הבלוג של joemygod

The Bare Minimum

עדכונים:

פוסטים: 8

החל מינואר 2017

קר, מרענן, טעים, מלא בחלבונים ואפילו טבעוני.

שעועית ירוקה עם רוטב ויניגרט ביתי טרי, טעים מזין קר וקיצי – מה שכן, רצוי להצטייד במסטיק מנטה לאחרי הארוחה.

סלט זה לא רק ערבוב מצרכים. צילום: ג’ו מ. גרינבאום

הרכיבים:

  • שקית שעועית ירוקה קפואה
  • מלח ים אטלנטי אורגני
  • מלא שיני שום או תערובת שום כתוש של דורות
  • שמן זית איכותי

 

הוראות הכנה:

1. מרתיחים מים חמים בסיר עם כף מלח ים אטלנטי אורגני

2. מוסיפים את השעועית הקפואה ומיביאים לרתיחה שנייה

3. כשהשעועית רכה מאוד, היא מוכנה, להעביר למסננת ולשטוף היטב

  • טיפ – אחרי הבישול מיד העבירו את השעועית לקערת מים קפואים – כך היא תשמור על צבעה הירוק ולא תשחיר.

ויניגרט ביתי (אזהרה – אין כמויות)

1. כותשים המון שום או מפשירים 3-4 תערובת שום כתוש של דורות ושמים בקערה

2. מוסיפים הרבה שמן זית ומלח ים אטלנטי ומערבבים טוב טוב עם מזלג.

את השעועית מעבירים לקערה גדולה, מוסיפים את הרוטב ולשים.

זהו – מוכן!

עוד מהבלוג של joemygod

תצוגה מקדימה

הבטטה של אייל שני

פשטות זה שם המשחק. אייל שני מאמין, ובצדק, שחומר גלם טוב הוא הדבר היחיד שמשנה וממש כמו בתורת העיצוב "אמת החומר" בה המעצב נשאר נאמן לחומר ונותן לו לדבר אליו, כך גם צריך להתנהל במטבח. לוקחים חומר גלם ומלטשים אותו עד שמוצאים את...

תגובות

פורסם לפני 2 years
תצוגה מקדימה

תפוז עם צ'ילי כמנקה חך

בסדר פסח מגישים כמויות אוכל לא הגיוניות, בין אם אתם אשכנזים או מזרחים תמיד השפע שעל השולחן מעורר תאבון אבל פשוט אין מספיק מקום בבטן. הצרפתים אוכלים סורבה בין מנות כדי לנקות את החך וליצור תחושה של מקום בבטן. אבל אנחנו לא...

תגובות

פורסם לפני 2 years
תצוגה מקדימה

אני לא אוהב לאכול

אומרים שמי שלא יכול לשאת את החום שיצא מהמטבח, אז ממני לא צריך לבקש פעמיים, למעשה, גם כשקר אני בשמחה אצא מהמטבח, אז מה אני מחפש בקורס בישול? אני לא אוהב לאכול אני לא משקר,...

תגובות

פורסם לפני 2 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה