הבלוג של Iaffa Gavish

כל מה שמעניין – תרבות, צרכנות, מבטים

כותבת על נושאים מגוונים. הצגות, ספרים, אוכל, מסעדות ולייף סטייל. תמצאו כאן את היומיומי, את שעות הפנאי ואת ההנאות הקטנות של החיים.

עדכונים:

פוסטים: 572

החל מינואר 2014

גיז1

השבוע הושקו באירוע חגיגי -הגיזרונים – קטגוריה חדשה של חטיפי גזר מוכנים לאכילה,

100% טריים, טעימים, בריאים וגם דלי קלוריות ומפנקים

אין צורך לשטוף, לקלף או לחתוך – רק לתת ביס ולנשנש.

האירוע החגיגי התקיים במסעדת רג’ינה בתל אביב בנוכחות עיתונאים, בלוגרים וידוענים

גיז6

בצילום- מימין גולן נהרדא בעל משרד היח”צ  ואנשי גזרונים.

מאז ומתמיד היה הגזר אחד הירקות האהובים וחלק בלתי נפרד מהתפריט המשפחתי, גם בשל טעמו המתוק, וגם מכיוון שהוא מכיל וויטמינים ומינרלים חיוניים, סיבים תזונתיים, ונוגדי חמצון ומסייע לחיזוק המערכת החיסונית של הגוף.

קיים קשר בין מרכיבי הגזר להסדרת רמת הסוכר בדם, לחיזוק שריר הלב, לשיפור וחיזוק הראייה, להאטת תהליכי הזדקנות (כולל המוח), ולמניעת מחלות שונות.

גיזרונים הם חטיפים דלי קלוריות וארוחת ביניים בריאה ומפנקת המסייעים לשמירה על אורח חיים בריא ומשקל מאוזן.

נשים, גברים וילדים אוהבים לאכול גיזרונים גם בבית (כארוחת ביניים, ארוחת ערב או חטיף בוקר וכמובן לאירוח) וגם מחוצה לו (ברכב, בעבודה, בלימודים).

גיז4

קטגוריית המוצרים

חטיפוני גזר – קטנים, שובבים וטעימים בצורת גזר קלאסי. רק 38 קלוריות ל- 100 גרם.

מקלוני גזר – שטופים, חתוכים ומוכנים לאכילה. רק 34 קלוריות ל- 100 גרם.

מקלוני גזר צבעוניים – שטופים, חתוכים ומוכנים לאכילה, בשלל צבעים המכילים מרכיבים תזונתיים ייחודיים. רק 34 קלוריות ל- 100 גרם.

C:\Users\AMIT~1.YOF\AppData\Local\Temp\Rar$DIa0.463\_M_Y1149.jpg

גיזרונים – החטיף הטרי, הבריא, הטעים, דל הקלוריות, הטוב ביותר הקיים!

 גיז2

מומחים כבר 70 שנה!

מאחורי גיזרונים עומד שלוחות, קיבוץ וותיק מעמק המעיינות, שנולד יחד עם המדינה. הקיבוץ פועל באינטגרציה מלאה ואחראי לכל השלבים – מהזריעה, הגידול, האיסוף, השטיפה, המיון, אריזה ועד השיווק ללקוח הסופי. המפעל המתקדם נושא תקני איכות בינלאומיים ואישורי כשרות.

90% מהגזר האיכותי של שלוחות הוא באיכות יצוא, מבוקש בעולם ונמכר לארצות רבות. מכירות שלוחות עומדות על כ- 60,000 טון לשנה, במחזור שנתי של כ- 100,000,000 ₪.

גיזרונים מספק חוויה כלל חושית מעוררת, החל מהמראה הכתום העז והניחוח הטרי העולה עם פתיחת האריזה, דרך מישוש המוצרים הטריים, הצליל הקראנצ’י של הנגיסה וכמובן הטעם הכובש.

C:\Users\User\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.Outlook\H6MD1AHV\gizronimXatifonimX2.jpg

יצרן גיזרונים: קיבוץ שלוחות, מפיץ שוק קמעונאי: מרינה

ייעוץ שיווקי: אורלי אייזיק, עיצוב ומיתוג: ארזה לבנה, יחסי ציבור: גולן נהרדעא

קרדיט צילום אירוע: רפי דלויה

קרדיט צילום קמפיין: אמיר יהל

עוד מהבלוג של Iaffa Gavish

תצוגה מקדימה

"המסעדה"- בראשון לציון. אסתטיקה, איכות ותמחור הוגן.

בשבוע שעבר הוזמנתי ל"המסעדה"  מסעדתו החדשה של המסעדן אמיר בן שטרית שהיה אחד השותפים ברשת המסעדות "קינג ג'ורג'". אמיר יזם קונספט של מסעדה המגישה מגוון מנות רחב ואיכותי במחירים הוגנים ונוחים. ...

תצוגה מקדימה

נובנטה נובה- גלריה לעיצוב המחברת בין אמנות, קולינריה וסטיילינג

העיר התחתית בחיפה שהייתה עד לפני מספר שנים המקום הכי פחות אטרקטיבי בחיפה התגלתה מחדש והפוטנציאל הגלום בה מתחיל להתממש. מסעדות שף, גלריות וחנויות אופנה נפתחות בקצב מזורז...

"בילי שוורץ"- המחזמר הקומי של תיאטרון חיפה הוא השלאגר הבא

        בחרתי במחזמר" בילי שוורץ" כאירוע המשמעותי ביותר השנה כיוון שמדובר במחזמר מקורי ישראלי שהוכיח שניתן להפיק מחזמר ראוי לשמו בארץ. לא מיובא ולא מתורגם....

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה