עדכונים:

פוסטים: 355

החל מדצמבר 2013

כשיש עלי פילו מופשרים במקרר לא חושבים פעמים, נשארו גבינות? ,נשארו ירקות? צ’יק צק ללפף לחתוך ולהכניס לתנור .

25/05/2015

חומרים: תבנית בקוטר 24

5 עלי פילו מוברשים בשמן זית או חמאה,

בין עלי לעלי פיזרתי קמח תירס.

חבילת עלי תרד טריים

250 גר’ גבינה כחושה

1 מיכל יוגורט

מלח+ פלפל שחור גרוס גס

100 גר’ פרמז’ן מגורר

הכנה:

להניח את העלים אחד מעל השני (לא לשכוח את קמח התירס בין לבין)

לערבב את עלי התרד והגבינות ולמרוח על העלה העליון.

לחתוך רצועות ארוכות ,פילו עם תרד וגבינות

לגלגל שני גלגולים  ולחתוך  בעזרת סכין ולהניח בתבנית “עומד”

למלא את התבנית להתיז מעט שמן זית מעלה ולפזר פרמז’ן מעלה

ולתנור עד שמשחים יפה יפה.

עוד מהבלוג של חגית

תצוגה מקדימה

במטבח עם חבר ותיק

את אבי שטייניץ הכרתי דרך אורלי אשתו ,מימי פורום YNET  העליזים.  באותה קבוצה מיתולוגית נוצרו קבוצות חברים שנפגשות עד היום. אנו נפגשים כל חודשיים (זו המטרה) בבית אחר ומבשלים לפי נושא בבית המארחים. המנות של אבי תמיד מושקעות...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

עוגת גבינה 3% דיאטטית נהדרת (ללא קמח)

חומרים: לחמם תנור ל 170 מע' תבנית 24 או 26 משומנת. 750גר' גבינה 3% 1 גביע יוגורט 4 כפות קורנפלור 5 ביצים 1 אינסטנט פודינג בטעם...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

עוגת שוקולד שתמיד מצליחה

עוגת שוקולד שתמיד מצליחה חומרים והכנה : 4 ביצים 2 כוסות סוכר 200 דר חמאה רכה מעט תמצית וניל איכותית 4 כפות קקאו הולנדי לערבב  יחד במיקסר, להתחיל עם הביצים והסוכר עד...

תגובות

תגיות:

פורסם לפני 5 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה