הבלוג של 'אוסף פרטי'

ilana1958

שמי אילנה בילר, נשואה, אימא לשתי בנות מקסימות, גל ורותם, וגרה בחיפה. בוגרת תואר ראשון במנהל עסקים. קורס 'סטיילינג אישי', קורס מקצועי ייחודי במכללת שנקר. עורכת, כותבת תוכן לבלוג 'אוסף פרטי' ו 'Serucumsilk', כתיבה שיווקית,... +עוד

שמי אילנה בילר, נשואה, אימא לשתי בנות מקסימות, גל ורותם, וגרה בחיפה. בוגרת תואר ראשון במנהל עסקים. קורס 'סטיילינג אישי', קורס מקצועי ייחודי במכללת שנקר. עורכת, כותבת תוכן לבלוג 'אוסף פרטי' ו 'Serucumsilk', כתיבה שיווקית, הרצאות בתחום העצמה נשית ואופנה, סטייליסטית חובבת אופנה ודברים יפים מתוך טעם אישי, בעלת ניסיון רב בתחום המדיה החברתית. אשמח לשמוע מכם על כל רעיון, הצעה, ​​המלצה, לענות על כל שאלה, לספר לי על פוסט שאהבתם, ועל כל נושא. שלכם, אילנה בילר

עדכונים:

פוסטים: 16

החל מאוקטובר 2019

התרומה שלי ליום הקצפת הבינלאומי שחל ב 5 לינואר קרם שניט עם אינסטנט פודינג וניל. קרם שניט הוא קינוח מאוד מוכר, מאוד טעים, וקל להכנה. תמיד עושה את הרושם המתאים ונותן חשק לעוד

05/01/2020

קרם שניט עם אינסטנט פודינג וניל

קרם שניט הוא קינוח מאוד מוכר, מאוד טעים, וקל להכנה. תמיד עושה את הרושם המתאים ונותן חשק לעוד.

עוגת קרם שניט ען אינסטנט פודינג ונילצילום: אלבום פרטי

כלים: שתי תבניות אפייה שטוחות ורחבות של התנור

מיקסר להקצפה

 מצרכים:

מצרכים לעוגת קרם שניט

מצרכים

צילום: אלבום פרטי

בצק עלים פילאס תורכי קפוא של מעדנות (600 גרם) שהופשר במקרר כל הלילה או בצק עלים מרודד של מעדנות שהוא קצת יותר עבה (גם אותו אני לא מרדדת)

 2 מכלי שמנת מתוקה 38% (כל מיכל 250 גרם)

 2 חבילות אינסטנט פודינג וניל (כל חבילה 80 גרם)

 2 כוסות חלב

 2 כפות סוכר רגיל

2 ניירות אפייה

 תרסיס שמן קנולה לשימון נייר האפייה

 לקישוט: אבקת סוכר בנדיבות

עלה בצק עלים אפוי

עלה בצק עלים אפוי

 צילום: אלבום פרטי

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל 200 מעלות.

ניתן להכין את העוגה הזו כעוגה אחת גדולה ואח”כ לחתוך בעזרת סכין חדה, לחתיכות אישיות.

מניחים את בצק העלים על משטח עבודה, ומחלקים ל- 2 מלבנים שווים (לא לרדד את בצק העלים).

מרפדים את תבניות האפייה בנייר אפייה ומשמנים קלות בספרי קנולה.

מניחים כל מלבן בצק עלים בתבנית אפייה נפרדת של התנור (חשוב שהעלים יהיו באורך שווה ומותאמים לאורך התבנית (יתכן שיישאר מעט בצק עלים ללא שימוש כאשר משתמשים בבצק עלים פילאס תורכי, תלוי גם בגודל תבנית האפייה).

מחוררים את בצק העלים בעזרת מזלג או סכין חדה במספר מקומות שונים ואופים כל עלה כ 20 דקות עד להזהבה.

מוציאים מהתנור ומצננים.

כאשר עלה אחד נאפה עדיף לשים את העלה השני במקרר עד לזמן האפייה. ניתן לאפות את שני העלים ביחד בתכנית אפייה טורבו, שבדרך כלל מקצרת את זמן האפייה. (אני אופה כל עלה בנפרד).

מקציפים את שמנת המתוקה, חלב, אינסטנט פודינג וניל והסוכר עד לקבלת קצפת יציבה.

מניחים על מגש עלה של בצק עלים אפוי. מעליו מורחים את כל כמות קרם הוניל. מניחים מעל את העלה נוסף ומפזרים בנדיבות מעל העלה אבקת סוכר.

העוגה הכי טעימה באותו יום של ההכנה. אני מכינה את העלים כמה שעות לפני ההגשה ומשאירה בטמפ’ החדר ואת הקרם מכסה בניילון נצמד ומכניסה למקרר ורק לפני ההגשה מרכיבה את העוגה, ומפזרת אבקת סוכר.

אם רוצים שיהיה הרבה קרם וניל בייחוד בדפנות העלים, רצוי להכין כמות יותר גדולה של קרם וניל – שתיים וחצי חבילות אינסטנט פודינג וניל, שתיים וחצי כוסות חלב ושתיים וחצי מיכלי שמנת מתוקה להקצפה וכמובן מעט סוכר 1-2 כפיות. 

לטעמי בהחלט מספיק הגרסה של שתי קופסאות אינסטנט פודינג.

*אני אופה את העלים ושמה בצד. עושה את הקרם ושמה במקרר. רק לפני ההגשה אני בונה את העוגה, כך, שתהיה הכי טעימה. 

בתאבון!

 

עוד מהבלוג של 'אוסף פרטי'

תצוגה מקדימה

'אוסף פרטי' מקום לדברים יפים

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי! שמי אילנה בילר, נשואה לצבי, אימא לשתי בנות מקסימות, גל ורותם, גרה בחיפה. התשוקה לעיצוב, לעיצוב הבית, אהבה לאופנה ואהבה שלי לכל הדברים יפים, שמסביבנו תמיד היו חלק משמעותי בחיי הבלוג ...

תצוגה מקדימה

כמו שהיא הגיעה ככה היא נעלמה

  רנה (שם בדוי) שלחה לי ווטסאפ, שמעוניינת לרכוש ציפית משי ורוצה שאצור איתה קשר לקבלת פרטים נוספים והוסיפה 'מקווה לראותך בקרוב'. למרות שהאתר מלא באינפורמציה על הפריט המקסים הזה ועל כול הפריטים האחרים, בארץ ציפית המשי...

תצוגה מקדימה

בגדי הים לקיץ 2020

מה יהיה אופנתי באופנת החוף ובגדי הים בקיץ 2020? סגנון בגדי הים בשבוע האופנה במיאמי הציג גזרה סופר סופר סופר גבוהה, בגדי ים סקסיים, לטעמי קצת מוגזם, ביקיני מאוד מאוד נמוך, פלטות צבעים ספורטיביים, צבעי ניאון, שנותנים מראה...

תגובות

פורסם לפני 6 months

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה