הבלוג של רונן וינשטיין

ronen7

יצירה באפייה - רונן וינשטיין - אופה אומן.

עדכונים:

פוסטים: 17

עוקבים: 2

החל מיולי 2016

    ארכיון לאוגוסט, 2016

  • רונן וינשטיין

    לחם שיפון אגוזים

    תצוגה מקדימה

    קמח השיפון הוא למעשה דגן הנטחן לקמח מלא .  הקמח הוא דל בגלוטן ובעל טעם חמצמץ.קמח השיפון תורם לרמת סוכר תקינה מכיוון שהוא מתפרק באופן איטי יותר מהחיטה ועל כן מומלץ לסכרתיים. מרקמו דחוס וטעמו ממכר. אהבת חיי… במהלך העבודה עם הבצק, לרגע יראה לכם כי שמתם יותר מידי נוזלים ותרצו להוסיף קמח….אז אל. בצק ...

    תגובות

    פורסם לפני 7 months
  • רונן וינשטיין

    ברוסקטות עגבניות שום ושמן זית

    תצוגה מקדימה

    הברוסקטות הן בסך הכל פרוסות לחם קלויות (לבן לרוב). לטעמי אפשר גם להשתמש בלחמיי שיפון או קמח מלא באחוזים נמוכים , זאת כדי שהאוריריות של הלחם תישמר. לא מכבר חזרתי מחופשה בקטלוניה, ספרד שם נחשפתי ללחם העגבניות המסורתי”pa amb tomaket”. פרוסות לחם לבן עבות או צי’אבטה אשר עברו קלייה בטוסטר עד לקבלת גוון זהוב. עם ...

    תגובות

    פורסם לפני 7 months
  • רונן וינשטיין

    ברוסקטות עגבניות שום ושמן זית

    תצוגה מקדימה

    הברוסקטות הן בסך הכל פרוסות לחם קלויות (לבן לרוב). לטעמי אפשר גם להשתמש בלחמיי שיפון או קמח מלא באחוזים נמוכים , זאת כדי שהאוריריות של הלחם תישמר. לא מכבר חזרתי מחופשה בקטלוניה, ספרד שם נחשפתי ללחם העגבניות המסורתי”pa amb tomaket”. פרוסות לחם לבן עבות או צי’אבטה אשר עברו קלייה בטוסטר עד לקבלת גוון זהוב. עם ...

    תגובות

    פורסם לפני 7 months
  • רונן וינשטיין

    לחם פלפלים קלויים ואורגנו

    תצוגה מקדימה

    הרמוניה של ניחוחות וטעמים. מומלץ לקלות את הפלפלים על גריל פחמי עץ (פחמי הדרים או פחמי עץ זית), כדי לקבל את הטעם והריח של המדורה. ניתן גם לקלות את הפלפלים בתנור רגיל בחום גבוה של 250 מעלות לאחר כ 15 – 20 דקות. לאחר תהליך הצליה עביר אותם לכלי אטום. או לשקית נילון עבה לאמבטית ...

    תגובות

    פורסם לפני 8 months

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר