עדכונים:

פוסטים: 355

החל מדצמבר 2013

ראיתי ביוטיוב את אולגה מכינה עוגה לשבועות, כמה שינויים קטנים שלי. וכמובן הפנצ’ הכנתי ג’לי פטל וג’לי פסיפלורה. תיהנו

24/05/2015

חומרים:

 

לתחתית:

23 יחידות של פטי בר

100 גר’ חמאה רכה מאוד

1 כף סוכר

שקף בקוטר התבנית

למלית:

3 יח’ יוגרט 5%

2 כפות סוכר

1 שקית ג’לטין

4 כפות מים לג’ילטין

לעוגה:

סלסילת תותים

8-10 יח’ פירות טרופים קפואים

לציפוי:

שמנת מתוקה מוקצפת עם 1 כף סוכר

לג’לי:

1 כוס פירות טרופים קפואים ומרוסקים בבלנדר

‘ כף ג’ילטין  כף מים ועוד כפית

1/2 כוס פסיפלורה טרייה מסוננת

1 כף מים +1 כפית מים

הכנה:

את העוגיות להכניס למג’ימיקס ולרסק, להוסיף את החמאה הרכה.

לסדר את השקף בתבנית ,עוגת יוגורט2

לשטח בתבנית 24-22 משומנת קלות.

לערבב את היוגורט והסוכר ובמקביל להמיס את הג’לטין בצלוחית- להניח בצד שהג’לטין יספח את הנוזלים.

לחמם את הג’לטין כמה שניות במקרו , לעשות השוואת טמפרטורות עם 2 כפות יוגורט ולערבב היטב את הג’לטין עם היוגורט.

את התותים לחצות ולהניח מעל לעוגיות כשהחלק החתוך כלפי חוץ.

למזוג את היוגורט על העוגיות , אפשר לפזר פירות יער קפואים בתוך היוגורט ולהכניס עם כיסוי (ניילון נצמד) למקרר לפחות ל 4 שעות.

ג’לי:

לערבב היטב את הג’לטין והמים, לחמם מעט במיקרו ולערבב עם מחית פירות היער, למזוג לתבנית ולהכניס למקרר

כנ”ל עם רוטב הפסיפלורה.

לאחר 4 שעות או למחרת להקציף שמנת מתוקה עם סוכר ולמרות בעדינות מעל היוגורט.

את הג’לי, לחתוך לריבועים קטנים ולסדר מעל השמנת.

תיהנו

 

עוד מהבלוג של חגית

תצוגה מקדימה

במטבח עם חבר ותיק

את אבי שטייניץ הכרתי דרך אורלי אשתו ,מימי פורום YNET  העליזים.  באותה קבוצה מיתולוגית נוצרו קבוצות חברים שנפגשות עד היום. אנו נפגשים כל חודשיים (זו המטרה) בבית אחר ומבשלים לפי נושא בבית המארחים. המנות של אבי תמיד מושקעות...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

עוגת גבינה 3% דיאטטית נהדרת (ללא קמח)

חומרים: לחמם תנור ל 170 מע' תבנית 24 או 26 משומנת. 750גר' גבינה 3% 1 גביע יוגורט 4 כפות קורנפלור 5 ביצים 1 אינסטנט פודינג בטעם...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

עוגת שוקולד שתמיד מצליחה

עוגת שוקולד שתמיד מצליחה חומרים והכנה : 4 ביצים 2 כוסות סוכר 200 דר חמאה רכה מעט תמצית וניל איכותית 4 כפות קקאו הולנדי לערבב  יחד במיקסר, להתחיל עם הביצים והסוכר עד...

תגובות

תגיות:

פורסם לפני 5 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה