הבלוג של jacobnewberger

jacobnewberger

עדכונים:

פוסטים: 28

עוקבים: 0

החל ממרץ 2013

כבוד יום העצמאות שלפתי את מחברת המתכונים האהובה שלי וגיליתי שם מתכון שיפודים פיקנטיים של בשר כבש עם וחצילים. המתכון הזה מזכיר לי מאד את ישראל. האם גם אתם אוהבים חצילים

13/04/2013

מאת: Jake Newberger

האם שיפודים הולכים ביחד עם חצילים? האם כבש הולך עם פלפלים וטחינה? לכבוד יום העצמאות שלפתי את מחברת המתכונים האהובה שלי וגיליתי שם מתכון שיפודים פיקנטיים של בשר כבש עם וחצילים. המתכון הזה מזכיר לי מאד את ישראל. האם גם אתם אוהבים חצילים… בשר כבש אני בטוח שכן… אז חבריי הטובים, כאן אני יושב לי  Jake Newberger שלכם וכותב לכם כאן על המתכון האהוב הזה לשיפודים פיקנטיים שכל אחד יכול לעשות, ותודה לוובר על המתכון המקורי. אוהב אתכם.

בתיאבון, ותספרו לי איך יצא…

שיפודים פיקנטיים של בשר כבש עם חצילים
חברת Weberהאמריקאית מובילה את סצנת הגריל והברביקיו מאז 1952. החברה מגישה מתכון לשיפודים בסגנון אוריינטלי – שיפודים פיקנטיים של בשר כבש עם חצילים , שילוב מנצח של טעמים! ארוחה טעימה וקלה להכנה.
חומרים ( 4 – 6 מנות):
1/2 כוס בצל ירוק קצוץ דק (כולל את החלק הלבן)
1/3 כוס רוטב הויסין (להשיג במעדניות , מכולות מהמזרח הרחוק וברשתות השיווק)
2 כפות של רוטב סויה (רצוי סויה דל נתרן)
2 כפות שרי יבש
1 כף שמן צ`ילי
1 כף חומץ אורז
1 כף של ג`ינג`ר טרי קצוץ דק
1 כף סוכר חום
1/2 – 1 כפית שום כתוש
חצי קילו בשר כבש מהרגל, ללא העצם, חתוך לקוביות
קוביות מחציל טרי – כמספר קוביות הבשר (לפחות 2 חצילים)
מלח
שמן
שיפודי במבוק
בתוך קערה עמוקה מערבבים היטב את כל חומרי המרינדה, חוץ ממלח. מוסיפים את קוביות הבשר ומערבבים כך שהמרינדה תכסה היטב את הבשר.
מניחים במקרר למשך שעתיים לספיגת הטעמים בבשר.
מכינים גריל לצלייה ישירה, בטמפרטורה של 230 – 285 מעלות.
בינתיים פורסים את החצילים לקוביות, מכניסים לקערה עם 1/4 כפית מלח ומוסיפים מעט שמן כך שיכסה את החצילים מכל הצדדים.
מוסיפים לבשר 1/2 כפית מלח, מערבבים ומתחילים להכין את השיפודים.
מכינים את הרשת לצלייה – מברישים במעט שמן או באמצעות חצי בצל טבול בשמן.
צולים את השיפודים, רצוי עם מכסה סגור (לכל גריל של וובר מכסה).
הופכים את השיפודים 4 פעמים, כך שהבשר יהיה עשוי מכל הצדדים.
צולים לרמת המוכנות המועדפת.
כשהשיפודים מוכנים מורידים אותם מהאש, מטבלים במעט מלח ומגישים.
מומלץ להגיש על מצע אורז.
Weberהוא שם נרדף לשלמות ומקצועיות בתחום הברביקיו איכותיים והמשובחים ומדובר באייקון אמריקאי ומותג עולמי. מוצרי וובר מיוצרים בארה”ב באיכות הגבוהה ביותר המבטיחה שנים רבות של הנאה.

עוד מהבלוג של jacobnewberger

תצוגה מקדימה

Jake Newberger מפרגן לחברת Weber ומגיש מתכון שיפודי יקיטורי

Jake Newberger מפרגן לחברת Weber ומגיש מתכון שיפודי יקיטורי שלום חברים, אני מאד אוהב את חברת וובר ואת המוצרים שלה. הגרילים שלהם מעולים! קבלו כאן מתכון שאני, Jake Newberger, מאד אוהב לשיפודי יקיטורי. ...

תגובות

פורסם לפני 5 years

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 5 years

Jacob Newberger: Gaining Workforce Leadership Skills as a High School Class President

Jacob Newberger served as Class President for four years while in attendance at McLean High School in Virginia. In this role, Mr. Newberger gained many leadership skills that carried forth to his professional career. As Class President, one is typically involved in the organization of class events, including trips, dances, and...

תגובות

תגיות:

פורסם לפני 5 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה