ישראלית ביפן. נשואה ליפני, אימא לשלושה, חיה בטוקיו מ-2001. חוויוות, רשמים ומתכונים ממסע חיים: אימהות, זוגיות, תרבות וקולינריה. לומדת מחיי היום יום כיצד ליצור סינרגיה מוצלחת בין ניגודי התרבויות השונות: ישראל- יפן, ולשלב... +עוד
ישראלית ביפן. נשואה ליפני, אימא לשלושה, חיה בטוקיו מ-2001. חוויוות, רשמים ומתכונים ממסע חיים: אימהות, זוגיות, תרבות וקולינריה. לומדת מחיי היום יום כיצד ליצור סינרגיה מוצלחת בין ניגודי התרבויות השונות: ישראל- יפן, ולשלב ביניהן בהרמוניה. הצטרפו לדף הפייסבוק של ישראפנית לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים ועוד... http://www.facebook.com/Israpanit
עדכונים:
פוסטים: 48
החל מאפריל 2013
המסע הקולינרי ממשיך במסעדות בטוקיו עם דגש על Izakaya- פאב/מסעדה. וגם: מהם נימוסי אלכוהול ועל מה חשוב להקפיד כשאוכלים עם יפנים? ...
פרק ראשון במסע הקולינרי שלי ביפן. מי היה הסנסיי הראשון שלי ומה למדתי ממנו?...
ספיישל שבועות בריא וצמחי: מה הן הסגולות הבריאותיות של הטופו ומה אפשר להכין ממנו? וגם: עם מה חזר בעלי מחתונה יפנית? ...