עדכונים:

פוסטים: 354

החל מדצמבר 2013

את העוגה הזו טעמתי אצל איילת ומיד בקשתי מתכון, מעט עבודה ,לא מתוקה מידי, אוורירית פשוט נהדרת.

25/07/2015

חומרים:

לחמם תנור ל 170 מע’ תבנית 24 או 26 משומנת.

750גר’ גבינה 3%עוגת גבינה 3%עוגת גבינה 3% 1

1 גביע יוגורט

4 כפות קורנפלור

5 ביצים

1 אינסטנט פודינג בטעם וניל

1/4 כוס סוכר

1 כפית תמצית וניל

הכנה:

לחמם את התנור ל 170 מעלות

לערבב יחד: גבינות, יוגורט וקורנפלור לתערובת אחידה.

להוסיף 5 חלמונים ואת אינסטנט פודינג לתערובת חלקה.

להוסיף תמצית וניל וסוכר

להקציף את 5 החלבונים לקצב יציב ( לא חזק מידי).

להוסיף את החלבונים לתערובת הגבינה בתנועות קיפול.

להעביר לתבנית .

את תחתית התבנית ללפף עם נייר כסף,

להניח בתבנית גדולה ( של התנור) להוסיף 3 כוסות מים חמים ולתנור ל 40 דק’.

בסיום האפייה לפתוח מעט את דלת התנור ולתת לעוגה לנוח 30 דק’ ואחר להוציא מהתנור.

 

עוד מהבלוג של חגית

תצוגה מקדימה

במטבח עם חבר ותיק

את אבי שטייניץ הכרתי דרך אורלי אשתו ,מימי פורום YNET  העליזים.  באותה קבוצה מיתולוגית נוצרו קבוצות חברים שנפגשות עד היום. אנו נפגשים כל חודשיים (זו המטרה) בבית אחר ומבשלים לפי נושא בבית המארחים. המנות של אבי תמיד מושקעות...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

עוגת שוקולד שתמיד מצליחה

עוגת שוקולד שתמיד מצליחה חומרים והכנה : 4 ביצים 2 כוסות סוכר 200 דר חמאה רכה מעט תמצית וניל איכותית 4 כפות קקאו הולנדי לערבב  יחד במיקסר, להתחיל עם הביצים והסוכר עד...

תגובות

תגיות:

פורסם לפני 5 years
תצוגה מקדימה

עוגת גבינה ודובדבנים- בצק בריוש

חומרים לבצק- כדאי להכפיל כמויות 21/2 כוסות קמח 1 א. אפייה 3 כפות סוכר 2 כפות חלב 3 ביצים 150 גר' חמאה חתוכה לקוביות 1 מקל וניל 20 דובדבנים חמוצים הכנה: את הקמח+א.אפייה+סוכר+חלב+ ביצים- למיקסר לערבול להוסיף את החמאה...

תגובות

פורסם לפני 5 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה