הבלוג של Iaffa Gavish

כל מה שמעניין – תרבות, צרכנות, מבטים

כותבת על נושאים מגוונים. הצגות, ספרים, אוכל, מסעדות ולייף סטייל. תמצאו כאן את היומיומי, את שעות הפנאי ואת ההנאות הקטנות של החיים.

עדכונים:

פוסטים: 588

החל מינואר 2014

unnamed (1)

אכלתם פעם ברוקולי טרי?

את הסלט המיוחד הזה למדתי מחברתי כרמלה שמפתיעה תמיד באוכל ייחודי, בריא וקל הכנה.

 

מצרכים

 

5 ראשי ברוקולי טרי

 

כוס בצל ירוק קצוץ

 

כוס גרעיני חמנייה קלויים

 

כוס חמוציות ללא סוכר

 

 

 

לרוטב

 

4 כפות חומץ

 

4 כפות שמן קנולה

 

3 כפות מיונז

 

2 כפות סוכר חום

 

 

 

אופן ההכנה

 

להפריד את ראשי הברוקולי לפרחים קטנים. נדרש לזה קצת זמן אבל, ככל שהפרחים קטנים יותר, כך הסלט טעים יותר. להוסיף לפרחי הברוקולי את הבצל הקצוץ, גרעיני החמנייה והחמוציות. בסיר קטן לחמם מעט את החומץ, השמן והסוכר החום עד שהסוכר נמס. להוסיף את המיונז ולערבב היטב ולשפוך על הסלט.

 

 

 

אפשרויות גיוון: אגוזים, צימוקים, גרעיני דלעת. לפי הטעם והחשק.

 

טיפ נוסף: ניתן להחליף את פרחי הברוקולי בפרחי כרובית טריים.

 

בתיאבון.

 

עוד מהבלוג של Iaffa Gavish

תצוגה מקדימה

"המסעדה"- בראשון לציון. אסתטיקה, איכות ותמחור הוגן.

בשבוע שעבר הוזמנתי ל"המסעדה"  מסעדתו החדשה של המסעדן אמיר בן שטרית שהיה אחד השותפים ברשת המסעדות "קינג ג'ורג'". אמיר יזם קונספט של מסעדה המגישה מגוון מנות רחב ואיכותי במחירים הוגנים ונוחים. ...

תצוגה מקדימה

נובנטה נובה- גלריה לעיצוב המחברת בין אמנות, קולינריה וסטיילינג

העיר התחתית בחיפה שהייתה עד לפני מספר שנים המקום הכי פחות אטרקטיבי בחיפה התגלתה מחדש והפוטנציאל הגלום בה מתחיל להתממש. מסעדות שף, גלריות וחנויות אופנה נפתחות בקצב מזורז...

"בילי שוורץ"- המחזמר הקומי של תיאטרון חיפה הוא השלאגר הבא

        בחרתי במחזמר" בילי שוורץ" כאירוע המשמעותי ביותר השנה כיוון שמדובר במחזמר מקורי ישראלי שהוכיח שניתן להפיק מחזמר ראוי לשמו בארץ. לא מיובא ולא מתורגם....

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה