירים את קלחי התירס לתבנית, מפרזים פרמז’ן ואבקת צ’ילי בנדיבות ומכניסים לתנור בחום 180 מעלות לכ-5 דקות.

 

מטבל פסטו מיונז מפנק:

רכיבים:

  • רוטב פסטו ביתי קפוא של דורות
  • מיונז

 

הוראות הכנה:

מוזגים כף שמן זית לסיר קטן ומוסיפים אבצע רוטב פסטו ביתי קפוא של דורות, מחממים קלות תוך כדי ערבוב. לאחר שהרוטב הפשיר והתערבב עם שמן הזית מקררים ומוסיפים למיונז, מערבבים טוב עם מזלג ויצא מטבל מפנק לקלחי התירס.

 

 

עוד מהבלוג של joemygod

תצוגה מקדימה

הבטטה של אייל שני

פשטות זה שם המשחק. אייל שני מאמין, ובצדק, שחומר גלם טוב הוא הדבר היחיד שמשנה וממש כמו בתורת העיצוב "אמת החומר" בה המעצב נשאר נאמן לחומר ונותן לו לדבר אליו, כך גם צריך להתנהל במטבח. לוקחים חומר גלם ומלטשים אותו עד שמוצאים את...

תגובות

פורסם לפני 2 years
תצוגה מקדימה

משלוח מנות לבית בסטייל

אני עדיין לא אוהב לאכול או לבשל אבל עיצוב נשאר כדבר המרכזי בחיי, אז כשביקשו ממני להכין משלוח מנות אידיאלי הכנסתי בו רק שלוש עוגיות מצופות שוקולד לבן והיתר מוצרי עיצוב שכולנו חושקים בהם.   ומה יש בו אתם שואלים? אז...

תגובות

פורסם לפני 2 years
תצוגה מקדימה

תפוז עם צ'ילי כמנקה חך

בסדר פסח מגישים כמויות אוכל לא הגיוניות, בין אם אתם אשכנזים או מזרחים תמיד השפע שעל השולחן מעורר תאבון אבל פשוט אין מספיק מקום בבטן. הצרפתים אוכלים סורבה בין מנות כדי לנקות את החך וליצור תחושה של מקום בבטן. אבל אנחנו לא...

תגובות

פורסם לפני 2 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה