הבלוג של 'אוסף פרטי'

ilana1958

שמי אילנה בילר, נשואה, אימא לשתי בנות מקסימות, גל ורותם, וגרה בחיפה. בוגרת תואר ראשון במנהל עסקים. קורס 'סטיילינג אישי', קורס מקצועי ייחודי במכללת שנקר. עורכת, כותבת תוכן לבלוג 'אוסף פרטי' ו 'Serucumsilk', כתיבה שיווקית,... +עוד

שמי אילנה בילר, נשואה, אימא לשתי בנות מקסימות, גל ורותם, וגרה בחיפה. בוגרת תואר ראשון במנהל עסקים. קורס 'סטיילינג אישי', קורס מקצועי ייחודי במכללת שנקר. עורכת, כותבת תוכן לבלוג 'אוסף פרטי' ו 'Serucumsilk', כתיבה שיווקית, הרצאות בתחום העצמה נשית ואופנה, סטייליסטית חובבת אופנה ודברים יפים מתוך טעם אישי, בעלת ניסיון רב בתחום המדיה החברתית. אשמח לשמוע מכם על כל רעיון, הצעה, ​​המלצה, לענות על כל שאלה, לספר לי על פוסט שאהבתם, ועל כל נושא. שלכם, אילנה בילר

עדכונים:

פוסטים: 16

החל מאוקטובר 2019

‏‏1941424_771779772840384_1323837186_o - עותק

צילום: אלבום פרטי

מצרכים:

1/2 ק”ג שרימפס, בגודל בינוני, קלופים שטופים ומנוקים. (אני משתמשת בשקית מופשרת של שרימפס קפוא וקלוף מסוג

בלאק טייגר/Black Tiger Shrimp)

1/2 ק”ג פטריות שמפיניון חתוכות לפרוסות

5 בצלים  ירוקים חתוכים ל 2-3 ס”מ אורך

150 גרם חמאה

1/3 כוסית יין לבן יבש

3 שיני שום כתוש  או לפי הטעם (אפשר גם שום קפוא)

1 כף  שטוחה מלח (לפי הטעם)

לימון חצוי

 ההכנה:

על אש בינונית מחממים מחבת גדולה, ממיסים 75 גרם מהחמאה, ומוסיפים את הבצל הירוק. לאחר שהבצל מתרכך מעט

(2-3 דקות), מוסיפים את השום הכתוש ומערבבים. לאחר 1-2 דקות, מוסיפים את הפטריות  ואת שאר החמאה ומכסים. כשהפטריות מתרככות בערך כ 2-3 דקות.,מוסיפים את המלח, היין ולאחר כדקה מוסיפים את השרימפס ומכסים.  לאחר 2- 3 דקות או עד שהשרימפס מקבל גוון אדמדם סוחטים מעט מיץ לימון ומגישים. 

מומלץ להגיש את המנה עם בגט טרי 

 

בתאבון!

 

עוד מהבלוג של 'אוסף פרטי'

תצוגה מקדימה

'אוסף פרטי' מקום לדברים יפים

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי! שמי אילנה בילר, נשואה לצבי, אימא לשתי בנות מקסימות, גל ורותם, גרה בחיפה. התשוקה לעיצוב, לעיצוב הבית, אהבה לאופנה ואהבה שלי לכל הדברים יפים, שמסביבנו תמיד היו חלק משמעותי בחיי הבלוג ...

תצוגה מקדימה

כמו שהיא הגיעה ככה היא נעלמה

  רנה (שם בדוי) שלחה לי ווטסאפ, שמעוניינת לרכוש ציפית משי ורוצה שאצור איתה קשר לקבלת פרטים נוספים והוסיפה 'מקווה לראותך בקרוב'. למרות שהאתר מלא באינפורמציה על הפריט המקסים הזה ועל כול הפריטים האחרים, בארץ ציפית המשי...

תצוגה מקדימה

בגדי הים לקיץ 2020

מה יהיה אופנתי באופנת החוף ובגדי הים בקיץ 2020? סגנון בגדי הים בשבוע האופנה במיאמי הציג גזרה סופר סופר סופר גבוהה, בגדי ים סקסיים, לטעמי קצת מוגזם, ביקיני מאוד מאוד נמוך, פלטות צבעים ספורטיביים, צבעי ניאון, שנותנים מראה...

תגובות

פורסם לפני 6 months

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה