הבלוג של joemygod

The Bare Minimum

עדכונים:

פוסטים: 8

החל מינואר 2017

בצק זה הכי טעים, נכון, אבל מה לעשות שיותר חשוב להיות מאושרים מבריאות ואריכות ימים מאשר משני ביסים בפיצרייה השכונתית. בדיוק בגלל זה הומצאו ביסוני הפיצה ללא גלוטן, טעים כמו פיצה אבל הרבה יותר בריא!

בריא וללא גלוטן – מתאים גם למתכוני פליאו. צילום: ג’ו מ. גרינבאום

רכיבים:

  • 2 קישואים גדולים – חתוכים לעיגולים בעובי 1 סנטימטר
  • תרסיס שמן
  • מלח ופלפל
  • 1/2 כוס מוצרלה מגורדת
  • 2 אצבעות רוטב עגבניות ובזיליקום של דורות
  • שתי קוביות תערובת שום כתוש של דורות
  • תוספות לבחירה: עגבניות שרי, פפרוני, זיתים ועוד – אופציונאלי

הוראות הכנה:

הכנת עיגולי הקישוא:

רססו קלות את עיגולים הקישוא משני הצדיים, פזרו מלח ופלפל וצלו קלות על מחבת (ניתן גם על מחבת גריל) למשך שתי דקות מכל צד.

הניחו את עיגולי הקישוא בתבנית עם נייר אפייה.

הכנת הרוטב:

הכניסו שתי אצבעות רוטב עגבניות בזיליקום של דורות לסיר יחד עם שתי קוביות שום כתוש של דורות, 2/3 כוס מים ו-5 כפות שמן זית.

הביאו לרתיחה תוך כדי ערבוב, הנמיכו את האש ובשלו עוד דקה על אש נמוכה.

שלב אחרון:

מזגו חצי כף רוטב על כל עיגול קישוא ופזרו את גבינת המוצרלה המגורדת מעל – ניתן להוסיף עגבניות שרי חתוכות, פפרוני, זיתים או כל תוספת פיצה אהובה.

צלו בתנור בחום בינוני למשך 1-3 דקות נוספות עד שהגבינה נמסה.

וזהו, בתאבון!

עוד מהבלוג של joemygod

תצוגה מקדימה

תפוז עם צ'ילי כמנקה חך

בסדר פסח מגישים כמויות אוכל לא הגיוניות, בין אם אתם אשכנזים או מזרחים תמיד השפע שעל השולחן מעורר תאבון אבל פשוט אין מספיק מקום בבטן. הצרפתים אוכלים סורבה בין מנות כדי לנקות את החך וליצור תחושה של מקום בבטן. אבל אנחנו לא...

תגובות

פורסם לפני 2 years
תצוגה מקדימה

אני לא אוהב לאכול

אומרים שמי שלא יכול לשאת את החום שיצא מהמטבח, אז ממני לא צריך לבקש פעמיים, למעשה, גם כשקר אני בשמחה אצא מהמטבח, אז מה אני מחפש בקורס בישול? אני לא אוהב לאכול אני לא משקר,...

תגובות

פורסם לפני 2 years
תצוגה מקדימה

סלט שעועית ירוקה

קר, מרענן, טעים, מלא בחלבונים ואפילו טבעוני. שעועית ירוקה עם רוטב ויניגרט ביתי טרי, טעים מזין קר וקיצי - מה שכן, רצוי להצטייד במסטיק מנטה לאחרי הארוחה. הרכיבים: שקית שעועית ירוקה קפואה מלח ים אטלנטי אורגני מלא שיני...

תגובות

פורסם לפני 2 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה