הבלוג של 'אוסף פרטי'

ilana1958

שמי אילנה בילר, נשואה, אימא לשתי בנות מקסימות, גל ורותם, וגרה בחיפה. בוגרת תואר ראשון במנהל עסקים. קורס 'סטיילינג אישי', קורס מקצועי ייחודי במכללת שנקר. עורכת, כותבת תוכן לבלוג 'אוסף פרטי' ו 'Serucumsilk', כתיבה שיווקית,... +עוד

שמי אילנה בילר, נשואה, אימא לשתי בנות מקסימות, גל ורותם, וגרה בחיפה. בוגרת תואר ראשון במנהל עסקים. קורס 'סטיילינג אישי', קורס מקצועי ייחודי במכללת שנקר. עורכת, כותבת תוכן לבלוג 'אוסף פרטי' ו 'Serucumsilk', כתיבה שיווקית, הרצאות בתחום העצמה נשית ואופנה, סטייליסטית חובבת אופנה ודברים יפים מתוך טעם אישי, בעלת ניסיון רב בתחום המדיה החברתית. אשמח לשמוע מכם על כל רעיון, הצעה, ​​המלצה, לענות על כל שאלה, לספר לי על פוסט שאהבתם, ועל כל נושא. שלכם, אילנה בילר

עדכונים:

פוסטים: 16

החל מאוקטובר 2019

את העוגה טעמתי אצל חברתי חסידה וכמובן ביקשתי את המתכון. אז ככה באמת באמת קלה להכנה, אהובה במיוחד על אסף הבעל של בת אחותי מאי ומקווה שהעוגה תהיה טעימה גם לכם

01/03/2020

צילום: אלבום פרטי

את העוגה טעמתי אצל חברתי חסידה וכמובן ביקשתי את המתכון. אז ככה באמת באמת קלה להכנה, אהובה במיוחד על אסף הבעל של בת אחותי מאי ומקווה שהעוגה תהיה טעימה גם לכם.

כלים:

imagesC6EOG9YU

צילום: אלבום פרטי

תבנית אינגליש קייק מאלומיניום או זכוכית

מיקסר להקצפה או מיקסר יד

מצרכים:

2 מיכלי שמנת מתוקה 38% להקציף + כפית נס קפה

200 גרם קופסא של נשיקות ביצים בצבע לבן – לרסק את הנשיקות עם פטיש של שניצלים

נשיקות ביצים

צילום: אלבום פרטי

200 גרם פקאנים סינים מסוכרים קצוצים (לשמור כמה פקאנים שבורים לבסיס העוגה לקישוט)

מסוכר

נשיקות בצים ופקאנים מתוקים (11) (1)

צילום: אלבום פרטי

אופן ההכנה:

לשמן מעט עם ספרי קנולה את התבנית.

להקציף את שמנת המתוקה + כפית נס קפה. (אין צורך להוסיף סוכר לשמנת המתוקה כי נשיקות הביצים מאוד מתוקות).

לרסק או לקצוץ את הפקאנים (אפשר עם פטיש של השניצלים). אני שמה בתחתית התבנית מעט פקאן קצוצים כדי שיהיה קישוט נחמד כאשר הופכים את העוגה על מגש הגשה.

עוגת קצפת עם נשיקות ביצים ופקאן מסוכר

פקאנים בבסיס העוגה (1)

צילום: אלבום פרטי

להוסיף את נשיקות ביצים, והפקאנים לשמנת המוקצפת ולערבב בעדינות.

עוגת קצפת עם נשיקות ביצים ופקאן מסוכר

נשיקות בצים ופקאנים מתוקים ושמנת המתוק2ה (1)

צילום: אלבום פרטי

מעבירים את התערובת לתבנית אינגליש קייק או תבנית פיירקס מלבנית ומעבירים למקפיא לכל הלילה.

הערה: יש להוציא את העוגה מספר דקות לפני ההגשה כדי שתפשיר ותתרכך מעט.

* כדי להוציא בקלות למגש הגשה, אני מעבירה סכין מסביב לדפנות התבנית, מרטיבה מטלית במים חמים ומנגבת את התבנית מכל הצדדים כאשר היא הפוכה על המגש ומחכה בסבלנות עד שהעוגה יוצאת. (ניתן לשים ניילון נצמד בתוך התבנית כדי להוציא את העוגה בקלות) אני לא משתמשת בניילון נצמד.

בתאבון!

IMG_2109 (1).jpg12345 צילום: אלבום פרטי

 

עוד מהבלוג של 'אוסף פרטי'

תצוגה מקדימה

'אוסף פרטי' מקום לדברים יפים

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי! שמי אילנה בילר, נשואה לצבי, אימא לשתי בנות מקסימות, גל ורותם, גרה בחיפה. התשוקה לעיצוב, לעיצוב הבית, אהבה לאופנה ואהבה שלי לכל הדברים יפים, שמסביבנו תמיד היו חלק משמעותי בחיי הבלוג ...

תצוגה מקדימה

כמו שהיא הגיעה ככה היא נעלמה

  רנה (שם בדוי) שלחה לי ווטסאפ, שמעוניינת לרכוש ציפית משי ורוצה שאצור איתה קשר לקבלת פרטים נוספים והוסיפה 'מקווה לראותך בקרוב'. למרות שהאתר מלא באינפורמציה על הפריט המקסים הזה ועל כול הפריטים האחרים, בארץ ציפית המשי...

תצוגה מקדימה

בגדי הים לקיץ 2020

מה יהיה אופנתי באופנת החוף ובגדי הים בקיץ 2020? סגנון בגדי הים בשבוע האופנה במיאמי הציג גזרה סופר סופר סופר גבוהה, בגדי ים סקסיים, לטעמי קצת מוגזם, ביקיני מאוד מאוד נמוך, פלטות צבעים ספורטיביים, צבעי ניאון, שנותנים מראה...

תגובות

פורסם לפני 5 months

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה