הבלוג של רונן וינשטיין

ronen7

יצירה באפייה - רונן וינשטיין - אופה אומן.

עדכונים:

פוסטים: 21

עוקבים: 2

החל מיולי 2016

20170729_2057422-2
ארגז ספרים 120170729_2057422-2

 

 

מאז ומתמיד אהבתי לקרוא…זאת הייתה מחלה משפחתית. בירושלים עיר מגורי הייתה מגיעה פעם בשבוע ספרייה ניידת …אוטובוס צהוב   עמוס בספרים אשר לקחנו אותם לפי סידורם במדפים. לעיתים שמונה ספרים בהשאלה..כאשר אני ואחי עושים רוטציה בינינו..

חווית קנית הספרים האישית שלי מחניות ספרים היא  פתיחת הספר והרחת הריח החזק של דפוס העולה מהדפים  וקריאת תקציר הספר בכריכה….

לפני שנים עם פריצת המדיה הדיגיטלית למדפיי החנויות היו כאלה שהספידו את עולם הספרות וטענו שהוא עומד להכחד… לא האמנתי בזה אז ולא מאמין בזה היום..

דבר יפה קורה בעיר רחובות…ברחביי העיר מפוזרים ארגזי ספרים..על בסיס תן וקח..אהבתי את הרעיון ואת הפשטות שבו.

מצאתי שם ספרים מכל המינים…ספרים בעברית, עגנון ורם אורן בכפיפה אחת, ספרים ברוסית צרפתית ואנגלית.

ןלא רק שם…ברחבי טיילת תל אביב מצאתי ספריות חוף..אומנם קטנות אך מלאות בספרות טובה..

כן  ירבו..

 

 

עוד מהבלוג של רונן וינשטיין

תצוגה מקדימה

לחם ושעשועים

מי שרוצה סתם לחם , צריך רק 5 חומרי גלם: שמרים , מים מלח וסוכר: אבל אם אתם רוצים לחם שהוא הכל חוץ מסתם – כאן מדובר כבר באינסוף חומרים. לבצק הבסיסי אפשר להוסיף פשוט הכל: שוקולד, פירות טריים ומיובשים, עשבי תיבול, יינות וליקרים....

תצוגה מקדימה

לחם שיפון אגוזים

קמח השיפון הוא למעשה דגן הנטחן לקמח מלא .  הקמח הוא דל בגלוטן ובעל טעם חמצמץ.קמח השיפון תורם לרמת סוכר תקינה מכיוון שהוא מתפרק באופן איטי יותר מהחיטה ועל כן מומלץ...

תגובות

פורסם לפני 1 year
תצוגה מקדימה

לחם כפרי עם יין אדום

לחם כפרי הוא לחם המורכב מתערובת של קמחים. קמח לבן, קמח שיפון וקמח מלא.לכל קמח יש תפקיד משלו ביצירת הלחם וביחד הרמונייה של טעמים. הקמח הלבן תורם לאוריריות, קמח השיפון לחמצמצות בטעם והקמח המלא למרקם הגס והטעם הכפרי. במתכון...

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה