הבלוג של 'אוסף פרטי'

ilana1958

שמי אילנה בילר, נשואה, אימא לשתי בנות מקסימות, גל ורותם, וגרה בחיפה. בוגרת תואר ראשון במנהל עסקים. קורס 'סטיילינג אישי', קורס מקצועי ייחודי במכללת שנקר. עורכת, כותבת תוכן לבלוג 'אוסף פרטי' ו 'Serucumsilk', כתיבה שיווקית,... +עוד

שמי אילנה בילר, נשואה, אימא לשתי בנות מקסימות, גל ורותם, וגרה בחיפה. בוגרת תואר ראשון במנהל עסקים. קורס 'סטיילינג אישי', קורס מקצועי ייחודי במכללת שנקר. עורכת, כותבת תוכן לבלוג 'אוסף פרטי' ו 'Serucumsilk', כתיבה שיווקית, הרצאות בתחום העצמה נשית ואופנה, סטייליסטית חובבת אופנה ודברים יפים מתוך טעם אישי, בעלת ניסיון רב בתחום המדיה החברתית. אשמח לשמוע מכם על כל רעיון, הצעה, ​​המלצה, לענות על כל שאלה, לספר לי על פוסט שאהבתם, ועל כל נושא. שלכם, אילנה בילר

עדכונים:

פוסטים: 16

החל מאוקטובר 2019

מתכון מנצח לכנפיים בדבש, רוטב טריאקי ושום – מתכון של 4 מצרכים. מנה מרשימה, שנדמה כאילו הושקע בה הרבה עבודה, אבל האמת היא, שהיא מאוד פשוטה להכנה. ניתן לארח עם הכנפיים או כמנה עיקרית בתוספת אורז לבן או סלט ירוק

26/03/2020

כנפיים

צילום: אלבום פרטי

מתכון מנצח לכנפיים בדבש, רוטב טריאקי ושום – מתכון של 4 מצרכים.

מנה מרשימה, שנדמה כאילו הושקע בה הרבה עבודה, אבל האמת היא, שהיא מאוד פשוטה להכנה.

ניתן לארח עם הכנפיים או כמנה עיקרית בתוספת אורז לבן או סלט ירוק.

 כלי:

 תבנית גדולה של התנור מרופדת בנייר אלומיניום

 כלי עמוק להשריה של הכנפיים עם הרוטב

חומרים:

 24 כנפי עוף/מנקים את הכנפיים וקוצצים את הציפורן של הכנף. חשוב לייבש היטב את הכנפיים עם נייר ניגוב סופג/מחלקים את הכנף ל 2 חלקים.

(אפשר לבקש מהקצב לחלק את הכנף לשני חלקים ולהוריד את הציפורן)

 כוס רוטב טריאקי של אוסם

 1 כפית אבקת שום או 3 שיני שום קפואות או לפי הטעם או גם וגם

 3 כפות גדושות של דבש

 אופציה – כמה כפות זרעי שומשום

אופן ההכנה:

משרים בקערה את הכנפיים המנוקות יחד עם הרוטב במשך כמה שעות במקרר, מכוסה בניילון נצמד. רצוי מידי פעם לערבב את הכנפיים במרינאדה ולהחזיר למקרר (הרבה פעמים שאין לי זמן אני כמעט ולא משרה את הכנפיים ועדיין הם טעימים מאוד).

מחממים תנור אפייה ל 200 מעלות.

משטחים את כנפי העוף  והרוטב בתבנית מרופדת בנייר אלומיניום בשכבה אחידה  ואופים כשעה.

 הופכים פעם אחת במשך האפייה.

 במידה ויש הרבה נוזלים ניתן להוציא את הנוזלים עם הכלי לשאיבת רטבים/* Turkey Baster ואו להשתמש בחלק מהרוטב כדי להרטיב שוב את הכנפיים.

לקראת הסוף ניתן להעלות את הטמפ’ לכמה דקות ל 250 מעלות או להעביר למצב של גריל כדי להשחים את הכנפיים. כאשר מעבירים למצב של גריל צריך לפתוח את דלת התנור מעט ולשמור שהכנפיים לא ישרפו או יתייבשו.

 מגישים עם סלט ירוק או על אורז לבן או סתם מנשנשים.

 לא לשכוח להגיש מפיות.

 אופציה: לפני ההגשה מחממים במחבת כמה כפות זרעי שומשום וקולים אותם קלות תוך טלטול עדין עד שיזהיבו ובוזקים על הכנפיים.

 * Turkey Baster  

 

בתאבון!

 

עוד מהבלוג של 'אוסף פרטי'

תצוגה מקדימה

'אוסף פרטי' מקום לדברים יפים

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי! שמי אילנה בילר, נשואה לצבי, אימא לשתי בנות מקסימות, גל ורותם, גרה בחיפה. התשוקה לעיצוב, לעיצוב הבית, אהבה לאופנה ואהבה שלי לכל הדברים יפים, שמסביבנו תמיד היו חלק משמעותי בחיי הבלוג ...

תצוגה מקדימה

כמו שהיא הגיעה ככה היא נעלמה

  רנה (שם בדוי) שלחה לי ווטסאפ, שמעוניינת לרכוש ציפית משי ורוצה שאצור איתה קשר לקבלת פרטים נוספים והוסיפה 'מקווה לראותך בקרוב'. למרות שהאתר מלא באינפורמציה על הפריט המקסים הזה ועל כול הפריטים האחרים, בארץ ציפית המשי...

תצוגה מקדימה

בגדי הים לקיץ 2020

מה יהיה אופנתי באופנת החוף ובגדי הים בקיץ 2020? סגנון בגדי הים בשבוע האופנה במיאמי הציג גזרה סופר סופר סופר גבוהה, בגדי ים סקסיים, לטעמי קצת מוגזם, ביקיני מאוד מאוד נמוך, פלטות צבעים ספורטיביים, צבעי ניאון, שנותנים מראה...

תגובות

פורסם לפני 7 months

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה