הבלוג של הילה חן

פשוט בריא

אני הילה חן, בת 36 , נשואה למיכאל ואמא לאפרת ואלעד. לפני כעשר שנים שקלתי 52 ק"ג יותר וכתוצאה מפדיחה שקרתה לי עם הילדה בפארק, החלטתי שאני עם הסיפור של להיות שמנה סיימתי והתחלתי ללמוד לחיות בריא. כן כן זה לא קל כמו שכותבים... +עוד

אני הילה חן, בת 36 , נשואה למיכאל ואמא לאפרת ואלעד. לפני כעשר שנים שקלתי 52 ק"ג יותר וכתוצאה מפדיחה שקרתה לי עם הילדה בפארק, החלטתי שאני עם הסיפור של להיות שמנה סיימתי והתחלתי ללמוד לחיות בריא. כן כן זה לא קל כמו שכותבים את זה. זה לקח זמן רב (כמעט שנתיים), הרבה כוחות (נפשיים ופיסיים) ואכזבות לא מעטות (אין יותר מבאס מלעלות למשקל ולגלות שעליתם...) א-ב-ל, בסוף זה עבד ! היום אני מאמנת נשים כיצד ניתן לאכול טוב ולהרגיש טוב עם עצמן: לבשל בריא ומהיר, לעשות כושר, לעבוד על החוזקות שלהן ועל כישורי הסטיילינג שלהן. אני מאמינה בפרקטיקה: לא רק ללמד את ה"מה עושים" אלא גם להראות את ה"איך עושים" כי רק ככה דיבורים הופכים למעשים, ומעשים לתוצאות!

עדכונים:

פוסטים: 17

החל מינואר 2015

אני אדם שאוהב להתעורר מוקדם מאוד (4 בבוקר ליתר דיוק), אוהבת את השעות הללו במטבח שאף אחד לא מפריע לי ואני והיצירתיות מתחילים להפליג…. (כן היצירתיות שלי היא רק בשיאה בשעות האלה לכל מי שמתעניין)

בהיותי שומרת על משקל רציתי להכין עוגה במנות קטנות שלא ניתן “ליישר” אותה, אז התחלתי:

הוצאתי:

קקאו

רסק תפוחים

סילאן

קמח מלא

והתחלתי לערבב….ואז גיליתי….

שאין ביצים!!!!!!!!

מה עושים? מישהי אחרת במקומי היתה זורקת את הבלילה לפח אבל ….ממש לא אני, אז החלטתי לזרום. מה יחליף ביצים?

ננסה טחינה כי רסק תפוחים כבר יש וצריך משהו ש”יחבר” את העיסה. אז ניסיתי ואמרתי שמקסימום…. נזרוק

אז ככה, להלן המתכון המשגע למאפינס שוקולד טבעוני:

3 כוסות קמח מלא

2 כפות קקאו

1 כפית סודה לשתייה

***מערבבים הכל יחד.

בקערה נפרדת מערבבים:

6 כפות טחינה גולמית משומשום מלא

1 כוס רסק תפוחים לא ממותק

1 כוס סילאן ללא סוכר

1 כוס מים או נוזל קוקוס

1 כפית תמצית וניל

1/2 כוס שמן קנולה / זית (שמן זית לא דומיננטי מידי)

שופכים את קערת היבשים לקערת הרטובים ומערבבים עד לאיחוד בלבד.

מרססים בספריי שמן תבניות קרטון חד פעמיות לקאפקייקס וממלאים עד ל 3/4 מהגובה.

****לוקחים כחצי חבילת שוקולד מריר 70% מוצקי קקאו (לפחות) ומכניסים חתיכה קטנה לכל מאפינס (להטביע מעט)

להכניס לתנור שחומם מראש ל 170 מעלות כ 30 דקות.

מוציאים את התבנית ומניחים להצטנן.

בינתיים, מוציאים מהמקרר קרם קוקוס ששהה לילה אחד לפחות ומכניסים את תכולתו לתוך מיקסר עם 3 כפות אינסטנט פודינג וניל ומקציפים. מכניסים לשק זילוף עם צנתר פרח ומזלפים על הקאפקייקס. (לקרם בצבע חום הוסיפו כפית קקאו). ניתן לעשות זאת גם עם כף ולערום תלולית יפה ושווה.

אגב, בשביל הפוזה אפשר להמיס את יתרת השוקולד בבן מארי (קערה בתוך סיר עם מים רותחים) או במיקרו ואז לקחת סכין לטבול ולתת לזה לטפטף על המאפינס.

והריח שיש בבית……ממממממ….משגע

 

עוד מהבלוג של הילה חן

תצוגה מקדימה

המהפך האישי שלי

המהפך שלי התחיל בשנת 2007, הייתי אישה צעירה, אמא לילדה בת 3 שבסך הכל רצתה לשחק עם אמה במגלשה. שיחקנו כך שהיא גולשת ואני קוראת לה מלמטה ואחר כך התחלפנו: אני אמורה לגלוש והיא לקרוא לי. למה "אמורה"? כי עם כל 120 הקילוגרמים שלי לא...

תגובות

פורסם לפני 5 years
תצוגה מקדימה

יומולדת בריא? או מה יחשבו עליי....

השבוע חגגתי יום הולדת לבני בן השש בגן. וכל יום הולדת עולה השאלה (ביני לבין עצמי כמובן....) האם לעשותו בריא או לא. מחד - בוודאי שכן, הילד אוכל אוכל בריא, אני יודעת שניתן לייצר מתוקים בריאים וליצור יום הולדת מדהים ...

תגובות

פורסם לפני 5 years

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 5 years

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה