עדכונים:

פוסטים: 355

החל מדצמבר 2013

יש משהו בבצק שמרים שמחבק ואוהב, הערבוב התפיחה הראשונה ,גלגול, תפיחה שניה, ממש כמו הריון. הבצק הרך למגע והתוצאה המרהיבה והטעימה. אין מה לפחד משמרים, לאחר הפעם הראשונה מתאהבים.

06/06/2015

עוגת שמרים במילוי ריבה ופרג

 חומרים:

500 גר קמח לבן

1  שקית שמרית

50 גר’ סוכר

3 חלמונים

2 כוסות חלב

קמצוץ מלח

100 גר’ חמאה רכה.

לערבב במיקסר ..להוציא, לעטוף בניילון נצמד ולמקרר ללילה או לפחות 3 שעות במקרר

 תערובת:

 3 כוסות פרג טחון טרי

2 כוסות חלב

1/2 כוס סוכר

3/4 כף א. קינמון

75 גר’ חמאה רכה

2 כפות ריבה

 לבשל 10 דק’ ולהניח לקירור בצד.

 הכנה:

 את הבצק לחלק ל 4 חלקים ,לשטח למלבן ,למרוח מעט ריבה (לא ע הסוף) ואחר למרוח בנדיבות מעל. להשאיר שוליים של 1 סמי.- הפעם חילקתי ל3 חלקים

לגלגל. להניח בתבנית לתפיחה נוספת.

למקוח ביצה…

ולתנור חום 160-165 35-40 מעלות עד שמזהיב יפה יפה.

לכשמוכן..

להכין מראש – כשהעוגה יוצאת מהתנור מיד ל”פזר ” בעזרת כף לא לדאוג העוגה שותה הכל

1 כוס מים + 1/2 כוס סוכר

שמרים פרג1

בתיאבון

עוד מהבלוג של חגית

תצוגה מקדימה

במטבח עם חבר ותיק

את אבי שטייניץ הכרתי דרך אורלי אשתו ,מימי פורום YNET  העליזים.  באותה קבוצה מיתולוגית נוצרו קבוצות חברים שנפגשות עד היום. אנו נפגשים כל חודשיים (זו המטרה) בבית אחר ומבשלים לפי נושא בבית המארחים. המנות של אבי תמיד מושקעות...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

עוגת גבינה 3% דיאטטית נהדרת (ללא קמח)

חומרים: לחמם תנור ל 170 מע' תבנית 24 או 26 משומנת. 750גר' גבינה 3% 1 גביע יוגורט 4 כפות קורנפלור 5 ביצים 1 אינסטנט פודינג בטעם...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

עוגת שוקולד שתמיד מצליחה

עוגת שוקולד שתמיד מצליחה חומרים והכנה : 4 ביצים 2 כוסות סוכר 200 דר חמאה רכה מעט תמצית וניל איכותית 4 כפות קקאו הולנדי לערבב  יחד במיקסר, להתחיל עם הביצים והסוכר עד...

תגובות

תגיות:

פורסם לפני 5 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה