עדכונים:

פוסטים: 355

החל מדצמבר 2013

היא נמסה בפה , היא עדינה ,היא טעימה, שילוב של 1/2 ק”ג בצל מתקתק עם חמאה, פשוט שוס.

25/05/2015

חומרים: תבנית קוטר 26

תחתית:

1 וחצי כוס קמח לבן רגיל

100 גר’ חמאה רכה

1/4 כפית סוכר

1/4 כפית מלח

2 כפות מים קרים

תערובת הבצל:

1/2 ק”ג בצל קלוף ופרוס לעיגולים

1 כף סוכר

1 כפית מלח

1 כף אבקת מרק בצל

2 ביצים

1/2 מיכל שמנת מתוקה

מעל:

1/2 כוס גבינה צהובה מגוררת

הכנה:

במחבת עם דופן גבוהה להמיס 1 כף חמאה ולהוסיף את הבצל על להבה בינונית ולערבב מידי פעם

להוסיף אבקת מרק בצל , סוכר ומלח ולהמשיך לבשל , לתת לתערובת להתבשל 10 דק’ על להבה נמוכה. – לקר.

,בינתיים נכין את התחתית.

בקערה לערבב קמח ,חמאה מים קרים מלח וסוכר עד שמתגבש בצק נעים.

לשטח בתבנית קפיצית משומנת ולהכניס לתנור ל 10 דק’.

כשתערובת הבצל  מתקררת לטרוף פנימה 2 ביצים ואחר גם את השמנת המתוקה.

להעביר  לתבנית , לפזר מעל גבינה צהובה,פשטידת בצל מעולה

וחזרה לתנור עד שמזהים יפה יפה.

תיהנו תיהנו

עוד מהבלוג של חגית

תצוגה מקדימה

במטבח עם חבר ותיק

את אבי שטייניץ הכרתי דרך אורלי אשתו ,מימי פורום YNET  העליזים.  באותה קבוצה מיתולוגית נוצרו קבוצות חברים שנפגשות עד היום. אנו נפגשים כל חודשיים (זו המטרה) בבית אחר ומבשלים לפי נושא בבית המארחים. המנות של אבי תמיד מושקעות...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

עוגת גבינה 3% דיאטטית נהדרת (ללא קמח)

חומרים: לחמם תנור ל 170 מע' תבנית 24 או 26 משומנת. 750גר' גבינה 3% 1 גביע יוגורט 4 כפות קורנפלור 5 ביצים 1 אינסטנט פודינג בטעם...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

עוגת שוקולד שתמיד מצליחה

עוגת שוקולד שתמיד מצליחה חומרים והכנה : 4 ביצים 2 כוסות סוכר 200 דר חמאה רכה מעט תמצית וניל איכותית 4 כפות קקאו הולנדי לערבב  יחד במיקסר, להתחיל עם הביצים והסוכר עד...

תגובות

תגיות:

פורסם לפני 5 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה