הבלוג של רונן וינשטיין

ronen7

יצירה באפייה - רונן וינשטיין - אופה אומן.

עדכונים:

פוסטים: 21

עוקבים: 2

החל מיולי 2016

20170729_2057422-2
ארגז ספרים 120170729_2057422-2

 

 

מאז ומתמיד אהבתי לקרוא…זאת הייתה מחלה משפחתית. בירושלים עיר מגורי הייתה מגיעה פעם בשבוע ספרייה ניידת …אוטובוס צהוב   עמוס בספרים אשר לקחנו אותם לפי סידורם במדפים. לעיתים שמונה ספרים בהשאלה..כאשר אני ואחי עושים רוטציה בינינו..

חווית קנית הספרים האישית שלי מחניות ספרים היא  פתיחת הספר והרחת הריח החזק של דפוס העולה מהדפים  וקריאת תקציר הספר בכריכה….

לפני שנים עם פריצת המדיה הדיגיטלית למדפיי החנויות היו כאלה שהספידו את עולם הספרות וטענו שהוא עומד להכחד… לא האמנתי בזה אז ולא מאמין בזה היום..

דבר יפה קורה בעיר רחובות…ברחביי העיר מפוזרים ארגזי ספרים..על בסיס תן וקח..אהבתי את הרעיון ואת הפשטות שבו.

מצאתי שם ספרים מכל המינים…ספרים בעברית, עגנון ורם אורן בכפיפה אחת, ספרים ברוסית צרפתית ואנגלית.

ןלא רק שם…ברחבי טיילת תל אביב מצאתי ספריות חוף..אומנם קטנות אך מלאות בספרות טובה..

כן  ירבו..

 

 

עוד מהבלוג של רונן וינשטיין

תצוגה מקדימה

לגזור ולשמור - כל מה שצריך שיהיה במזווה כדי לאפות בלי ללכת למאפייה

כמה פעמים מצאתם את עצמכם בוהים במתכון מעלף אבל כשפתחתם את המזווה בבית גיליתם שהוא יכול להשאר על הנייר בלבד ובדיוק חסר לכם... (מומלץ לגזור, לשמור, להעתיק, ולגבות) מזווה מוצרים לאופה הביתי: קמח לחם ( שטיבל 2) קמח שיפון...

תגובות

פורסם לפני 2 years

לחם פלפלים קלויים ואורגנו

הרמוניה של ניחוחות וטעמים. מומלץ לקלות את הפלפלים על גריל פחמי עץ (פחמי הדרים או פחמי עץ זית), כדי לקבל את הטעם והריח של המדורה. ניתן גם לקלות את הפלפלים בתנור רגיל בחום גבוה של 250 מעלות לאחר כ 15 – 20 דקות. לאחר תהליך הצליה...

תגובות

פורסם לפני 2 years

ברוסקטות עגבניות שום ושמן זית

הברוסקטות הן בסך הכל פרוסות לחם קלויות (לבן לרוב). לטעמי אפשר גם להשתמש בלחמיי שיפון או קמח מלא באחוזים נמוכים , זאת כדי שהאוריריות של הלחם תישמר. לא מכבר חזרתי מחופשה בקטלוניה, ספרד שם נחשפתי ללחם העגבניות המסורתי"pa amb...

תגובות

פורסם לפני 2 years

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה