הבלוג של לליב

לליב

ברוכים הבאים לבלוג שלי. על הדברים הטובים בחיים ועוד קצת. אימייל [email protected] פייסבוק https://www.facebook.com/laliv.gal אינסטגרם https://www.instagram.com/laliv.gal/ יוטיוב https://www.youtube.com/user/ismeralda100

עדכונים:

פוסטים: 313

החל מיולי 2011

איך מאפרים עיניים לשעות ארוכות, ואיך עושים ריבת תפוזים הכי בקלות?

30/12/2012

עיניים נוצצות

FARAN היא חברה חדשה שאהבתי, מאחר והם מתמחים במוצרים טבעיים ובאיפור ללא פארבנים, כימיקלים, טלק או מבשמים אחרים. האיפור המינרלי מאוד אינטנסיבי, כך שאת משתמשת במעט חומר יחסית ומקבלת מראה מיוחד שמחזיק שעות רבות.

קיבלתי בדואר אריזה נהדרת בצבעי חום וזהב, ובתוכה קופסה שמכילה צללית עיניים בצבע כחול-מטאלי מיוחד.

הצללית בגוון Sea Breeze היא מתוך קו איפור חדש של מוצרים מינרליים שמיוצרים ממש כאן בנגב, בחברת פאראן. בהתאם לעונת החגים, ולמרות שאני לא חוגגת את ה”סילבסטר” כפי שנהוג לכנותו כאן, הצללית תעניק לעינייך מראה מבריק ונוצץ, אם את מהחוגגים וגם אם לא. אני השתמשתי בו בתור צללית בהנחה רגילה וגם ב”שיטה הרטובה”. מרטיבים מעט את המכחול, סוחטים מעודפי-מים ומציירים קו עדין. בתמונה ניתן לראות איך הגוון משתלב באיפור כללי עדין.

כמעט לא השתמשתי באיפור נוסף מלבד הצללית. צילומים: עירד סולניק.

הגוון מתאים גם לתיחום שורש ריס תחתון, ואפשר להשתמש בו גם בתור לק. בשיטה הרטובה, מניחים את הצללית על הציפורניים ומעל מורחים מיד לק שקוף. מחיר: 75 שקלים. ניתן לרכוש את הצללית הזו ואת שאר מוצרי FARAN בחנות המפעל שלהם במצפה רמון, ואם את לא מתכננת טיול לשם בקרוב אפשר גם בטלפון:08-6539333
עוד מידע על המוצרים ונקודות מכירה נוספות תוכלי למצוא באתר האינטרנט של החברה או בעמוד הפייסבוק שלהם.

ריבת תפוזים

מה בסך הכל רציתי? מתכון לריבת תפוזים. הפכתי את הרשת, ואת מדף הספרים של האחות הגדולה, ולא מצאתי מה שחיפשתי: זה מתכון לריבה עם קליפות, ההוא משרה את התפוזים יומיים במים, והיא מציעה לטחון אותם בבלנדר. אז למען הדורות הבאים, בהתבסס על הניסיון הרב שצברו מומחים ממני, אני כותבת לכם את המתכון הקל שחיברתי לריבת התפוזים. מן העץ ועד לצלחת, הכי קל וטעים.

קטפתי 6 תפוזים בינוניים ולימון.

קילפתי את התפוזים וחתכתי לחתיכות בינוניות. שקלתי כך שהיה לי 1 ק”ג פרי קלוף וחתוך.

בסיר רחב עם תחתית כבדה הנחתי את התפוזים, הוספתי 750 גרם סוכר ומיץ מלימון אחד,

כולל החרצנים שלו שיעניקו לריבה את הפקטין שמקריש אותה. לא לשכוח להוציא אותם בסיום הבישול.

בישלתי על אש גבוהה עד רתיחה, והנמכתי את האש לבינונית, לכשעתיים בערך.

בדקתי שהריבה מוכנה בעזרת מבחן הפריזר: מעט ריבה על צלחת, לשלוח לפריזר לחצי-דקה.

כשהמרקם צמיגי ולא נוזלי – מוכן. וזה הכל.

עוד מהבלוג של לליב

תצוגה מקדימה

אהבה - טייק 2

את אסף הכרתי במסגרת העבודה. כשהוא סיפר לי את הסיפור שלו ידעתי שאת זה אני חייבת לכתוב. לחתונות אני בדרך כלל לא הולכת, אבל זו הייתה משהו מיוחד. תשמעו סיפור. אהבה ממבט ראשון ורד ואני הכרנו צעירים, בבית קפה בו היא עבדה...

תגובות

פורסם לפני 5 years
תצוגה מקדימה

להפוך לעצמאית ולאהוב את העבודה

אלה זיו היא עצמאית ומקסימה. יש לה מכון יופי ומספרה באווירה ביתית, שזה כולל הכל: איפור ותסרוקות, טיפוח ויופי, פדיקור מניקור, הסרת שיער וכל מה שקשור בזה. ...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

פרויקט הדייטים הגדול: חלק א' - חוקי הזהב

לפני כמה ימים צדה את עיניי מודעה באחת מקבוצות הפייסבוק בהן אני חברה. הנושא: כתבה בנושא דייטים. דרושים: אנשי מקצוע היכולים לתרום ממשנתם בעניין, ודייטרים המעוניינים לתרום מניסיונם בעניין. דייטרית אה!! אני דייטרית....

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה